Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada virinot vandenį maudymui?

Mes nuo pat pirmų dienų nevirinome vandenuko maudymui tongue.gif .
Atsakyti
Lakišių žolė dezinfekuoja. Netgi kai nuo maisto išbėrė sūnelį, gydytoja sakė, kad lakišiai labai gerai.

Kai buvo mažiukas, pildavom į vonelę vieną stiklinę lakišių nuoviro (1 valgomasis šaukštas lakišių žolės, užpilti stikline verdančio vandens, palaikyti 20 min., nukošti), tačiau galiu pasakyti, kad pastebėjom, kad tai per stipru, todėl vėliau užpildavom stiklinę (nes toks receptas), o į standartinę vonelę pakakdavo pusės stiklinės to nuoviro.

Dabar sūneliui beveik šeši mėnesiai, maudom vonioje, kur jam labai patinka, lakišio kol kas į ją nepilam. Turim giminėj dvynukes 2 m., jos dar iki šiol lakišiais prausiamos, odelė graži.

Vandens nevirinom nė dienos. Gydytoja paaiškino, kad bambutė yra išdezinfekuojama po maudynių. To neva ir užtenka. Taip ir darėm ax.gif .
Atsakyti
Aš dar neišvydau savo leliuko, bet jau galvoju: Dieve, kiek gi reikia to vandens privirint ir kokio dydžio puode, kad maudynėms užtektų? blink.gif Gaunasi, kad vos ne pusę dienos reik tą vandenį kaitint, kad išmaudyt vaikelį. g.gif
Atsakyti
O as virinau kol bambagysle nebuvo nukritus dar ir zinoma lakišo zoles dejau smile.gif
Atsakyti
Nuo pat pradžių maudžiau nevirintame, tik, kol virkštelė nebuvo nukritusi, įlašindavau kelis lašus kalio permanganato. Sakot, jis toksiškas g.gif Jokio blogo poveikio nepastebėjau schmoll.gif
Atsakyti
Virinom nuo gimimo iki bambytes sugijimo.Jei tevai nebutu paprotine tai ir dar butumem lakste su puodais biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi buvau pasiruošus virinti, bet gydytoja patarė nevargt, o įlašint kalio permanganato. dėl toksiškumo galiu pasakyt, kad blogai, kai permanganatas yra grūdeliais, nes blogai išmaišius gali patekt į žaizdą ir bus blogai. Geriau nusipirkt paruošto tirpalo, tik atkreipt dėmesį, kad galioja kažkur tik 14dienų tongue.gif
Atsakyti
Nevirinau visiškai, mūsų pirmos kelios maudynės vyko ligoninėi, tai slaugutės taip pat maudydavo paprastam nevirintam vandenį. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2006 11 26, 21:15)
Nevirinau visiškai, mūsų pirmos kelios maudynės vyko ligoninėi, tai slaugutės taip pat maudydavo paprastam nevirintam vandenį. ax.gif

O kodel maude ligoninej, nes as kaip paprasiau tai sake dabar ligonineje vaiku nieks nemaudo (gulejom 5 dienas) g.gif
Atsakyti
Tik pirma kart o po to nea biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Regin @ 2006 11 24, 08:03)
O as virinau kol bambagysle nebuvo nukritus dar ir zinoma lakišo zoles dejau smile.gif

Nevirinom nei karto,bet va lakišių naudojom.Ne kiekvieną kart,bet kartelį į savaitę būtinai wub.gif O dabar mes jau prausiamės po dušu,kaip tikros moteros biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandriuks: 26 lapkričio 2006 - 21:34
as tai vandeni virinau pirma menesiuka,gydytoja patare,o del lakisio,tai mano mergyte tikriausia jam alergiska,viena karta i vonele ipyliau,yai jau ryta pastebejau,kad visas kunelis demelem isbertas,o dabar mums 8 menesiai,maudomes vonioje ir jai labai patinka cool.gif
Atsakyti