Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

Aha, Vilniuj slapia... jei ryt viskas iseis, leksiu aplink Salininkus pasibandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juliana1 @ 2012 09 20, 08:44)
Matot koksai skirtumas mes su šeima sekmadieni šilbaraviku radom arti 500 vnt

o, geras bigsmile.gif Nors silbaravykiai dzukams kaip ir ne grybas, bet as juos dziovintus megstu wub.gif Bet pas mus ju siemet irgi kol kas nebuvo, vos vienas kitas.
Ir as jau netrevoju i miska nulekti. Deja, teks laukti savaitgalio..
Atsakyti
As irgi dar paleksiu iki Jasiunu, jei mano maziukas gerai darzelyje jausis rolleyes.gif
Atsakyti
As ir jau is misko. Pintine pilna. Daugiausia raudonikiai vel tie patys kietom galvom, lepsiukai keli, kelmuciu ir man atrodo vel (prakeiktas skaicius) 5 baravykai. 1 toks paauges, o kiti maziukai. bet siaip liudna, tikejausi geriau. O miske pas mus slapia.
Atsakyti
O mano grybavimas atpuole sad.gif((((( kitos savaite teks laukti... velnias sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2012 09 20, 11:08)
O mano grybavimas atpuole sad.gif((((( kitos savaite teks laukti... velnias sad.gif

Ir man atpuola grybavimas user posted image. Likom su viena mašinike, tai aišku vyrelis ir pasiemė , sako - o kam tau namie sėdėdama mašina user posted image.Prie namu vakar aplakstita,veliau foto idėsiu
Atsakyti
Vakarikštis derlius user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif thumbup.gif Tai jei aplink namus toks derlius, tai ko lėkt tolyn? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituliukas777 @ 2012 09 20, 14:56)
bigsmile.gif  thumbup.gif Tai jei aplink namus toks derlius, tai ko lėkt tolyn?  biggrin.gif

Prie namu user posted image labai mažai kada pasitaiko šiltbaravikas na ir kitu rušiu,daugiausei liapšiai user posted image.
Atsakyti
Na va, siandien pagrybavau kaip niekad, dar tiek raudonvirsiu nesu radusi blink.gif Nu nerealiai smagu buvo thumbup.gif Bet apart raudonvirsiu ir lepsiu, kuriu irgi buvo daug, radau tik 2 baravykus, 1 isvis sukiuzes, is koto net vanduo bego, tiek prisigeres, o kito kepurele sveika, dar radau 1 rudmese, bet visa suesta baisuliniai ir dar 3 voveruskas maciau smile.gif

Jau kad prifotkinau, nors karta turiu ka parodyti biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Och gražuoliai raudonikiai bigsmile.gif Kaip man jie patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2012 09 20, 20:30)
Och gražuoliai raudonikiai bigsmile.gif  Kaip man jie patinka  thumbup.gif

Man irgi, grizau visa baisiausiai apsipatenkinus biggrin.gif Dalis ju jau saldosi, o kita dalis dziovinasi ax.gif Tik nesugalvoju, ka nuveikti su lepsiais g.gif
Atsakyti