Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

Buvau vakar miske, baravykai tik penki. Vienoj vietoj tikrinau, sklaidziau lapus, tai radau nediduka. Gal dar dygs? O prisirinkau tai lepsiuku (nors dabar ziurint tema auksciau tai raudonvirsiu) ir raudonvirsiu. Pridygo nauju kelmuciu, tik dar mazi.
Atsakyti
pas mus irgi tas pats daug mazu nauju kelmuciu. Baravykai irgi berods penki, bet be galo grazus, nemazi. PRie ezero radau du nedidelius. Raudonikiai apstojo dygti
Atsakyti
4baravykai 3raudonvirsiai 2lepsiai, voveraiciu siek tiek, umedziu ir ruduku miske daug...ai radom keleta rudmesiu, kas musu miskam irgi nebudinga, tai pakepem pareja, jau kaip skanu. bigsmile.gif
Atsakyti
siandien grybavimas truko geras 15 minuciu. Atvaziavus i geriausias vietas neradau nieko, nei maziausio baravyko nei raudonikio, tai ir nebevaiksciojau, nes reikiia eiti daug, o grybu apskritas nulis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 09 18, 10:50)
siandien grybavimas truko geras 15 minuciu. Atvaziavus i geriausias vietas neradau nieko, nei maziausio baravyko nei raudonikio, tai ir nebevaiksciojau, nes reikiia eiti daug, o grybu apskritas nulis  unsure.gif

Tai jums nepasiseke. O man siandien vel nedaug truko, kad nusirengciau. baravykai nebedygsta, gal kokie vel 5, bet raudonikiu ir lepsiu sociai. Bet as einu toli, nes geriausiose vietose arti viskas nusliauzta. Tik kelmuciu ne prudai, kazko neauga, matyt salta.
Atsakyti
aha nelabai nusiseke. Jei buciau varius toli toli per ilga laika kazkiek buciau susirinkus, bet nebuvo noro tiek varyt kazko snd g.gif
Atsakyti
Sveikos, grybautojos. O man miškas šiais metais , jaučiu , uždarytas. Pasigavau plaučių uždegimą verysad.gif . Vyras vakar patikrino mišką. Visame miške tik keletas grybų... išskyrus vienintelę vietą. O toje vietoje 37 mažučiukai, sveikučiukai raudonikiai bigsmile.gif . Vos tilpo ant džiovyklos. O man jau geriau - prie kompiuterio atsisėdau smile.gif blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2012 09 18, 16:10)
Sveikos, grybautojos. O man miškas šiais metais , jaučiu , uždarytas. Pasigavau plaučių uždegimą verysad.gif . Vyras vakar patikrino mišką. Visame miške tik keletas grybų... išskyrus vienintelę vietą. O toje vietoje 37 mažučiukai, sveikučiukai raudonikiai bigsmile.gif . Vos tilpo ant džiovyklos. O man jau geriau - prie kompiuterio atsisėdau smile.gif  blush2.gif .

Ajajaj sveikit greiciau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, grybautojos. O man miškas šiais metais , jaučiu , uždarytas. Pasigavau plaučių uždegimą verysad.gif . Vyras vakar patikrino mišką. Visame miške tik keletas grybų... išskyrus vienintelę vietą. O toje vietoje 37 mažučiukai, sveikučiukai raudonikiai bigsmile.gif . Vos tilpo ant džiovyklos. O man jau geriau - prie kompiuterio atsisėdau smile.gif  blush2.gif .

sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Patikrinom šiandien savo pušynėlius, nu liuks orelis buvo ir "konkurentų" visai mažai sutikom biggrin.gif
Galiu pasakyti, kad grybukai dygsta, daug jaunučių.

user posted image
Atsakyti
Pasigavau plaučių uždegimą verysad.gif

Kuo greičiau paleisk tą uždegimą doh.gif ir išvis nereikėjo gaudyt mirksiukas.gif Sveikatytės tau 4u.gif
QUOTE(fukse @ 2012 09 18, 21:06)
grybukai dygsta, daug jaunučių.

oi, negaliu žiūrėt wub.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, sielos ir pomėgių draugės, už linkėjimus. Nežinau, kažkoks virusinis tas uždegimas. Darbe jau trečia su tokia diagnoze. Nei peršalau, nei perpūtė... Bet jau geriau jaučiuosi, ypač, kai pasikalbu su kitomis, kaip jos jaučiasi doh.gif . O grybauti tai norisi... blush2.gif
Atsakyti