Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

QUOTE(Awita @ 2012 09 19, 18:30)
Kada, Fukse, tu tiek visko kepi, verdi?  doh.gif
kažkada, kai labai skurdžiai gyvenom, virdavau cepelinus su grybais (iš bado, nes bulvių gaudavom, o grybai miške  mirksiukas.gif )

unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2012 09 19, 18:30)
kažkada, kai labai skurdžiai gyvenom, virdavau cepelinus su grybais (iš bado, nes bulvių gaudavom, o grybai miške  mirksiukas.gif )

Va kaip sauniai issisukdavot is bedos mirksiukas.gif Turetu buti skanu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2012 09 19, 17:30)

kažkada virdavau cepelinus su grybais

labai skanūs man tokie cepelinai smile.gif O jei dar džiovintų grybų įdaras.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 09 19, 20:28)
Va kaip sauniai issisukdavot is bedos  mirksiukas.gif  Turetu buti skanu  rolleyes.gif

Skanu thumbup.gif Visi galvodavo, kad iš poniškumo jau mandravojam blush2.gif
Atsakyti
O pas mus valgomiausi kepti sumustiniai su grybaisir virtinukai su dziovintais grybais, kepti aliejuje. O as jau tuoj lekiu i miska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2012 09 20, 07:08)
O as jau tuoj lekiu i miska  biggrin.gif

Šustrai thumbup.gif .Laukiam žiniu ax.gif
Atsakyti
aš irgi geriu kavą ir lėksiu biggrin.gif
Atsakyti
Lerikyte ErikaN sėkmės grižti pilnom pintinėm drinks_cheers.gif
Atsakyti
Buvau vakar miskuose aplink Birstona, ka gi tuscia - vokietukai perauge, miske palyta kaip reikia, prie pelkes radau 10 lepsiu, prie masinos 8 rudukus tikrai sveikus smile.gif bet vis tik isviriau 1.5 litro grybu; tai siandien eisiu koncervuoti; labai gaila kad symet neteks pasidziovinti silbaravykiu nes ju nera, o apie baravykus nieko negaliu pasakyti nes neradau, o pirkti deja neiperkama cool.gif
Kazko tikrai liudni metai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 20 rugsėjo 2012 - 07:08
QUOTE(georgiana @ 2012 09 20, 08:07)
Buvau vakar miskuose aplink Birstona, ka gi tuscia - vokietukai perauge, miske palyta kaip reikia, prie pelkes radau 10 lepsiu, prie masinos 8 rudukus tikrai sveikus smile.gif bet vis tik isviriau 1.5 litro grybu; tai siandien eisiu koncervuoti; labai gaila kad symet neteks pasidziovinti silbaravykiu nes ju nera, o apie baravykus nieko negaliu pasakyti nes neradau, o pirkti deja neiperkama  cool.gif
Kazko tikrai liudni metai g.gif

Matot koksai skirtumas mes su šeima sekmadieni šilbaraviku radom arti 500 vnt, beveik visi sveikuteliai,sukirmija daugiausei pas juos kojites galvos sveikutes g.gif
Atsakyti
ne kažką parsinešiau - nedieli raudonikiai, kislieji, keliso rudmėsės, vienas baravykas. PAs mus taip ir nelijo nei naktį nei vakar, nors pranešė vakar. O kaip pas kitas?
Atsakyti
Vakar Vilniuja pilė kaip reikiant user posted image
Atsakyti