Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

QUOTE(Gusha @ 2012 09 20, 22:06)
Man irgi, grizau visa baisiausiai apsipatenkinus  biggrin.gif  Dalis ju jau saldosi, o kita dalis dziovinasi  ax.gif  Tik nesugalvoju, ka nuveikti su lepsiais  g.gif

Mano mama tai džiovina lepšius. g.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2012 09 20, 22:12)
Mano mama tai džiovina lepšius.  g.gif

As irgi turiu pasidziovinusi, turbut reiks dar padziovinti ir dali i kugeli sudesiu ax.gif

O kaip atrodo tie kislieji raudonvirsiai g.gif Vis mastau mastau ir nesumastau. Gal tokie panasus i lepsius? Kepureles rudos su sviesiais plemukais?

Beje, as visada dziovindavau senesnius grybus, o jaunus saldydavau, o Lerikyte ziuriu atvirksciai, kaip kitos darote?
Atsakyti
Nu Gusha ir pavarei user posted image.Aš šaldau irgi jaunučius grybukus.Gal senesniose grybuose didesnis aromatas user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juliana1: 20 rugsėjo 2012 - 21:32
QUOTE(juliana1 @ 2012 09 20, 22:24)
Nu Gusha ir pavarei user posted image

user posted image

Senesni lengviau dziusta, nes ir taip padziuve jau buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 20 rugsėjo 2012 - 21:33
Aš tai praktiškai visus džiovinu, nes kitokių nelabai valgau. Na pačius gražiausius išsikepu šviežius vienam pavalgymui o kiti džiovinimui keliauja. O kislusis raudonikis tai mano galva toks tvirtas kaip raudonikis, o kepurėlė pilkai ruda kaip lepšio g.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2012 09 20, 22:42)
Aš tai praktiškai visus džiovinu, nes kitokių nelabai valgau. Na pačius gražiausius išsikepu šviežius vienam pavalgymui o kiti džiovinimui keliauja. O kislusis raudonikis tai mano galva toks tvirtas kaip raudonikis, o kepurėlė pilkai ruda kaip lepšio  g.gif

Man irgi atrodo, kad kazkas tokio, ryt nufotkinsiu toki, kuri itariu kaip kisluji smile.gif
Atsakyti
http://lt.wikipedia....s_raudonvirŔis

user posted image
Atsakyti
Nu geras, as tai visada maniau, kad cia lepsis, tai pasirodo tu rudonikiu as randu daugiau, nei pati manau. As dziovinu irgi senesnius grybus, bet be skyluciu. O daugiau tai viska marinuoju. Uzsisldau tik maltus grybus.
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2012 09 20, 23:23)

Dekui, taip ir galvojau, kad anas tokis biggrin.gif , tik kazko man googlas nieko neismete, tik nuoroda i musu temute biggrin.gif Ko gero as daugiskaita ivedziau doh.gif

QUOTE(ErikaN @ 2012 09 21, 07:22)
As dziovinu irgi senesnius grybus, bet be skyluciu. O daugiau tai viska marinuoju. Uzsisldau tik maltus grybus.

Teip, "jokiu skyluciu" drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 21 rugsėjo 2012 - 07:01
QUOTE(Gusha @ 2012 09 20, 22:20)
Beje, as visada dziovindavau senesnius grybus, o jaunus saldydavau, o Lerikyte ziuriu atvirksciai, kaip kitos darote?

As darau kaip tu, o Lerikyte man rodos parduoda, tai prekine isvaizda jaunu tikrai geresne. bet nenoriu apmeluoti... ax.gif

QUOTE(ErikaN @ 2012 09 21, 07:22)
Nu geras, as tai visada maniau, kad cia lepsis

As juos raudoniklepsiais vadindavau, dabar zinosiu biggrin.gif

Mergaites, gal zinote, kur galetumem sustoti pagrybauti tarp Kauno ir Panevezio? Vaziuojam vezimo pirkti, tai prie to pacio ir i grybus ilistumem ax.gif
Skaitinejau, kazkas Josvainiu miske prie Kedainiu grybauja. verta ten stoti, nezinant tiksliu vietu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almuka: 21 rugsėjo 2012 - 07:22
Kazi ar verta grybauti ten kur vakar buvau g.gif Siandien toks fainas rukas pas mus, sako, kad toks buna baravyku rukas rolleyes.gif
Atsakyti
Cia turbut mano kislieji, bet itariu gal ir ne visi is ju smile.gif

user posted image
Atsakyti