Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

Vakar popiet pašokom iki pušynėlių, tai drėgna miške, kai kurios voveraitės buvo net permirkusios.
Voveraitės didelės jau užaugo, pririnkom nedaug, taip sakant vienam valgymui, nes aš rinkau mėlynes, kol visų nenušukavo dar... ax.gif
Atsakyti
man norisi kad lietaus butu liepos 30 - 31 bus delcia, ieskosiu baravyku smile.gif
Atsakyti
Gal esate grybavę Norvegijoje? labai įdomu sužinoti kada čia būna grybų ir kokių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giulla @ 2013 07 19, 19:53)
Gal esate grybavę Norvegijoje? labai įdomu sužinoti kada čia būna grybų ir kokių smile.gif

girdejau kad salose auga baravykai, ypac tose,kurias galima pasiekti laivu. Rugpjuti esu radusi kazkokiu ale raudonikiu
Atsakyti
Vakare palėkėm į mišką. Radom tik voveraites, paberžių, raudonikių ar kitų gėrių - nerasta. Gaila, kad jau ėmė temti ax.gif Kažkaip kreivai iš viršaus nufotkinau, kibirai realiai pilnesni atrodė nei iš viršaus biggrin.gif Laimikis:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 19 liepos 2013 - 20:35
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 07 19, 21:34)
Vakare palėkėm į mišką. Radom tik voveraites, paberžių, raudonikių ar kitų gėrių - nerasta. Gaila, kad jau ėmė temti ax.gif  Kažkaip kreivai iš viršaus nufotkinau, kibirai realiai pilnesni atrodė nei iš viršaus biggrin.gif Laimikis:

Šaunuoliai, nemažai pririnkote thumbup.gif
Agam, miškuose tik voveraitės... kol kas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 07 19, 18:47)
girdejau kad salose auga baravykai, ypac tose,kurias galima pasiekti laivu. Rugpjuti esu radusi kazkokiu ale raudonikiu

o kokiu metų laiku tie baravykai auga? smile.gif
Atsakyti
Žiemą ir ankstyvą pavasarį doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Giulla @ 2013 07 19, 23:30)
o kokiu metų laiku tie baravykai auga?  smile.gif

xex na tai turbūt tokiu pat metų laiku kaip ir Lietuvoj biggrin.gif
o su tokiu klausimu bijau,kad ne baravykų galit pririnkt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 20 liepos 2013 - 10:11
sveikos,grybautojos 4u.gif pagaliau ištrūkau į mišką ...Nieko nesitikėjom,tiesiog apsižiūrėti kur iškirsta,kur nebelikę grybynų.Vaizdelis nekoks...Na,o grybų parinkome smile.gif Dviese 92 baravykai,4 raudonikiai,keletas lepšiukų ir 2 rudmėsės thumbup.gif .Baravykų daug peraugusių,nemažai jau mirusių...o šiap sprindiniai,piršto dydžio ir mažų nemažai pridygusių thumbup.gif Vos ne kas antras sukirmijęs,deja...Miškuose sausoka,kur pernai neišbrendama buvo,dabar vos purvynėlis.Žiauriai lietaus trūksta.Bet šiaip procesas pajudėjęs thumbup.gif
Atsakyti
Kur čia tiek baravykų auga? 4u.gif Aš šiandien prisirinkau nedidelį kibiriuką voveraičių, kitų grybų neradau. Bet jau yra šungrybių, miškas po truputį atsigauna po sausros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 07 22, 21:18)
Kur čia tiek baravykų auga? 4u.gif  Aš šiandien prisirinkau nedidelį kibiriuką voveraičių, kitų grybų neradau. Bet jau yra šungrybių, miškas po truputį atsigauna po sausros smile.gif

Jau rašau ir rankos dreba lotuliukas.gif šitiek grybų rasta ir dar kiek nusimato, sprendžiant pagal šungrybius mirksiukas.gif reiks važiuoti patikrinti mano baravykingas vieteles smile.gif
Atsakyti