Įkraunama...
Įkraunama...

www.tiktas.lt atsiliepimai

QUOTE(zyz @ 2015 09 01, 08:19)
norint paskaičiuoti gautą kvadrato kainą, reiktų paplūšėti minusuojant, eliminuojant ir pan...

Tai parasyk ta galutine kaina ir ka uz ja gavai, issiminusuosim patys 4u.gif Ar cia tokia baisi paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(zyz @ 2015 09 01, 08:41)
Prieš darant apdailas, buvo tikrintas konstrukcinis sandarumas, gautas rezultatas 0,49 atrodo. A sertifikatui dar kartą buvo daroma, bet jau su židiniu ir kaminu, kas yra pakankamai nesandarus daiktas, bet į A reikalavimus vis tiek tilpo, kas kėlė sertifikuotojų nuostabą.

kokio gamintojo kaminas ir kokio gamintojo/modelio židinio kapsulė?
Atsakyti
QUOTE(balamūtas @ 2015 09 01, 10:08)
Tai parasyk ta galutine kaina ir ka uz ja gavai, issiminusuosim patys  4u.gif Ar cia tokia baisi paslaptis?

aš gi jau aukščiau rašiau kainą, orientacijai apie 2800lt/m2 buvo su rangovo įsipareigojimu pastatyti A klasės namą.
Papildyta:
QUOTE(mariuzs @ 2015 09 01, 10:16)
kokio gamintojo kaminas ir kokio gamintojo/modelio židinio kapsulė?

Kaminas Schiedel Rondo plus, 30m garantija, statė sertifikuotas meistras. Kapsulę pasirinkau Jotul 570- per galingą, bet vizualiai gražią. Numatyta buvo 530, bet ji man nepatiko, nes maža.
Atsakyti
QUOTE(zyz @ 2015 09 01, 09:20)
Kaminas Schiedel Rondo plus, 30m garantija, statė sertifikuotas meistras. Kapsulę pasirinkau Jotul 570- per galingą, bet vizualiai gražią. Numatyta buvo 530, bet ji man nepatiko, nes maža.

darant sandarumo testą, kaminas ir židinys buvo kažkaip specialiai ruošiamas t.y. užklijuojama vatos ventiliacijos anga, pravalos durelės, visas kaminas tinkuotas ir t.t.

kaip tik dabar mūriju tokį kaminą ir matau koks nesandarus jis yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariuzs: 01 rugsėjo 2015 - 09:25
QUOTE(mariuzs @ 2015 09 01, 10:24)
darant sandarumo testą, kaminas ir židinys buvo kažkaip specialiai ruošiamas t.y. užklijuojama vatos ventiliacijos anga, pravalos durelės, visas kaminas tinkuotas ir t.t.

kaip tik dabar mūriju tokį kaminą ir matau koks nesandarus jis yra

Sandarumo testas parodė, kad oras sugeba prasiskverbti pro kamino blokelių porėtumą netgi, tačiau labai nedaug, o kai kaminas apdailinamas, tai ir užsisandarina blokeliai. Pravalos durelės sandarios, ventiliacijos anga taip- užkišta vata.
Papildyta:
gaunu iš kai kurių narių AŽ, tačiau negaliu į kai kuriuos atsakyti, kadangi man sako, kad jūsų AŽ dėžutės perpildytos. Prasivalykite ir dar kartą parašykite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyz: 03 rugsėjo 2015 - 08:16
QUOTE(zyz @ 2015 09 03, 08:22)
gaunu iš kai kurių narių AŽ, tačiau negaliu į kai kuriuos atsakyti, kadangi man sako, kad jūsų AŽ dėžutės perpildytos. Prasivalykite ir dar kartą parašykite.

nesuprantu tos mados is forumo dalyviu informacija tyliai per privacias zinutes issimusinet. toks jausmas kad pavydi jog tas zinias ir kiti gaus :/
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2015 09 03, 21:10)
nesuprantu tos mados is forumo dalyviu informacija tyliai per privacias zinutes issimusinet. toks jausmas kad pavydi jog tas zinias ir kiti gaus :/

na gal, kai kurie žmonės turi konkrečių asmeninės situacijos klausimų, kurių nenori čia viešinti?
Atsakyti