Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

Su mama kalbejau, sake vakar kibira, siandien dar viena voveraiciu rado bigsmile.gif Nu negaliu, praeita savaitgali sausra buvo. Vos sauja radau, o si nevaziavau ir se kad nori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(braskiki @ 2013 06 30, 15:09)
Siandien mes ir nulekem pagrybauti, rezultatas - pilnas krepsys voverusku ir du lepsiukai smile.gif

Kuriame krašte grybavote?
Atsakyti
Vyras neiškentė vakar ir nulėkė, tai tik geras puslitris overuškų ir tos pačios labai mažytės, sakė dar daug matė išvis tik dygstančių smile.gif Vieta Strošiūnų šilas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitel @ 2013 07 01, 10:06)
Kuriame krašte grybavote?

Varenos rajone.
Atsakyti
buvau miske. Trukau gal geras 10 minuciu. Visiskai sausa. Nera sungrybiu, ane maziausio, ane seno lepsio. Radau tik viena baravyka per klaida isdygusi. Labai sausa. Na, bet pirmaji baravyka rasti buvo smagu
Atsakyti
Sveikos grybautojos 4u.gif Aš irgi šiandien į mišką buvau nulėkusi. Radau penkias voveraites ir sprukau iš miško - sausuma unsure.gif O lietaus nepraneša... Bent jau mano kraštuose verysad.gif
Atsakyti
O man sekmadieni pavyko istrukti i miska.Per dvi valandas miske ,vaikstant tik voverusku augimo vietose-kokie nepilni 2 litrai tiktai unsure.gif(svieziu turiu mintyje)Ir siaip labai mazos jos dar.Ir tikrai neisrinktos,o ju paprasciausiai dar nera daug verysad.gif Is kur jus tuos pilnus krepsius grybu traukiat g.gif
Atsakyti
Šeštadienį mačiau Aleksoto turguje ne krepšius, bet dėžes pilnas neįsivaizduoju iš kur jų tiek pririnko, g.gif gal kokie supirkinėtojai, nes turejo dvi pilnas dėžes kokiu 30 lt talpos ir kita jau apytuštę...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ka tik is pajurio, Palangoj turguj prekiauja dziovintomis lotuliukas.gif voveraitemis. O griztant autostradoje mano, t. y. Raseiniu r. kiek spejau pro langa pamatyti koki 10 prekeiviu su lyg graziom voveraitem 4u.gif
Atsakyti
Prie vievio autostradoj pirkomės mes tai tikrai šviežios sakė ryte surinktos, bent jau nesuvytę, neapdžiūvę.
Atsakyti
Na mūsų krašte jau dygsta lepšiukai,kazlėkai ir raudonikiai,tik tik pradeda dygti. thumbup.gif Radau 11 poniabudžių-miško kiaušinių.Pasidarėme pietų salotas poniabudes su svogūnais ir grietine. ax.gif Kitas bandysiu džiovinti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2013 07 06, 13:00)
Na mūsų krašte jau dygsta lepšiukai,kazlėkai ir raudonikiai,tik tik pradeda dygti. thumbup.gif Radau 11 poniabudžių-miško kiaušinių.Pasidarėme pietų salotas poniabudes su svogūnais ir grietine. ax.gif Kitas bandysiu džiovinti. g.gif

Visą laiką galvojau, kad poniabudė nuodinga g.gif
Atsakyti