QUOTE(laimonda @ 2007 09 04, 11:45)
Virinau kol bambyte uzgijo (nors ji ir neuzgijo. Isimete infekcija ). O mano pazistama, kol bambyte gijo, tai nei virino, nei kalio permanganato dejo. Ir viskas
Pas mus irgi neleido nei babbytes tepti, o apie virinima net nezinojau kad tiap budavo Zodziu prausiames po kranu ir babmytes niekuoom netepem, ir viskas ciki
kai gime sunus gyvenom lietuvoj, tai vandeni ir virinom, ir kalio p. dejom, ir bamba tepem. mazoji gime anglijoj tai cia visu tu nesamoniu nedaro niekas, tai pabandem ir nieko viskas gerai.
Niekada nevirinau, tik kol visiškai užgijo bambagyslė įlašindavau kalio permanganato...
As virinau tik kai maudziau pirmus 2 ar 3 kartus. O po to ejo vanduo is krano i trasa
QUOTE(zorka @ 2007 09 06, 14:29)
Niekada nevirinau, tik kol visiškai užgijo bambagyslė įlašindavau kalio permanganato...
Virinau tik pirma karta, o visus kitus jau nebe ir viskas ciki
TAIP PAT NIEKADA NEVIRINAU
Gydytoja sake vandeni virinti tik tada jei bambute neuzgijus. Bet mes su suneliu po gimdymo menesi gulejom gimdymo namuose, nes anksciau gime, tai gryzom su svaria bambyte, gryzus 1 kart virinau, bet galvojau nusisausiu, maudimo procedura per ilga, kol pakaista, kol atvesta, tai daugiau nevirinau, ir gerai padariau nieko neatsitiko
Sveikos, niekad nevirinau antram vaikui. Sesutė iš gimdymo namų sakė, kad nesivargintumėm. O pirmam vaikučiui virinau, bet rezultatas buvo toks, kad labai nuo virinto sausėdavo odelė
o as virinau kol vaikuciui suejo menesis man cia taip daktare patare ir aisku, mociutes
QUOTE(Kamke @ 2007 09 14, 11:10)
o as virinau kol vaikuciui suejo menesis man cia taip daktare patare ir aisku, mociutes
As taip pat virinau kol suejo menesiukas ir dar pildavau ramuneliu arbatos, nes taip gyd liepe. Paskui mano mama pasake, kad jau nebebutina, tai ir nebevirinu