Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Labas rytas 4u.gif

Savaitgalį bandžiau apsimesti, kad dar vasara nesibaigė - ežere maudžiausi hihihi.gif
ir šiandien rezultatas - sėdžiu visa apsisnarglėjusi darbe doh.gif

QUOTE(Daluze14 @ 2012 09 16, 09:48)
dabar pasudarė žymiai lengviau keltis rytais. Išvis jokios parkės atsikelt, nei man nei mažajai.

Man tai nieks nepadeda, ypatingai kai į darbą reikia keltis schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 17 rugsėjo 2012 - 08:03
Labas rytas 4u.gif
registruojuos naujuose namuciuose. Pas mane naujienos tokios siap sau... Sestadieni vakare velai mazoji pradejo verkti,nes atemiau skarele kuria ji ant akiu uzsimetusi lankste po koridoriu,to pasekoje ji pradejo verkti... ir nustojo kvepuoti,sisas veidukas pamelo,visas tas apie minute truko,po to dar koki pusvalandi beperstojo verke... Rezultete kvietem greitaja ir atsidurem kliniku priemime...
Atsakyti
QUOTE(<imelda> @ 2012 09 17, 09:09)
Labas rytas  4u.gif
registruojuos naujuose namuciuose. Pas mane naujienos tokios siap sau... Sestadieni vakare velai mazoji pradejo verkti,nes atemiau skarele kuria ji ant akiu uzsimetusi lankste po koridoriu,to pasekoje ji pradejo verkti... ir nustojo kvepuoti,sisas veidukas pamelo,visas tas apie minute truko,po to dar koki pusvalandi beperstojo verke... Rezultete kvietem greitaja ir atsidurem kliniku priemime...

Kažką esu skaičius apie tokius bajerius, kai nustoja kvėpuot vaikai, stipriai susijaudinę. O ką klinikose sakė?
Atsakyti
QUOTE(<imelda> @ 2012 09 17, 09:09)
Labas rytas  4u.gif

blink.gif cia isterijos priepuolis su tokiom pasekmem? blink.gif eina sau....
Papildyta:

P.s. laba diena visom biggrin.gif as su kava kol rubai skalbiankej lambada soka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2012 09 16, 19:57)

Prispausdinau kruva lapu vaikui lavint rankytei, gal bus kiek lengviau mokytis rasyt... Bet jau kaip jamneidomu piest, tai sake, nemaciau dar tokio vaiko  doh.gif pakeverzoja, pamakalioja ir sako viskas

...maniske ir piesia dantis sukandus. Ateinu i darza, tai galiu is visu sukabintu piesiniu is karto saviskes atrinkti doh.gif .... Megsta tik su akvarele spalvas lieti...Pamakaliuoja viska ratu ir viskas....

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 09 17, 13:19)
tongue.gif.s. laba diena visom  biggrin.gif  as su kava kol rubai skalbiankej lambada soka  biggrin.gif

o tai tu ne darbe?
Atsakyti
vakaras labas
mes jau ryt bandysim y darza keliauti,laisve generalinei tvarkai namuose lotuliukas.gif
ko Pukis neatraso kodel nedirba g.gif
Ir naujoke dingo netyketai biggrin.gif
Atsakyti
sveikos
senai bebuvau...per darbus nera kada ne prie pc prisest doh.gif o ir nusikalus kaip suo,neuztenka tu dvieju laisvu man doh.gif
siandien dar ir meila į darbus isleidau tai isvis nezinau kaip reiks suktis,nes mazasis gavo darzeli uz 5km nuo miesto,tai dar ir veziot reikia doh.gif ale is kitos puses gal ir gerai,bent is tu namu isseinu 4u.gif plius nesenai pasenau meteliais ax.gif tai gavau dovanu nuo vyro...masiniuka ax.gif smile.gif net nesitikejau...o ir kaimynai turejo ka veikt,per langus ziuret kai mano dovana su didziausiu bantu kieme stovejo kol dovanos gaveja is darbo gryzo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

gavau siandie veseles foto tai turiu ka veikt ax.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(raimukas84 @ 2012 09 16, 22:08)

bet tai kaip zmones neturi ka veikti  doh.gif

kazi, cia kurios snipineti kale atsivilko?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaži ar galima gauti kokių piliulių, kad norėtus dirbti g.gif Nes nuo pat ryto jokio noro....

QUOTE(<imelda> @ 2012 09 17, 10:09)
ir nustojo kvepuoti,sisas veidukas pamelo,visas tas apie minute truko,po to dar koki pusvalandi beperstojo verke...

Vajei.... Ir ką gydytojai sakė? Ar čia pirmą kartą taip atsitiko?

QUOTE(Edgarita @ 2012 09 18, 00:13)
tai gavau dovanu nuo vyro...masiniuka ax.gif  smile.gif

thumbup.gif Šaunuolis tavo vyras wub.gif
Atsakyti
sveikutes,
na mes jau namuku, akytes prazonduotos, tai mazylei geriau jau smile.gif

edgarita, na ir saunuolis TB

Mort, jei atrasi piliules ir man pranesk, o sedziu namie be jokiu emociju, reikia namus apsikuopti, skalbiniu kalnas, darbu milijonas o noro jokio g.gif
Atsakyti
Labas rytas!

Edgarita,nu smagu,kad gyvenimas gražus.

Mort,nu tu visai nemadinga,ne piliulių,o implantų ieškok.

Daiset,tai ko ieškojo akytėse?

Imelda,oho,kaip susinervino mergaitė.Ką daktarai sako?
Atsakyti
upjora, ja zondavo nes asaru latakas buvo neatsidares., o kitos akytes problemas paliko stebejejimui
Atsakyti
Tai gerai,kad nieko sudėtingo toj akytėj.Pas mus genty neskuba su zondavimais ir dauguma leliukų išauga.
Atsakyti