Nevirinau nei karto, manau, kad pakankamai švarus vanduo teka iš čiaupo. Virkštelė nukrito po 5 dienų, nebuvo reikalo cackintis.
nei karto nevirinau, ir kalio permanganato nepyliau
QUOTE(Moncele @ 2006 05 18, 19:02)
nei karto nevirinau, ir kalio permanganato nepyliau
Aš irgi nekarto nevirinau , ir be kalio permanganato apsiejom
Mes taip pat nevirinom nei karto ir maudem be jokio permanganato-ligonineje sake, kad net nenukritus virkstelei galima (reikia) maudyti vandenyje is krano netgi bambyte tik su virintu vandeniu valem-ir visakas gerai
mes virinom vandenį gal iki pirmo mėn. šiaip virintas vanduo reikalingas bambutei, kad neužsikrėstų, tai kai bambutė užgyja galima ir neviritu maudyti
Man irgi ligoninėj sakė, kad nereikia virinti nors ir perspėjau, kad pas mus vanduo labai kalkėtas. Tai ir nevirinom, ir kalio permanganato nenaudojom.
Asš tai nei pirmai dukrai ,nei su antrai nevirinau vandens. O del kalio permanganato ligoninėj iškarto perspejo kad jis netinka naujagimiams nes sausina odelę,bei jaą gali nudeginti.
Aš nekarto nevirinau, ir kalio permanganato irgi nenaudojau.
Su pirmagime 2001 m. kai išleidinėjo iš ligoninės sakė virinti vandenį, kol bambytė susitvarkys, o 2005 m. - nei vandens virinti, nei kalio permanganato pilti
as tai virinau iki puses menesio o veliau jau nebevirinau ir kalio permanganato nepyliau nes ir daktare sake kad nereikia ir mums labai sausejo odele
Mes virinom apie 3 savaites,po to dar porą pylėm kalio permanganato.Mums ligoninėj iš vis sakė virinti iki 6 mėn.Bet mes to atsisakėm