Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada virinot vandenį maudymui?

nevirinom ir kalio permanganato nenaudojom nes jis labai sausina odele o bambute valydavau su spiritu
Atsakyti
QUOTE(laimav @ 2007 10 30, 12:06)
nevirinom ir kalio permanganato nenaudojom nes jis labai sausina odele o bambute valydavau su spiritu

ir as nevirinu vandens smile.gif ir zinoma jokio kalio permanganato nenaudoju, ipilu siek tiek sampuniuko ir pliuskenames, kolkas jokiu preblemu neturejom
Atsakyti
Virinau, kol bambutė nebuvo pilnai užgijus.
Bambutę valiau tik virintu vandenuku, taip dariau tik savo mažiausiam. O kitų vaikučių priežiūra kūdikystėje buvo kitokia,t.y. prieš 10 metų kūdikėlį ir aliejuku būtinai reikėjo tepti kas rytą, ir dar vystyti 2 savaites reikėjo, ir bambutę prižiūrėjau kitaip (kalio permanganatas, spiritas ir t.t., maudant būtinai kalio permanganato, nors aš naudojau ir lakišiau žolės voneles...).
Gimus antram sūnui (prieš 5 metus ), vėl atsirado daug naujovių, tik aš jau daug ką dariau savaip, juk jau žinojau kas kūdikiui gerai, o kas nelabai...
Aišku, lengviausia buvo auginant trečią sūnų wub.gif
Atsakyti
virinau vandeni iki 2.5 men, kalio permanganato nedejau visai. Uzplikydavau zoleles, pvz ramuneliu, tiek kiek normaliai arbatos puodeliui ant voneles. Zinau, kad kitos mamos litra pieno pila i vonele.
Atsakyti
as niekada nevirinau ir nepyliau kalio permanganato g.gif ir viskas gerai... smile.gif
Atsakyti
virinau tik vieną kartą, nors manau, kad ir to karto nereikėjo blush2.gif Kalio permanganato truputį įdedu tik jei yra supūliavusi pažastytė (turim tokią bėdą po tuberkuliozės skiepo). O šiaip šlakelis aliejuko arba Hipp prausiklis kūdikiams ir pliuškenamės.
Atsakyti
as niekada nevirinau, mane taip ligoninej ismokino taip ir dariau kalio irgi jokio nepylem, vanduo ir viskas, kartais tik su sampunu ismaudau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lely: 31 spalio 2007 - 16:36
su pirmu tai buvo pries 5 metus virinau vandeni ir su kalio permaganatu bamba valiau ir i vandeni lasinau, taip gyd., liepe antru visiskai kitos rekomendacijos is gyd., buvo bamba tik su spiritu valyt, nu gi ir nieko pirmam vaikui nenutiko ir bamba uzgijo ir oda nenusausejo smile.gif , idomu ka dar po 5 metu sugalvos?
Atsakyti
virinti vandieni tai didele nesamone, nes ira ivairiu zoleliu kurie dezinfekuoja
pvz. lakisiaus, ramuneliu,medetku ir tt. thumbup.gif thumbup.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif first.gif
Atsakyti
nuo pat gimimo vandens is vis nevirinau
Atsakyti
niekada nevirinau, net kai bambutė nebuvo užgijusi, ją po maudynių kruopščiai išvalydavau
Atsakyti
nevirinau visai,man gimdymo namuose sake,kad galiu nevirint,tipo kaip ten budami ruryte plaudavom po kranu,tai ir namie,o bambute valydavom su spiritu mirksiukas.gif
Atsakyti