Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

QUOTE(jurgitel @ 2012 09 15, 19:48)
Gal kas nors šiandien grybavo Dzūkijoje? Rytoj planuojam į tas vietas pasiduot... įdomu, kaip tarp Varėnos ir Marcinkonių, ir prie Druskininkų, yra ko nors?

Buvom šiandien prie Merkinės-daug rudagalvių baravykų, tikrų tai tik 2 radom, užtat raudonikių trise kokius 35 gal radom wub.gif Grybavom kokias 3,5 val tik tai skaitau nemažai. Šiaip kalpokų nebėr beveik, voveruškų irgi mažai-daugiausia rudagalvių ir raudonikių mirksiukas.gif
Atsakyti
Grįžę namo prie durų radom tortuką ir šitą kibirėlį biggrin.gif Labiau būtų patikę rinkt, negu valyt ir virt smile.gif Visi jau puode thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 09 15, 15:28)
kiek baravykų radai?
Neskaičiavau, ale kažkur virš dešimt gal... ax.gif
QUOTE(Gusha @ 2012 09 15, 21:58)
... Radau labai faina seimynele lepsiuku, desinej foto matosi, ten visa kruva - vienas kelmiukas  wub.gif
Labai gražūs grybukai, ale kelmukas tai pagal mane irgi raudonviršių, o ne lepšiukų.
Šiemet ir aš be galo patenkinta, kad randu nemažai raudonviršių, nu tokie man jie gražūs žaliam miške bigsmile.gif
QUOTE(Awita @ 2012 09 15, 22:46)
Grįžę namo prie durų radom tortuką ir šitą kibirėlį  biggrin.gif Labiau būtų patikę rinkt, negu valyt ir virt  smile.gif Visi jau puode  thumbup.gif
Kalėdos... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2012 09 15, 22:58)
Labai gražūs grybukai, ale kelmukas tai pagal mane irgi raudonviršių, o ne lepšiukų.
Šiemet ir aš be galo patenkinta, kad randu nemažai raudonviršių, nu tokie man jie gražūs žaliam miške  bigsmile.gif

Lepsiukiu seimynele, nes nei melynavo perpjovus nei raudonavo smile.gif

Man irgi raudonvirsiai nerealiai grazus ir siaip labai fainulkos, net labiau ju norisi negu baravyku tikriniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 09 15, 23:59)
Lepsiukiu seimynele, nes nei melynavo perpjovus nei raudonavo  smile.gif

Man irgi raudonvirsiai nerealiai grazus ir siaip labai fainulkos, net labiau ju norisi negu baravyku tikriniu  smile.gif

ne visi ir mėlynuoja. Aš irgi būsiu už tai,kad tai ne lepšys, o gal net kietasis raudonviršis, dažnai tokių randu, bet kad iš raudonviršinių tai tikrai.
Leccinum duriusculum
https://www.google.l...yLZDGtAaU64G4Cg
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2012 09 15, 22:58)

Kalėdos... biggrin.gif

gražiai parašei wub.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2012 09 16, 08:18)

kaip gražu rolleyes.gif
Atsakyti
Draugė grybauja V arėnoje,kažkur prie Dubyčių,sakė daug baravykų,dideli,bet sveiki,dėžę raudonikų pririnko kartu su vyru.Mažų vos keletas.Ech,tolokai Varėna...
Atsakyti
o mes prie pat namu lazdyneliu pusyne prisigrybaujam. Einam su vaikais pasivaikscioti ir vis vakarienei grybuku randam. ne ka as te pazistu bet umedeles voveraites baravykiukus parsinesam smile.gif
Atsakyti
buvau snd ir as pasizvalgyt, per velai atvaziavau, savo vietoj radau moteriske su vaiku. Kaip supratau rado kazka didelio ir ne viena verysad.gif sudas kaip sakant biggrin.gif
toliau miske keli baravykai, raudonikiai, kislieji, tas pats. Mazu nematyt.
Atsakyti
Išvažiavo vakar vyras žvejot, o parvežė grybų lotuliukas.gif pilną kibirą išdorotų... bigsmile.gif
Rado daug didelių baravykų, lepšių, šilbaravykių. Grybavo palei ežerą, lapuočių miškelyję, krumynuose.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 09 16, 08:18)
ne visi ir mėlynuoja. Aš irgi būsiu už tai,kad tai ne lepšys, o gal net kietasis raudonviršis, dažnai tokių randu, bet kad iš raudonviršinių tai tikrai.
Leccinum duriusculum
https://www.google.l...yLZDGtAaU64G4Cg

Na tada cia isvis super seimynele, kad taip jau paaugusia tokia radus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 09 16, 21:39)
Na tada cia isvis super seimynele, kad taip jau paaugusia tokia radus  rolleyes.gif

be abejonės ne kasdieninis vaizdelis wub.gif
Atsakyti