nevirinom
mes ir nevirinom, tik akytems valyti naudojau virinta vandenuka.
Mums niekas nepasake, tai ir nevirinom. O akytes valem nevirintu vandeniu bet kol kas nieko nenutiko...
QUOTE(sraige1 @ 2006 08 15, 16:32)
Mums niekas nepasake, tai ir nevirinom. O akytes valem nevirintu vandeniu bet kol kas nieko nenutiko...
Oho o tai kur gimdei kad nieko nepamokė? Aš irgi būčiau nežinojus, bet Gimdymo namuose pamokė kaip, kiek kartų praust.
Mes virintam vandeny maudėm kol bambutė buvo neužgijus tai maždaug iki 6savaičių.
Virinau pirmas 2 dienas ir pyliau iki 1men. lakisiu zoleliu nuovira
Man ligoninej sake, kad nereikia virinti - nebent labai sterialu namuose
Isleidziant namo po gimdymo (Kauno Klinikose) gydytoja liepe maudyti tik nevirintame vandenyje ir i vandeni nieko nepilti, tik galima maudymosi putu. Ta pati sake ir seminare, kuriame buvau pries gimdyma. Tai mes taip ir darome.
na ir mes vandenuko nevirinom, bet kiekviena karta kai maudemes isipildavom i vonele lakisiaus nuoviro, nes jis veikia antiseptiskai. lakisiu pildavom kol nesugijo bambute
dar ir dabar i vonele ipilu lakisiaus,kai vaikutis pasunta, gerai dezinfekuoja ir truputi padziovina odele
dar ir dabar i vonele ipilu lakisiaus,kai vaikutis pasunta, gerai dezinfekuoja ir truputi padziovina odele