Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada virinot vandenį maudymui?

QUOTE(Jurgitukas1 @ 2006 07 18, 23:39)
Mes niekada nevirinom blink.gif  Pirma karta apie tai girdziu blush2.gif Kazkaip nekilo net minciu bigsmile.gif

Va ir man taip pat ax.gif Tiesa sakant tik SM pirma karta ir perskaiciau kad reikai vandeni virinti unsure.gif Mums gydytojai isleisdami jau is ligonines namuciu nieko nesake tai man ir nekilo tokiu minciu. Man net kalio permanganato mama is lietuvos atveze,nes apskritai gydytojai nieko nesako del maudyniu.Tai va kalio permanganato pylem i vandenuka pirmus kartus,nes bamba mes labai anksti pametem,tai butinybes kaip ir nebuvo .
Atsakyti
kaip kaip kaip??? vandeni reikia virinti??? nuo kada??? mus kai ish ligonines ishleido, sake ja reikia maudyti pirmas savaites tik su kempine..nu zodziu apshlapint bishki ir tiek, na kol bamba nukris... o paskui normaliai maudyt. niekad gyvenime negirdejau, kad reikia vandeni virint del maudymosi:) maitinimui tai suprantu kad reikia, bet maudymuisi.....nu nezinau....
Papildyta:
beje, mum ish vis sake, kad negali shlapint bambosiki tol kol nukris....pirma kart ish vis girdziu apie permanganata... nu ziuriu ash chia daug nauju dalyku galiu ishmokti:)
Atsakyti
O ar yra mamyčių, naudojančių vietinio šulinio vandenį? Vat mūsų vandentiekis vietinis, šulinio vanduo netikrintas, bet daržas netoli, tai aišku į jį visko patenka. Todėl liepė virinti vandenį bent mėnesį. Kai kur rašo, kad net iki 6 mėn. reikia, nes gali gurkštelt vandens su visokiais pesticidais ir nitratais, o iki to laiko jie labai pavojingi mažyliams. Viskas nuo to labai komplkuojasi, nes po kursų buvau tikra, kad virinti nereiks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2006 08 05, 17:16)
O ar yra mamyčių, naudojančių vietinio šulinio vandenį? Vat mūsų vandentiekis vietinis, šulinio vanduo netikrintas, bet daržas netoli, tai aišku į jį visko patenka. Todėl liepė virinti vandenį bent mėnesį. Kai kur rašo, kad net iki 6 mėn. reikia, nes gali gurkštelt vandens su visokiais pesticidais ir nitratais, o iki to laiko jie labai pavojingi mažyliams. Viskas nuo to labai komplkuojasi, nes po kursų buvau tikra, kad virinti nereiks  verysad.gif

su tais nitratais labai atsargiai verysad.gif kūdikiai nuo jų gali ir mirti,daugybė straipsnių ta tema esu skaičiusi ,pastoviai higienistai perspėja cool.gif
bet kaip tada maudyt -neįsivaizduoju ....pastoviai tokį kiekį vandens virint ?
gal pigiau būtų išsitirt Higienos centre vandenį .O gal nieko blogo jame ir nėra g.gif
Atsakyti
nevirinom, o kam to reikia? g.gif irgi pirma karta girdziu apie virinta vandeni maudynems
Atsakyti
mes vandenuka virinome kol užgijo bambytė, kad tikrai viskas gerai butu smile.gif
Atsakyti
Mes ne karto nevirinom schmoll.gif
Atsakyti
mes nevirinom nei karto nes is ligonines grizom su grazia bambute ir gydytoja sake,kad nereikia virinti....
Atsakyti
Niekada vandens maudymui nevirinau g.gif
Atsakyti
niekada vandens nevirinom bigsmile.gif
Atsakyti
mums gydytoja sake bent virinti iki tol kol uzgis bambute smile.gif bet as virinau tik gal 3-4kartus,ir viskas normaliai......ciapriklauso nuo kudikio odeles jei jautri,tai turit problema tada. g.gif
Atsakyti
nevirinom - juokinga, juk užpakaliuką plauni nuo gimimo po tekančiu vandenuku, o čia virinti...

dėl bambytės - nereikia virinti, svarbiausiai ne virintu vandenuku (kaip dabar madinga) valyti, o kaip seniau spiritu, ir greičiau užgyja, ir mažiau puliavimų.
Atsakyti