As ir nevirinau,tik veliau suzinojau kad atseit reikia virinti vandeni iki tol kol vaikui bambute uzgis.O as iki siol ipilu kelis lasiukus aliejaus.
as nevirinau niekada
Niekad nevirinau, nes neščia lankiau mokyklėlę, ten sakė kad vandens virinti nereikia.
Aš irgi niekad nevirinau, nes mano dukrytę dar ligoninėje pirmąkart maudė - atėjo sesutė, įsipylė vandens iš krano (ir be jokio termometro) ir maudė, o vaikas patenkintas buvo
Šiaip, kiek esu skaičiusi - nereikia to vandens virinti, mano vyras šiek tiek tuom abejojo - juk kažkada ir margancovkės į vonelę pildavo ( o ji odytę sausina labai) - bet maudome iki šiol ir vandens niekad neviriname (nu nebent, kai namie nėr karšto vandens)
Šiaip, kiek esu skaičiusi - nereikia to vandens virinti, mano vyras šiek tiek tuom abejojo - juk kažkada ir margancovkės į vonelę pildavo ( o ji odytę sausina labai) - bet maudome iki šiol ir vandens niekad neviriname (nu nebent, kai namie nėr karšto vandens)
Mes virinom vandenį iki vaikui suėjo mėnuo. Kažkaip gydytoja ligoninėje pasakė, kad virinti, tai ir paklausėme. Bet labai nemaloni procedūra - kol privirini reikiamą kiekį vandens, kol paskui jis atšala Labai palengvėjo, kai nusprendėme nebevirinti. Ir šiaip manau, kad persistengėme, galėjome maudyti kelis kartus virintame vandenyje kol bambutė nesugijus (dėl šventos ramybės), ir manau būtų užtekę
Nevirinau niekada, pacioj pradzioj maudydavau ipylusi i vonele ziupsniuka mangancofkes, bet gal tik 3 klartus, o po to - "po dusu" vaika
Virinau vandenuka kol užgijo bambutė, įpildavau į vonelę ir lakišiaus nuoviro.
O mes vandenuko niekados nevirinome, nes mums taip patare ligonineje po gimdymo. Tad ir pirmos maudynes buvo nevirintame vandenukyje nors bambute ir nebuvo sugijus dar.
Ir niekada nieko i vonele nepildavau, nematau reikalo to daryti.
Ir niekada nieko i vonele nepildavau, nematau reikalo to daryti.
Na mum taip gavosi kad kai isleido namo jau bambute buvo uzgijusi, bet dar keleta kartu virinome vandeni. Nors mum ligoninje irgi sake kad nereikia, bet paklausem vaiku daktares. Sake geriau apsidrauskit, nes labai daug vaikuciu su bambutes uzdegimais. Ir labai nusistebejo kad bambute valyti tik vandeniu....
Visiskai nevirinau nei vienam nei kitam , o bambuke ir taip galima pavalyti su spiritu ir kalio permanganatu arba zaluma. Ir viskas ciki
Aš tiktai įpilu vaikiško aliejuko kelis lašelius, kad nesausintų odelės kasdienis maudymas. Labai gerai
Aš tiktai įpilu vaikiško aliejuko kelis lašelius, kad nesausintų odelės kasdienis maudymas. Labai gerai
sveikutes aš tai mėnesį vandeny virinau ,gal ir kvailai atrodo,bet mes gimėm pernešiotos tai visas kunelis luposi tai kiekviena vakara maudydavome iki mėnesio mum taip gydytoja patarė.