mes virinom tik kelis kartus.net nesulaukem kol bambyte nukris.ir gydytoja sake kad visai nebutina
nevirinau visai ir nieko, viskas gerai
Nė karto nevirinau vandens mažiukui, ir nieko neatsitiko
ir mes niekada nevirinom... tik ramuneliu nuoviriuko ipilam,kad dezinfekuotu ir ramaskelem kvepetu maziukas
mano maziukiai tik savaitele ir man gydytoja liepe butinai vyrinti vandeni. tai siandein laukia dydziosios maudynes tai net nezinau kada cia ta vandeni uzvirinti kad atsaltu iki reikiamos temperaturos. tai manau dabar eiti uzvirinti viena puoda kad butu saltas o kitas bus karsto vandens taip ir teks maisyneti po truputi iki reikiamo vaikui
Niekada nevirinau ir nieko viskas gerai
Nevirinau kam to reikia
Su dukra aš nevirinau vandens, pirmos maudynės jai buvo dar GN kai seselė po gimdymo atėjo visą nuprausė su vandeniu iš krano, tai ir nevirinau namuose maudydamą. O pirmagymiui virinau kol bambutė nukrito, bet tada kitos "tiesos" vyravo
O as pirma menesi virinau vandeni, todel, kad pas mus vanduo labai kietas, daug kalkiu ir gelezies, man paciai oda nuo sio vandens sausa buna Bet po to gydytoja pasake, kad suminkstinti vandeniui galima ipilti viena sauksta obuoliu acto i vonele, tai ir nebeviriname
Vilniuje vandens virinti nereikia- jis pakankamai švarus mažiukams.Užtenka tik pirmą mėnesį kol bambutė neužgijus įpilti lakišių žolės nuoviro.tam kad dezinfekuotų vandenį.
bet jei važiuojam pas vyro tėvus (jie ne Vilniuj gyvena), visada virinu.nors mums jau 3 mėnesiai.
bet jei važiuojam pas vyro tėvus (jie ne Vilniuj gyvena), visada virinu.nors mums jau 3 mėnesiai.
Saziningai virinom,kol uzgijo bambute.