Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

user posted image

user posted image

Čia ne mano, bet giminaičių derlius. Panevėžio rajonas. Aš šiais metais miške dar nebuvau.
Atsakyti
Gaila,nemoku įkelti foto tongue.gif Šiandien dviese 180 baravykų ir keli raudonikiai.baravykučiai mažuliai,kaip prisėta visai sagyčių,net nerinkom,gaila.Naujasodžio miškai.Mažiukai sveiki,o didesni pakirmiję,su širdgėla keliavo į konteinerį...
Atsakyti
Foto reikia įkelti į failų saugyklą (aš keiu į radikal.ru). Tada kopijuoji pasirinktą kodą ir įdedi čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėta: 24 liepos 2013 - 22:11
QUOTE(Vėta @ 2013 07 24, 22:54)
čia ne mano, bet giminaičių derlius. Panevėžio rajonas. Aš šiais metais miške dar nebuvau.
Ogo kiek grybukų bigsmile.gif
QUOTE(Teoleda @ 2013 07 24, 23:04)
Gaila,nemoku įkelti foto tongue.gif Šiandien dviese 180 baravykų ir keli raudonikiai.baravykučiai
180 baravykų blink.gif thumbup.gif

Susikeli nuotraukytes į kokią papkutę savo kompe, aš tai pasidarau papkutę My pictures folderyje, tada atsidarai http://www.part.lt/, -->Talpink paveikslėlį--> Pasirinkite (susirandi kur tavo nuotraukytė)-->Save-->Keisti paveikslėlio dydį (pasirenki pėvėzė 320px)-->Talpinti, tada nukopini eilutę Paveikslėlis forumui ir įklijuoji savo žinutėje 4u.gif

Atsakyti
Laba visoms 4u.gif
Nu kaip ima nervas doh.gif ir baltas pavydas kur jau auga grybai. Nu pas mus kažkoks užburtas kraštas, lietaus nė lašo, naktys šaltos, toks jausmas, kad grybų nebus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 07 25, 10:04)
Laba visoms  4u.gif
Nu kaip ima nervas  doh.gif ir baltas pavydas kur jau auga grybai. Nu pas mus kažkoks užburtas kraštas, lietaus nė lašo, naktys šaltos, toks jausmas, kad grybų nebus  verysad.gif

žinok, pas mane panaši situacija.
Atrodo fantastika kaip kitur tiek grybų biggrin.gif
aš ką tik iš miško. Mike drėgmės yra, naktys šiltos, nemažai pavaikščiojau ir radau du nedidelius baravykus biggrin.gif o toliau nieko - nei šungrybių, nė lepšių, nė raudonikių biggrin.gif mistika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 25 liepos 2013 - 09:17
Čia mano vyrų savaitgalinis derlius:
user posted image

O čia pasvajoti biggrin.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Ir dar:

user posted image