Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

QUOTE(Lerikyte @ 2013 08 01, 08:38)
visiskai nustoje dygti grybai

Rimtai ? g.gif Nu vis tiek šiandien po darbo važiuosiu.
Atsakyti
ir pas mus tuščia...lyg kas išravėjęs mišką būtų verysad.gif du raudonikiai,3 supuvę baravykai ir 4 nugeibusios lepšės(:...
Atsakyti
Na, as vaziuosiu ten, kur iki siol nedygo, tai tikiuos bus atbulai tongue.gif
Atsakyti
lauksime žinių 4u.gif
Atsakyti
na, pas mus buvo taip,kad baravyku dygimas prasidejo tada kai pas mus salygos jiems augti buvo toli grazu neidealios. Na ir nustojo jie dygti pries 4 dienas tai tas lietus dabar jau jokio efekto nedave. Dabar i miska tik po keliu dienu bus verta ziuret.
Atsakyti
Šiandien buvau nulėkusi į kitą grybavietę. Voveraičių nemažai, radau vieną raudonikį biggrin.gif ir pirmąjį savo baravyką šiais metais, bet tokį sudžiūvusį vargšiuką, sukirmijusį unsure.gif įtratiu, teks dar palaukti grybų ax.gif
Atsakyti
Nei sungrybio, nei grybo ir taip sausa, kad atrodo net tos liuties nebuvo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 01 rugpjūčio 2013 - 19:51
QUOTE(ErikaN @ 2013 08 01, 20:50)
Nei sungrybio, nei grybo ir taip sausa, kad atrodo net tos liuties nebuvo  verysad.gif

drinks_cheers.gif ir aš ką tik iš miško Kaišiadorių r., sausuma neregėta, radau gal 15 raudonikių, deja valgomos tik kelios galvos, ūmėdės, lepšiai žiauriai sukirmiję, o jokių voveraičių anei pedsako, net šungrybių ir tų nėra, kur tie stebuklingi šimtai baravykų g.gif
Atsakyti
Pas mus tai šlapia miške, grioviai pilni, vienoj vietoj net neprabridau koks šlapumas buvo. O grybų vistiek nėra. Bet jau taip sustojo dygimas,kad šakės.....
Atsakyti
Skaičiau bitės klubo žvejų forume, kad Zarasuose dar šimtais neša doh.gif Nu mes gal bandysim šeštadienį palėkti vėl link Jurbarko apžvalgai g.gif
Atsakyti
mes irgi gal šeštadienį pažiūrėsim g.gif ilgai vaikščiot nereikia 10 min ir matai verta toliau kankintis ar ne
Atsakyti
ruošiasi miškas baravykų antplūdžiui,kaip,berods,2008 m smile.gif Pernai pas mus dygimas prasidėjo apie rugpjūčio 15 d,bent aš tomis dienomis surinkau didžiaUSIĄ derlių smile.gif .o tais metais,kai grybai dygo nerealiai,jie pasirodė apie rugpjūčio 30d.Čia kalbu apie savo rajoną.Taigi laukiam 4u.gif
Atsakyti