Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

Mes su šeimina buvom sekmadieni Jašunuose.Dar tvarkausi su grybais blush2.gif .Baravyku 3-s du iš ju buvo sveiki,lepšiu nedaug,šilbaraviku virtu 1,5 litro ir džiovintu 5 litrai gavosi doh.gif ,kalpoku virtu 5,5 litro,žaliokiu virtu beveik 1,5 litro,voverušku virtu truputi daugiau litro.Ka aš darisiu su šitiek grybu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas
Mes ir vakar pagaliau išsiruošėm,tai visai neblogai,tik daugiausia paberžiukų,ir rudagalviai,bet sočiai visko smile.gif Vėliau foto įkelsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juliana1 @ 2012 09 19, 00:30)
Ka aš darisiu su šitiek grybu  doh.gif  lotuliukas.gif

Bais skanūs pyragėliai su žaliuokių įdaru (+sūris, +svogūniukai) bigsmile.gif
Dar pabandysiu iškept pyragėlius su šviežiais apkeptais baeravykais smile.gif

Aš baravykų ir raudonviršių kietas galvutes užšaldžiau ax.gif
Atsakyti
as saldau vyresnius zalius baravykus supjauscius, kurie jau dziovinimui nelabai, tai tokius mazomis porcijomis ziemai labai gerai i padazus wub.gif

Merginos, bet kaaaaaaaaaaaip silta!! nerealiai, pas mus 9.30 val. termometras rode 20 laipsniu silumos! fantastika... vakar dar deginaus sode, siandien tokia marsa ant saules, gaila, neiseis biggrin.gif prie ezero susirinkau tu kitokiu raudonvirsiu, viena baravyka radau, ryt reiks savo miska aplankyt, gal kas bus pasirode deka tokio silto oro wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 09 19, 10:19)
as saldau vyresnius zalius baravykus supjauscius, kurie jau dziovinimui nelabai, tai tokius mazomis porcijomis ziemai labai gerai i padazus  wub.gif
Mes irgi dideles baravykų galvas supjaustėme griežinėliais ir į kamerą, bus šviežių grybų sriubytė žiemą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2012 09 19, 09:56)
Bais skanūs pyragėliai su žaliuokių įdaru (+sūris, +svogūniukai)  bigsmile.gif
Dar pabandysiu iškept pyragėlius su šviežiais apkeptais baeravykais  smile.gif

Aš baravykų ir raudonviršių kietas galvutes užšaldžiau  ax.gif

Pyragėlius irgi darau,aš grybus daug kur nauduoju,tik mano šeimina nelabai mėgsta ax.gif
Atsakyti
nezinau,kaip kas megstat,pas mus lietiniai labai tinka su grybu idaru
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2012 09 19, 12:21)

megstam, gaminam, puikus patiekalas.
Atsakyti
O mano mėgiamiausias patieklas tai žemaitiški blynai, tik be jokio įdaro ir užpilti džiovintų baravykų padažu gausiai essen.gif
Atsakyti
ataskaita:vakar ir šiandien apsukom 5 miškus rolleyes.gif Vaizdelis ne koks,lapuočiuose savo vietose 2 baravykai ir 6 raudonikiukai,bet tokie storuliai,jauni,nė kelmučio,nė žyduko...sausa tikrai.Po to iš eilės pušynai,ten riebių žydų pilna,bet nerenku aš jų,vis viliuosi geresnių smile.gif šilbaravykių pavieniai,jaunučių vos vos vienas kitas.samanynai superiniai,drėgna,bet kad šitaip nebeaugtų schmoll.gif Dabar rami galėsiu kitais darbais užsiimti,nes gaila benzo ir laiko veltui leisti...Eina peklon,kaip liūdna,negi jau viskas,kaip galvojat?
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2012 09 19, 13:38)
O mano mėgiamiausias patieklas tai žemaitiški blynai, tik be jokio įdaro ir užpilti džiovintų baravykų padažu gausiai  essen.gif

ne be pa sa koooooooook doh.gif doh.gif doh.gif seiles bega..............................
QUOTE(Teoleda @ 2012 09 19, 13:46)
ataskaita:vakar ir šiandien apsukom 5 miškus rolleyes.gif Vaizdelis ne koks,lapuočiuose  savo vietose 2 baravykai ir 6 raudonikiukai,bet tokie storuliai,jauni,nė kelmučio,nė žyduko...sausa tikrai.Po to iš eilės pušynai,ten riebių žydų pilna,bet nerenku aš jų,vis viliuosi geresnių smile.gif šilbaravykių pavieniai,jaunučių vos vos vienas kitas.samanynai superiniai,drėgna,bet kad šitaip nebeaugtų schmoll.gif Dabar rami galėsiu kitais darbais užsiimti,nes gaila benzo ir laiko veltui leisti...Eina peklon,kaip liūdna,negi jau viskas,kaip galvojat?

apsisiusiosiu is juoko lotuliukas.gif
nu siemet metai labai prasti grybu klausimu siaip jau. Visa laime,kad jie sveikesni nei pernai buvo, tai ant sveiko kiekio nepralosem, o jei dar kirmytu tai isvis pravalas...
Siaip daug kur buvo jau salnu, ypac dzukijos kraste ir rimtu labai, kas grybams ir ju dygimui tikrai negerai....
dabar jaunas menulis, pas mus kaip taisykle jo metu labai sustoja dygimas, delcios pabaigoj buna geriausia, bet sekanti delcia toli, kazin ar jau tada bus isvis kas...
o siaip tai taip, paskutinis pasispardymas grybavimui, na, dzukijos krastas dar kazkiek rinks, bet ir tie siemet labai verkia..
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2012 09 19, 09:56)
Bais skanūs pyragėliai su žaliuokių įdaru (+sūris, +svogūniukai)  bigsmile.gif
Dar pabandysiu iškept pyragėlius su šviežiais apkeptais baeravykais  smile.gif

Kada, Fukse, tu tiek visko kepi, verdi? doh.gif

QUOTE(girene @ 2012 09 19, 12:21)

kažkada, kai labai skurdžiai gyvenom, virdavau cepelinus su grybais (iš bado, nes bulvių gaudavom, o grybai miške mirksiukas.gif )
Atsakyti