Įkraunama...
Įkraunama...

www.tiktas.lt atsiliepimai

QUOTE(jovittta @ 2012 09 19, 13:04)
aš Su jais (pardavėjais) tariausi kad jie parodytų, bet realiai tai sako kad yra tik vieni žmonės kurie mielai priima pasižiūrėti o kiti nelabai nori priimti į svečius.

Vienu žodžiu tą vieną aš nulėksiu pažiūrėti bet norisi pasikalbėti su daugiau kas įsigijo.

o kodel seimininkai turetu labai jau noreti isileisti? kai perki jie papildomu nuolaidu tau nedaro, neduoda ir dykai, tai kodel turetum juos reklamuoti uz aciu? jus isivaizduojat kiek tokiu norinciu jie galetu atsiusti? o tau ir laikas gaisinamas, ir apsitvarkyti norisi, ir vis ta pati pasakoti.. vnz.. gudruciai.. uztenka savo ratu "smalsuoliu" doh.gif
Atsakyti
Pasijungsiu prie diskusijos, nes esu taip pat tokio namo savininkas.
Kaip ir kiekvienas statybas, jas reikia kontroliuoti. Tiek pagal įstatymą privalu turėti techninį prižiūrėtoją.
Mano atveju statybų etape buvo problemų, buvo ginčų, bet Tiktas jas sprendė ir šalino. Statybose neįmanoma viską padaryti idealiai, vien žodis kokybė yra abstrakti sąvoka ir ją gali kiekvienas skirtingai interpretuoti. Todėl statant privalu vadovautis STR'u.
Gyvenam nuo šių metų gegužės mėn. Vilniuje. Taip pat pažįstu kitus tokių inovatyvių namų savininkus, kurie gyvena jau 2 metai, kiti tuoj įsikels, kiti tik įsikėlė, žinau jų patirtis.
Gal kas ir lankėsi pas mus, gal mes buvome tie, kurie minimi, kad sutinka priimti? smile.gif Ėjo, žiūrėjo, nemažai žmonių statybų etape, keli kai jau gyventi pradėjome. Bet kaip buvo minėta, po kiek laiko tikrai pavargsti pasakoti, o dar kai šeima su mažais vaikais...
Jei kas labai labai[U] rimtai spręs ir bus jau ties galutinio apsisprendimo klausimu, bet dvejos- kreipkitės.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2013 10 17, 11:47)
Skaitau atsiliepimus, o jie vien teigiami. Įtarimas, kad ką tik prisiregistravęs ir pirmą laišką rašantis vadybininkas giria savo produktą. Laiškų 9 - labai panašu, bet registracijos data keistai sena. Skaitom toliau, na ir ką matom, ogi akurat, vadybininkas reklamą bando prakišti.

Deja šiuo atveju klystate. Tiesiog nesu aktyvus dalyvis šiame forume, daugiau stebėtojas...Vargu ar TikTas turi vadybininų, kas užsiiminėtų panašiais dalykais.
Atsakyti
idomiausia ar ta ju patentuota technologija su daug membranu realiai veikia? nes tie matavimu rezultatai kur ju puslapy buvo, kazkokie itartini, nors pati ideja atodo labai logiska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 18 spalio 2013 - 15:26
QUOTE(madwifi @ 2013 10 18, 16:26)
idomiausia ar ta ju patentuota technologija su daug membranu  realiai veikia? nes tie matavimu rezultatai kur ju puslapy buvo, kazkokie itartini, nors pati ideja atodo labai logiska.

Na jei neveiktų, gyventi būtų neįmanoma. O žmonės gyvena ir džiaugiasi. Man bent jau ok biggrin.gif
kaip įrodymas, kad veikia, yra atlikti testai KTU laboratorijoje ir protokolai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyz: 22 spalio 2013 - 22:50
QUOTE(zyz @ 2013 10 22, 22:46)
Na jei neveiktų, gyventi būtų neįmanoma. O žmonės gyvena ir džiaugiasi. Man bent jau ok biggrin.gif
kaip įrodymas, kad veikia, yra atlikti testai KTU laboratorijoje ir protokolai.

