Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

Nu kaži ar verta šiandien po darbo lėkti į mišką ar palaukti dar rytojaus ? g.gif
Atsakyti
As jau miska dienom ir naktim sapnuoju biggrin.gif Laukiu nesulaukiu sestadienio, tikiuosi dar gerai nulis... Gal kas lanketes neseniai miskuose uz Pirciupiu? Kaip ten reikalai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 07 30, 19:20)
Dzūkiją skalbia lietus bigsmile.gif  šiandien kalbėjau su tėčiu, važiavo pro Merkinę, sakė žmonės voveraites neša maišais biggrin.gif  tikiuosi rytoj palėkti į mišką ir ne tik voveraičių rasti, bet ir grybų karalių baravykųbiggrin.gif  wub.gif

apie Valkininkus palijo labai mizernai.. tėvai buvo grybaut, sakė, baravykų vos kelis rado.
Atsakyti
Žinios iš Merkinės apylinkių, sakė visi miškai tik geltonuoja nuo voveruškų, nes ėjo stirpus lietus ir samanas priplojo, o grybautojų irgi daug...
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 07 31, 12:06)
Žinios iš Merkinės apylinkių, sakė visi miškai tik geltonuoja nuo voveruškų, nes ėjo stirpus lietus ir samanas priplojo, o grybautojų irgi daug...

drinks_cheers.gif priplotos neblogai. Prisirinkau kibirą voveruškų, grybautojų nė vieno nesutikau biggrin.gif bet aš ne visai prie Merkinės grybauju, tai gal todėl biggrin.gif radau šilbaravykių. Baravykų ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 07 31, 13:40)
drinks_cheers.gif priplotos neblogai. Prisirinkau kibirą voveruškų, grybautojų nė vieno nesutikau biggrin.gif  bet aš ne visai prie Merkinės grybauju, tai gal todėl biggrin.gif  radau šilbaravykių. Baravykų ne unsure.gif

Na tas grybautojas tai prie labai gražaus Burokraisčio ežero grybauja ten iki Merkinės kokie 8 km
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 07 31, 08:20)
Nu kaži ar verta šiandien po darbo lėkti į mišką ar palaukti dar rytojaus ? g.gif

verta, jei tikites rasti anu dienu dygimo grybu, neverta jei tikies rasti vakarykscio lietaus rezultatu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 07 31, 15:27)
verta, jei tikites rasti anu dienu dygimo grybu, neverta jei tikies rasti vakarykscio lietaus rezultatu  mirksiukas.gif

Tai jau apsisprendžiau, šiandien nevažiuojam, gal ryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 07 31, 15:29)
Tai jau apsisprendžiau, šiandien nevažiuojam, gal ryt?  g.gif

as ryt rezultatu ieskosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 07 31, 13:48)
Na tas grybautojas tai prie labai gražaus Burokraisčio ežero grybauja ten iki Merkinės kokie 8 km

Oj, tai mus skiria geri 40 km nes mano grybavietės prie Druskininkų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 07 31, 15:46)
as ryt rezultatu ieskosiu biggrin.gif

Sutariam, bet aš tik vakare drinks_cheers.gif
Atsakyti
visiskai nustoje dygti grybai
Atsakyti