Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Ieškom draugų... juos randam... ir smagiai plepam!

user posted image

Renkasi mamytės smagiai pakalbėti bet kokia tema thumbup.gif visos esam draugiškos, kai reikės paguosim ir patarsim console.gif kai reikės ir pabarsim dirol.gif susidraugaujam ir organizuojam "meetukus" gathering.gif
sutrumpinimų paaiškinimas

ex - buvęs
VT - vaiko tėvas
VM - vaiko motina
MB - mano brangusis
BB - būsimas brangusis
Briedis - pretendentas ne tik į tavo širdį bet ir į lovą
PM - pinigų maišas
Bardiūras – vyras, kuris klaidingai mano, kad jis tau reikalingas
Zviozda - apie kurią loja kalės
AA – nekomentuosim, bet svarbu KĄ NORS liurlinti jei nori būti AA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PŪKITAS: 14 rugsėjo 2012 - 23:45
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 09 15, 22:51)

PŪKITAS, 15 Rgs 2012 - 22:51, paraÅ�Ä—:

PŪKITAS, 15 Rgs 2012 - 22:51, paraÅ�Ä—:

tai tu i foto esi savo pedu foto isidejus, kad tokiu pasulymu gauni???  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai tu i foto esi savo pedu foto isidejus, kad tokiu pasulymu gauni???  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu nedėjau pėdų foto, bet praeitą sykį kai užsiregistravau, tai gavau tokių pasiūlymų lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif O aš šiandien vakare į teatrą varau - jau prisižvengsiu iš širdies, nes žiūrėsiu "Meilė pagal grafiką" thumbup.gif
Atsakyti
Šiaip vieną dalyką pastebėjau, kai išsikrausčiau iš rūsio, kur anksčiau gyvenau, dabar pasudarė žymiai lengviau keltis rytais. Išvis jokios parkės atsikelt, nei man nei mažajai. O tam rūsį kadangi buvo visiška tamsa, tai be žadintuvo nu niekaip neatsikeldavom.

O dabar va kaip balti žmonės - matom saulę smile.gif
Atsakyti
smile.gif Prajuokinot su pedom biggrin.gifD

Mes jau miegam geriau, pasildau is kameros pieno vakarais, biski pradedu i zmogu atvirsti, pasirodo man dar ir pms buvo ;D o dar kai nemiegojus buvau keleta naktu, tai isvis norejau papjaut visus biggrin.gif Skierkiukas irgi gauna kazkokia mixturele nuo jautrumo biggrin.gif

Naujokei 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas!

Daluže,nu ir kiek dėmesio sulaukei?Laižymas sujuokino ir mane.

Raimuk,kaip savijauta?

Puuupi,kur jau pulsi iš pat ryto,kad sakai,ankstyvas nusimato?

Skierkute,o kodėl pienas iš šaldytuvo vakarais?Ne iš (.) ? g.gif Džiaugiuos,kad jau nepjaus nieko. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 09 16, 09:52)

Upjora, 16 Rgs 2012 - 09:52, para�ė:

Upjora, 16 Rgs 2012 - 09:52, para�ė:

Skierkute,o kodėl pienas iš šaldytuvo vakarais?Ne iš (.)  ?  g.gif

Skierkute,o kodėl pienas iš šaldytuvo vakarais?Ne iš (.)  ?  g.gif

Ten jau papildomai, kaip patare daktare, vaiko nukariavimui:D dar porai menesiu uzteks smile.gif
Atsakyti
Labas rytas mielosios smile.gif Nors gal jau reiktu sakyti diena biggrin.gif

Su Pukituku namus biski baiginejam tvarkytis doh.gif jis multika ziuri, o as kompaktus tvarkau...reikia perziuret, surasyt kur koks multikas lotuliukas.gif O jau tingiu tinget...noreciau po koki miska paslampineti wub.gif
Atsakyti
Aš va kepu vištienos blauzdeles orkaitėj ir labai bijau sudegint, nes pirmą kartą šitoj orkaitėj kepu. Nifigą nesuprantu, nes ji dujinė ir nėr nei laipsnių užrašyta, nei nieko. g.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Upjora @ 2012 09 16, 08:52)

Upjora, 16 Rgs 2012 - 08:52, para�ė:

Upjora, 16 Rgs 2012 - 08:52, para�ė:

Vaziavom i blusturgi biggrin.gif 7:30 jau reik ten but, teko keltis 6 doh.gif
Atsakyti
jus cia kokios tai neaktyvios biggrin.gif taip noretusi paplepet blush2.gif
bet jeigu turit darbu namuose tada suprantu rolleyes.gif
Atsakyti
Labas, grazuoles smile.gif

naujoke, labas smile.gif prasom aprasyma gyvenimo sukurti smile.gif kodel viena, kiek laiko viena, ka veiki, is kur esi, apie vaikeli, save ir panasiai smile.gif

Atsakyti