Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada virinot vandenį maudymui?

nevirinau, nei kai maziukai buvo , nei kai paaugo. Ir buteliuku nevirinau, isplaudavau su siltu andeniu ir viskas gerai. Tik rubelius skalbiu vaikiskais milteliais, nors as ir taip visus drabuzius jais skalbiu kiti man nepatinka del kvapu. Manau, nereikia vaiko auginti siltnamio salygomis, kuo anksciau juos pratinsim prie iprastu salygu tuo jie bus atsparesni. ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi nevirinau vandens maudynėms ir nieko nenutiko schmoll.gif Buteliukus kartais pravirinu, soskes ir viskas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(paklydusi_siela @ 2007 08 27, 14:57)
Kai gime pirmas vaikas tai ligoninej sake nereikia virint tik kalio permanganato ibert. O kai antras atejo tai sake jokio kalio permanganato tik lakisiu zoles (apie ja jau zinojau nes pirmaji maudziau beveik nuo gimimo del alergijos) Tai supratau kad beveik po dvieju metu pasikeitimai ivyko ligoninej 4u.gif

irgi nevirinau ne karto,mum ir mamyciu mokyklelej iskart pasake kad neprisigalvotume sau papildomo vargo.
beje kas cia per zole "tik lakisiu zoles " ? ax.gif apie tokia negirdejau
Atsakyti
tik pirmajai dukrai virinau vandeni 2 sav galvytei ir veidukui nuplauti, o buteliukus ir soskes virinau ir virinu i savaite karta biggrin.gif
Atsakyti
nevirinam ir mes
Atsakyti
Virinauvandenį maudymui iki 3 mėn. biggrin.gif
Atsakyti
Maudymui niekada nevirinau.O,kai rytini tualeta dariau,tai su virintu vandenuku bambyte praplaudavau ir kartu veiduka,pazastytes ir t.t....
Atsakyti
Aš irgi neveirinau, tik kol bambytė nebuvo užgijusi, į vandenį kalio permanganato įpildavau, o kai užgijo, tai tik su vandeniu. Ir nieko nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
maudymui niekada nevirinau ir nepyliau jokiu ten kalio permanganatu.Tik bambytes su virintu vandenuku pravalydavau.Ir labai puikiai laikosi.Sveiki kaip ridikeliai. lotuliukas.gif
Atsakyti
Vis dar virinu, nors bambutė jau užgijusi. Matyt, iš įpročio. Kai nusibos su puodais lakstyt, tai ir nustosiu virint smile.gif O buteliukus, pientraukį sterilizatoriuj prieš kiekvieną (ačiū dievui, itin retą) naudojimą sterilizuoju. Negi sunku "knopkę" paspausti biggrin.gif
Atsakyti
Man viena akušerė pasakė tokį dalyką: "Kam jūs virinat tą vandenį, taigi mes juos tik ką gimusius po kranu pakišam".

Manau, kad kalio permanganatas nepakenks iki kol bambutė neužgijusi, bet vėliau ir jo nereikia. Kuo steriliau vaiką augini, tuo daugiau ligų kimba.
Atsakyti
Virinau tik kol bambyte nebuvo sugijisi.Bet nezinau ar tai tikrai reikalinga g.gif Nes ziuriu,kitose salyse,nevirina niekada vandens,tik vaikisko aliejuko ipila smile.gif
Atsakyti