Skirmule, baltas pavydas baravykai Dzūkija irgi gavo lietaus vakar, rytoj planuoju į mišką lėkti, jei niekas nepamaišys
Skirmule As ir ka tik is misko su visisku nuliu
skirmule wow
pas mus apskritas 0.
pas mus apskritas 0.
Sekmadieni per tris valandas pilnas Rimi maisas voveraiciu Viena tiek pririnkau.Vienas lepsis,baravyku ner Nors dabar pamacius foto su baravykiukais-gailiuosi kad patingejau nubegti i dar viena vieta
Ojetau...kuriam čia Lietuvos kampelyje , baltas pavydas
buvau šiandien miške penkiolikai minučių ( tiek užtenka kad matyt situaciją)
radau viena apkirmėlėjusį jauną baravyką ir seną lepšį, daugiau nieko
radau viena apkirmėlėjusį jauną baravyką ir seną lepšį, daugiau nieko
Aš taip pat šiandien iš miško. Prisirinkau gerą puskibirį voveraičių, kitų grybų - nė kvapo. Voveraitės didelės, mažų dygimo akivaizdžiai nėra. Tiesą vakar per Reporterį rodė - Dzūkijos grybiena išdeginta saulės. Nors miške tikrai yra drėgmės, bet... Reik tikėtis, kad atsigaus miškas bent ant kitų grybų - baravykų, raudonikių, šilbaravykių. Nes su voveraitėm, ko gero, jau nebus rodos
Laba visoms
Vakar buvau miške, be proto sausa , šiandien lyja, tai gal bus geriau. Radau du labai gražius raudonikius per klaidą išdygusius ir 5 voveraites
Vakar buvau miške, be proto sausa , šiandien lyja, tai gal bus geriau. Radau du labai gražius raudonikius per klaidą išdygusius ir 5 voveraites
šiandien 6 raudonikiai du iš jų černobiliniai vienas baravykas, sausa, bet šnd lyja. Raudonikiai ir tie didieji praktiškai visai sveiki, baravykas sukapotas negyvai iš tų raudonikių pilnas kiaurasamtis virtų
QUOTE(Lerikyte @ 2013 07 19, 13:28)
šiandien 6 raudonikiai du iš jų černobiliniai vienas baravykas, sausa, bet šnd lyja. Raudonikiai ir tie didieji praktiškai visai sveiki, baravykas sukapotas negyvai iš tų raudonikių pilnas kiaurasamtis virtų
Taip, raudonikiai sveiki O ką reiškia černobyliniai ? O pas mus palijo ant durniaus
QUOTE(ErikaN @ 2013 07 19, 14:11)
Taip, raudonikiai sveiki O ką reiškia černobyliniai ? O pas mus palijo ant durniaus
didŽiuliai, gigantiški, bet nepersenę
QUOTE(Lerikyte @ 2013 07 19, 14:14)
didŽiuliai, gigantiški, bet nepersenę
Aišku Pas mus pradėjo lyti stipriai