Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada virinot vandenį maudymui?

Virinau gal iki kokiu poros menesiu.Viena puoda uzvirindavau diena kad iki vakaro atsaltu,o kita vakare.Iki 4men i vandeni pildavau lakisiu nuovira.
Atsakyti
Nevirinau nei vienos dienos, nes man klinikose daktare taip sake, kad to visai nereikia. Nuo pirmos dienos maudziau vandeny is krano, ir nieko daugiau nepyliau ir nenaudojau.
Man sake gyd., kad nera prasems virinti vandeni ar naudoti kalio permanganata, nes musu rankos vis tiek nera sterilios ir ju nesterilizuojam kas kart imant vaika, geriausiu atveju nusiplaunam su tuo paciu vandeniu is krano.
Atsakyti
Mes virinom vandeni kol neuzgijo bambute (apie 1.5 savaites), toliau nematau prasmes. O i vonele ir dabar pilam lakisiu nuovira, labai gerai odelei
Atsakyti
Niekad nevirinom. Daktarai taip patarė. O apie kalio permanganatą esu skaičiusi nekokių dalykų... esmė ta, kad jis vaikui netinkamas.
Atsakyti
Su kalio permanganatu man mama labai sugadino oda. Iki siol ji man yra sausa ir neatstato jokie kremai nei aliejai nepadeda. Nedarykit mamytes ir jus taip, nesugadinkit savo vaikuciam odeles.
Atsakyti
Tiesa sakant, net nezinojau, kad kazkada patardavo virinti vandeni ax.gif blush2.gif
Mums is karto pasake maudyti normaliu, is krano isbeganciu vandeniu 4u.gif
Atsakyti
nevirinom ir mes visai,kalio permaganato iberdavom,uztat virintu ramuneliu nuoviru perpildavom biggrin.gif
Atsakyti
Nereikia vaiko pratint prie sterilių sąlygų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriuks @ 2006 10 15, 01:48)
Nereikia vaiko pratint prie sterilių sąlygų mirksiukas.gif

Prie steriliu gal ir ne , bet kol bambyte uzgis manau juk nesunku pavirinti vandeniuko g.gif
Atsakyti

[/quote]
Sveikutes, noreciau daugiau suzinoti apie lakisiu nuovira blush2.gif kaip jis veikia odele?Girdejau kad jis geras thumbup.gif
Atsakyti
kol nukrito virkstele ir jei nebeslapiuoja, galima nevirint 4u.gif o kalio permanganato negalima pilti, nes jis toksiskas doh.gif
Atsakyti
Mes irgi nevirinom visai ir nieko nepylėm. Paskui pradėjom naudot aliejuka.
Atsakyti