maciau as tuos ju testus pas juos puslapy sudetus - kazkoks vejas ten, man te niekaip galai nesuejo, tik jau tikslai nepamenu kodel smile.gif reiketu isnaujo pasianalizuot. ir kazkodel nesertifikuota, nors kaip suprantu statybines medziagos ir konstrukcijos turetu turet kazkokius atitikties sertifikatus.
O kad gyvena , tai tikiu, gal ner blogai, gal netgi visai gerai smile.gif bet tik klausimas ar tikrai ten tokia varza kokia deklaruojama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 23 spalio 2013 - 14:45
QUOTE(madwifi @ 2013 10 23, 15:42)
maciau as tuos ju testus  pas juos puslapy sudetus - kazkoks vejas ten, man te niekaip galai nesuejo, tik jau tikslai nepamenu kodel smile.gif reiketu isnaujo pasianalizuot. ir kazkodel nesertifikuota, nors kaip suprantu statybines medziagos ir konstrukcijos  turetu turet kazkokius atitikties sertifikatus.
O kad gyvena , tai tikiu, gal ner blogai, gal netgi visai gerai smile.gif bet tik klausimas ar tikrai ten tokia varza kokia deklaruojama.

na varža dar ne viskas. Gali turėti sienos varžą didelę, bet jei langai kiauri, tai iš tos sienos jokios naudos. Čia visas sprendimas eina, ne tik sienos.
Dariau konstrukcijos vakumo testą, prieš dedant vidaus ir išorės apdailą. Tai oro pritekėjimas buvo 0.49 atrodo. Kiek pamenu, specai sakė, kad pirmas toks namas Lietuvoje (pralenkė šiuo parametru net pasyvius namus pastatatus už milijonus)
O buitiškai įvertinti galima pagal tai kiek tenka šildyti.
Atsakyti
QUOTE(zyz @ 2013 10 23, 15:56)
na varža dar ne viskas. Gali turėti sienos varžą didelę, bet jei langai kiauri, tai iš tos sienos jokios naudos. Čia visas sprendimas eina, ne tik sienos.
Dariau konstrukcijos vakumo testą, prieš dedant vidaus ir išorės apdailą. Tai oro pritekėjimas buvo 0.49 atrodo. Kiek pamenu, specai sakė, kad pirmas toks namas Lietuvoje (pralenkė šiuo parametru net pasyvius namus pastatatus už milijonus)
O buitiškai įvertinti galima pagal tai kiek tenka šildyti.

kontra: sandarumas irgi dar ne viskas, varza ne ka maziau svarbi uz sandaruma, kokia nauda is pvz sandarios skarbonkes? varza ir sandarumas eina kartu, koja kojon. O kad pastate sandariai, tai pagarba jiems.
Saket kad nuo pavasaro gyvenat - tai butu smagu kita pavasari isgirst apie sildymo sanaudas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 23 spalio 2013 - 16:10
QUOTE(madwifi @ 2013 10 23, 17:08)
kontra: sandarumas irgi dar ne viskas, varza ne ka maziau svarbi uz sandaruma, kokia nauda is pvz sandarios skarbonkes? varza ir sandarumas eina kartu, koja kojon. O kad pastate sandariai, tai pagarba jiems.
Saket kad nuo pavasaro gyvenat - tai butu smagu kita pavasari isgirst apie sildymo sanaudas.

Tikrai taip. Varža+sandarumas.
Namas šildomas jau antrą sezoną. Praeitais metais statybų režime, kol buvo daroma vidaus apdaila. Tada pradžioje tik židiniu nuo rudens, o nuo sausio pabaigos pasijungė siurblys oras-oras, bendra ortakių sistema ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyz: 23 spalio 2013 - 17:41
QUOTE(zyz @ 2013 10 23, 17:40)
Tikrai taip. Varža+sandarumas.
Namas šildomas jau antrą sezoną. Praeitais metais statybų režime, kol buvo daroma vidaus apdaila. Tada pradžioje tik židiniu nuo rudens, o nuo sausio pabaigos pasijungė siurblys oras-oras, bendra ortakių sistema ir t.t.

na tai visvien nieko negalit pasakyt apie realias sanaudas, kol neperziemosit "gyvenamam" rezime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 23 spalio 2013 - 18:44
gal gali tiktas.lt namų savininkai pasidalinti atsiliepimais po metų ar kelių namo eksploatacijos? ačiū! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sal2kas @ 2015 07 06, 17:21)
gal gali tiktas.lt namų savininkai pasidalinti atsiliepimais po metų ar kelių namo eksploatacijos? ačiū!  4u.gif

Na aš kol kas gyvenu ir nesigailiu.
Atsakyti