Čia ne mano, bet giminaičių derlius. Panevėžio rajonas. Aš šiais metais miške dar nebuvau.
Foto reikia įkelti į failų saugyklą (aš keiu į radikal.ru). Tada kopijuoji pasirinktą kodą ir įdedi čia.
QUOTE(Vėta @ 2013 07 24, 22:54)
čia ne mano, bet giminaičių derlius. Panevėžio rajonas. Aš šiais metais miške dar nebuvau.
Ogo kiek grybukų QUOTE(Teoleda @ 2013 07 24, 23:04)
Gaila,nemoku įkelti foto Šiandien dviese 180 baravykų ir keli raudonikiai.baravykučiai
180 baravykų Susikeli nuotraukytes į kokią papkutę savo kompe, aš tai pasidarau papkutę My pictures folderyje, tada atsidarai http://www.part.lt/, -->Talpink paveikslėlį--> Pasirinkite (susirandi kur tavo nuotraukytė)-->Save-->Keisti paveikslėlio dydį (pasirenki pėvėzė 320px)-->Talpinti, tada nukopini eilutę Paveikslėlis forumui ir įklijuoji savo žinutėje
Laba visoms
Nu kaip ima nervas ir baltas pavydas kur jau auga grybai. Nu pas mus kažkoks užburtas kraštas, lietaus nė lašo, naktys šaltos, toks jausmas, kad grybų nebus
Nu kaip ima nervas ir baltas pavydas kur jau auga grybai. Nu pas mus kažkoks užburtas kraštas, lietaus nė lašo, naktys šaltos, toks jausmas, kad grybų nebus
QUOTE(ErikaN @ 2013 07 25, 10:04)
Laba visoms
žinok, pas mane panaši situacija.
Atrodo fantastika kaip kitur tiek grybų
aš ką tik iš miško. Mike drėgmės yra, naktys šiltos, nemažai pavaikščiojau ir radau du nedidelius baravykus o toliau nieko - nei šungrybių, nė lepšių, nė raudonikių mistika
Veta - a pabludai
Vėta, kas čia tau? Grybų paranoja ?
QUOTE(vardė @ 2013 07 25, 11:27)
Vėta,šie vaizdai iš Lietuvos ?
nemanau tikrai,kad is LT
Greiciau sakyciau kokios Rusijos
Vėta,neerzink Numirt galima is juodo pavydo