Nu kaži ar verta šiandien po darbo lėkti į mišką ar palaukti dar rytojaus ?
As jau miska dienom ir naktim sapnuoju Laukiu nesulaukiu sestadienio, tikiuosi dar gerai nulis... Gal kas lanketes neseniai miskuose uz Pirciupiu? Kaip ten reikalai?
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 07 30, 19:20)
Dzūkiją skalbia lietus šiandien kalbėjau su tėčiu, važiavo pro Merkinę, sakė žmonės voveraites neša maišais tikiuosi rytoj palėkti į mišką ir ne tik voveraičių rasti, bet ir grybų karalių baravykų
apie Valkininkus palijo labai mizernai.. tėvai buvo grybaut, sakė, baravykų vos kelis rado.
Žinios iš Merkinės apylinkių, sakė visi miškai tik geltonuoja nuo voveruškų, nes ėjo stirpus lietus ir samanas priplojo, o grybautojų irgi daug...
QUOTE(Lyžuka @ 2013 07 31, 12:06)
Žinios iš Merkinės apylinkių, sakė visi miškai tik geltonuoja nuo voveruškų, nes ėjo stirpus lietus ir samanas priplojo, o grybautojų irgi daug...
priplotos neblogai. Prisirinkau kibirą voveruškų, grybautojų nė vieno nesutikau bet aš ne visai prie Merkinės grybauju, tai gal todėl radau šilbaravykių. Baravykų ne
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 07 31, 13:40)
priplotos neblogai. Prisirinkau kibirą voveruškų, grybautojų nė vieno nesutikau bet aš ne visai prie Merkinės grybauju, tai gal todėl radau šilbaravykių. Baravykų ne
Na tas grybautojas tai prie labai gražaus Burokraisčio ežero grybauja ten iki Merkinės kokie 8 km
QUOTE(ErikaN @ 2013 07 31, 08:20)
Nu kaži ar verta šiandien po darbo lėkti į mišką ar palaukti dar rytojaus ?
verta, jei tikites rasti anu dienu dygimo grybu, neverta jei tikies rasti vakarykscio lietaus rezultatu
QUOTE(Lerikyte @ 2013 07 31, 15:27)
verta, jei tikites rasti anu dienu dygimo grybu, neverta jei tikies rasti vakarykscio lietaus rezultatu
Tai jau apsisprendžiau, šiandien nevažiuojam, gal ryt?
QUOTE(ErikaN @ 2013 07 31, 15:29)
Tai jau apsisprendžiau, šiandien nevažiuojam, gal ryt?
as ryt rezultatu ieskosiu
QUOTE(Lyžuka @ 2013 07 31, 13:48)
Na tas grybautojas tai prie labai gražaus Burokraisčio ežero grybauja ten iki Merkinės kokie 8 km
Oj, tai mus skiria geri 40 km nes mano grybavietės prie Druskininkų
QUOTE(Lerikyte @ 2013 07 31, 15:46)
as ryt rezultatu ieskosiu
Sutariam, bet aš tik vakare
visiskai nustoje dygti grybai