Man taip pat gimdymo namuose sake, kad nereikiavandens virinti, tai as ir nevirinau, o ir aliejuku tik pora kartu esam naudoje Iki siol viskas ok
Mes irgi nevirinom nei sykio vandens. Kad pakankamai švarus iš krano bėga. Geriu jį pati. O kūnelį dukriuko tepiau tik pirmus mėnesius, nes sausėdavo odelė. O sausėdavo dėl to, kad buvo alergizuota odytė nuo maisto
O dabar niekuo netepu. kaip ir anksčiau, kas trečią kartą maudau su putom ar muiliuku. ir viskas puiku
O dabar niekuo netepu. kaip ir anksčiau, kas trečią kartą maudau su putom ar muiliuku. ir viskas puiku
mes virinom pirmaji menesi, bet kaip veliau perskaiciau naujiausioje literaturoje, sakoma, jog tai visai nebutina
ne kartelio nevirinau,gyd sake,kad nereikia ne pleiskanojom,ne dar kas daresi
Vandeni maudymui virinau iki kol mazyliam suejo 1 menuo
pasenusi teorija virinti vandeni... dabar netgi pediatrai sako, kad nereikia virinti vandens
nevirinom vandens nei karto. pirma menesiuka aliejuku po maudyniu tepiau, o dabar ir to nereika. maudomes i savaite 2 kartus. jei karsta tai kasdien.
QUOTE(asmeryte @ 2007 08 02, 17:31)
nevirinom vandens nei karto. pirma menesiuka aliejuku po maudyniu tepiau, o dabar ir to nereika. maudomes i savaite 2 kartus. jei karsta tai kasdien.
mes maudomes kasdien,bet vandenuko nevirinom ne karto gydytojas sake kad nereikia
Virinom gal kokias tris ar keturias savaites. Bet tik dėl to, kad mano mama zyzė, kad reikia Pirmom savaitėm odytė irgi buvo sausa, tai labai padėjo Balmandol priemonė į vonelę
mes virinom gal tik kelis kartus.Pasak mediku tik sulinio vandeni virint reikia,o jei miesto vanduo-nebutina.
O man neonatologe sake virint. Tai as ir virinau, bet tik kol bambukas uzgijo.
Nu bet as tokia svaruole, kad dar kelis kartus po to, kai nustojau virint, kalio permanganato i vandeni pyliau Mat mes nuo pat pirmu maudyniu leidziam vaikui "plaukiot" (daro vonelej ka nori, niekas jo nelaiko, tai megsta panardyt), todel gali prisiryt vandenuko.
Nu tiesiog pagalvojau, kad jeigu kas mano varliukui atsitiks, as sau uz tai neatleisiu, tai ir dariau viska, kad neko neatsitiktu
Nu bet as tokia svaruole, kad dar kelis kartus po to, kai nustojau virint, kalio permanganato i vandeni pyliau Mat mes nuo pat pirmu maudyniu leidziam vaikui "plaukiot" (daro vonelej ka nori, niekas jo nelaiko, tai megsta panardyt), todel gali prisiryt vandenuko.
Nu tiesiog pagalvojau, kad jeigu kas mano varliukui atsitiks, as sau uz tai neatleisiu, tai ir dariau viska, kad neko neatsitiktu
nevirinau,tik ramuneliu nuoviro ipildavau