Radau ir as siandien su mama kartu apie 50, bet visi i siuksliu kibira
nu jo is tokiu pietu nelabai padarysi is visos kruvos gal pora visai sveiku sukirmije net maziausi. Dziovinimui ispjausciau pilna elektrine dziovykle
Labas ir aš buvau miške šiandien Jonavos rajone, klaidžiojom daug, šeip ieškojom kokių vietų tai grybautoją tik vieną matėm su pilnu kibiru ir maišu maximos o šeip pririnkom 3 krepšius lepšiukų mažučių, tokių storais kotais, labai gražių ir baravykų, bet baravykų nelabai daug apie 20
pas mus dygimas jau į pabaigą...visi,kuriuos radome-puspirštiniai,visai mažulių nebesimato.Nugrybauta atsakančiai,bet nepatingėjome gerą kilometrą pėstute per džiumbrynus nulapnoti,tai ten superinis vaizdelis buvo Per nepilną valandą po kašiką,didoki tokie,sprindiniai.Bet parsinešus irgi keliavo į konteinerį...Kiek galėjau,išpjausčiau džiovinimui,bet man nepatinka susmulkinti džiovinti nebent padažui.Sėkmės toms,kurių miškuose jau judesys prasideda
Dalis šiandienos laimikio - 134 baravykai. Raudonikių, lepšių ir voveraičių neskaičiavom. Gaila, kad nebėjau į paskutinę vietą - kojos nebelaikė. Vyrai sakė, vaizdelis kaip Rusijoje. Vienoje vietoje apie 50 baravykų. O šiaip ne visose vietose grybų yra. Iš šešių vietų tik trijose gerai pagrybavom. Kai kurie didieji visiškai sveiki, ko nepasakysi apie vidutinius. Na bet pusė iš visų sveiki ar apysveikiai.
Veta ohohoho!!!
super!Saunuoliai
as ka tik grizau, buvau kitose vietose, kazkiek radau. Musu didziausias baravykynas iskirstas, oij verke sirdis
super!Saunuoliai
as ka tik grizau, buvau kitose vietose, kazkiek radau. Musu didziausias baravykynas iskirstas, oij verke sirdis
Veta o kur grybaujat?
Lietuvos šiaurinėje dalyje .
Veta
O as siandien negrybauju, lauksiu geresniu laiku
O as siandien negrybauju, lauksiu geresniu laiku
Veta - fantastiškas derlius
Mes vakar 30 baravykų radom. Bet šiandien jau tik 10. Miške baisiai sausa, kurgi jie augs
Mes vakar 30 baravykų radom. Bet šiandien jau tik 10. Miške baisiai sausa, kurgi jie augs
Ką tik iš miško. Dar nespėjau suskaičiuoti, bet šį kartą trys kiekvienas maždaug po šimtą su viršum. Taip, kad gali būti trys - keturi šimtai vien baravykų.
QUOTE(Vėta @ 2013 07 29, 15:48)
Ką tik iš miško. Dar nespėjau suskaičiuoti, bet šį kartą trys kiekvienas maždaug po šimtą su viršum. Taip, kad gali būti trys - keturi šimtai vien baravykų.
na siaure ir pavare