Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

Radau ir as siandien su mama kartu apie 50, bet visi i siuksliu kibira doh.gif
Atsakyti
nu jo is tokiu pietu nelabai padarysi is visos kruvos gal pora visai sveiku biggrin.gif sukirmije net maziausi. Dziovinimui ispjausciau pilna elektrine dziovykle
Atsakyti
Labas ir aš buvau miške šiandien smile.gif Jonavos rajone, klaidžiojom daug, šeip ieškojom kokių vietų tai grybautoją tik vieną matėm su pilnu kibiru ir maišu maximos biggrin.gif o šeip pririnkom 3 krepšius lepšiukų mažučių, tokių storais kotais, labai gražių ir baravykų, bet baravykų nelabai daug apie 20 4u.gif
Atsakyti
pas mus dygimas jau į pabaigą...visi,kuriuos radome-puspirštiniai,visai mažulių nebesimato.Nugrybauta atsakančiai,bet nepatingėjome gerą kilometrą pėstute per džiumbrynus nulapnoti,tai ten superinis vaizdelis buvo thumbup.gif Per nepilną valandą po kašiką,didoki tokie,sprindiniai.Bet parsinešus irgi keliavo į konteinerį...Kiek galėjau,išpjausčiau džiovinimui,bet man nepatinka susmulkinti džiovinti schmoll.gif nebent padažui.Sėkmės toms,kurių miškuose jau judesys prasideda 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Dalis šiandienos laimikio - 134 baravykai. Raudonikių, lepšių ir voveraičių neskaičiavom. Gaila, kad nebėjau į paskutinę vietą - kojos nebelaikė. Vyrai sakė, vaizdelis kaip Rusijoje. Vienoje vietoje apie 50 baravykų. O šiaip ne visose vietose grybų yra. Iš šešių vietų tik trijose gerai pagrybavom. Kai kurie didieji visiškai sveiki, ko nepasakysi apie vidutinius. Na bet pusė iš visų sveiki ar apysveikiai.
Atsakyti
Veta ohohoho!!!
super!Saunuoliai

as ka tik grizau, buvau kitose vietose, kazkiek radau. Musu didziausias baravykynas iskirstas, oij verke sirdis
Atsakyti
Veta o kur grybaujat? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Lietuvos šiaurinėje dalyje biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėta: 28 liepos 2013 - 10:57
Veta thumbup.gif
O as siandien negrybauju, lauksiu geresniu laiku tongue.gif
Atsakyti
Veta - fantastiškas derlius thumbup.gif

Mes vakar 30 baravykų radom. Bet šiandien jau tik 10. Miške baisiai sausa, kurgi jie augs doh.gif
Atsakyti
Ką tik iš miško. Dar nespėjau suskaičiuoti, bet šį kartą trys kiekvienas maždaug po šimtą su viršum. Taip, kad gali būti trys - keturi šimtai vien baravykų.
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2013 07 29, 15:48)
Ką tik iš miško. Dar nespėjau suskaičiuoti, bet šį kartą trys kiekvienas maždaug po šimtą su viršum. Taip, kad gali būti trys - keturi šimtai vien baravykų.

na siaure ir pavare bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti