QUOTE(sonatik @ 2006 05 04, 12:48)
Sveiki. pasidalinkit iki kada virinot vandenį leliuko maudymui. Tiesiog pamiršau paklaust gydytojos.
dabartinis gydytojų požiūris toks - vandens virinti nereikia. Negi nepastebėjot, kad gimdymo namuose prausia vandeniu nevirintu?
Kai auginau pirmąjį, tai liepė būtinai virinti, nors ir tada gimdymo namuose niekas virintu vandeniu neprausė . Aš virinau tik vieną kartą. Kai privirinau vandens, supyliau į vonelę ir galvoju - o ką dabar daryti, juk šaltu iš krano neskiesi, tada bus nebevirintas . O jau vakaras, pats laikas maudyti . Teko laukti kol atauš. Prasikeikiau tada (aišku, dėl savo tuščios galvos) .
O pabendravusi su labiau patyrusiomis mamytėmis supratau, kad visai nėra reikalo tą vandenį virinti ir nebevirinau.
O gimus antrąjam, iškart gimdymo namuose pasakė - virinti vandens nereikia.
O pabendravusi su labiau patyrusiomis mamytėmis supratau, kad visai nėra reikalo tą vandenį virinti ir nebevirinau.
O gimus antrąjam, iškart gimdymo namuose pasakė - virinti vandens nereikia.
As taip pat virinau tik viena karta. Viena puoda saltam, kitas buvo karstas. Temperatura buvo aukstesne, tad teko luktelt kol ataus. Dabar maudom nevirintu vandeniu.
mes nevirinom ne viena karta. gydyroja sake kad gyvenam nesteriliose aplinkose todel kudikeli reikia pratyti nuo pirmu dienu prie mus supanciu bakteriju
Nei karto nevirinau ir viskas šaunu
Mums gydytoja kazkodel liepe virinti vandeni, bet as nevirinau, nieko blogo nenutiko, nemanau,kad ji reiktu virinti.
as taip pat niekada nevirinau
Perskaičius temos pavadinimą net išsigandau kokia aš bloga motina Niekad nevirinau, net nepagalvojau kad vertėtų.....Ir tikrai viskas greai
Aš abiems savo dukrytėms virinau iki 3 mėnesių-gerai ar blogai tai tegul diskutuoja gydytojai.