Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

QUOTE(Lyžuka @ 2013 06 06, 12:48)
O tai purškalai nepadeda ar čia jūs jų tiesiog nenaudojat ? smile.gif

kažkaip dar taip nebuvo, kad nuo musių reiktų purškalus naudot, tai nė minties tokios neturėjau pasiimt. Dabar jau tiksliai imsiu, bo net grybų nesinori, kai musių tiek doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(gurmans @ 2013 06 06, 07:52)
Jau geriau muses,nei uodai,bet labiausiai erkiu bijau  doh.gif .

Na musės gal ir geriau. Bet pvz. sode pilna mažų skausmingai besikandžiojančių "moškių" doh.gif Ar kaip jos ten tiksliai vadinasi. Bjaurūs padarai.

QUOTE(fukse @ 2013 06 06, 12:42)
Košmaras kiek musių  unsure.gif
Zyzia aplink galvą, lenda į akis, nosį...reik abiejų rankų jas numakaluoti, tad nebelieka su kuo krepšelį grybams nešti laugh.gif , o vakarop prieš lietų ir uodai bais atkuto    wink.gif
Vakar buvom prie ežerų, tai pašokom ir į savo vieteles, per valandikę radom porą raudonikių, porą lepšiukų, vieną tikrinį gražuolį bordinį baravyką ir truputuką voveruškų, nes dar tik pradeda jos dygti, tai pabirę daug mažų, tad tik biskutį pririnkom jau paaugusių  ax.gif

OMG swoon.gif
Niu super thumbup.gif
Aš įkalbėjau savaitgalį namiškius pavažiuoti iki baravykų. Žiūrėsim, ar ką pavyks rasti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 06 06, 13:48)
O tai purškalai nepadeda ar čia jūs jų tiesiog nenaudojat ? smile.gif

O tai muses kiba veikia tie purškalų kvapai g.gif , nebent diklofosu apsipurkšt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2013 06 06, 15:13)
O tai muses kiba veikia tie purškalų kvapai  g.gif , nebent diklofosu apsipurkšt  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
nesijuokit biggrin.gif , šitas padeda nuo visokių bimbiančių, zvimbiančių ir kandančių:
user posted image
jį camelijoj perku, bet turbūt visur kitur yra, pabandykit ir aprašymas super teigiamas, manau, kad padetų ir šiuo atveju, aš pati dar šiaip metais nesipurškiau aplamai, nors vyrui ant kiemo trinkelėmis grįsto sugebejo erkė įkasti, viena s variantas kad nuo katės peršoko, bet jau negi namuose į kiemą išeinant reiks teptis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 06 birželio 2013 - 15:32
Aš irgi tą "Bens 100" naudoju. Čia šitas yra labai stiprus, jį reikia ant delnų pasipurkšt, o po to visą save "apglostyt" biggrin.gif būna bens ir silpnesnių (jei neklystu 50 parašyts), kuriuos tiesiog ant savęs purkšti. Šiaip išties geras dalykas, tik man kvapas baisiai nepatinka... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dejaneira: 06 birželio 2013 - 15:35
Aš jį tai naudoju, kai važiuojam į kokius šlapius miškus, kur jau net žmoniškai išsitiesus negali eiti grybaudamas, kažkaip įsivaizduoju, kad ten labiausia tų erkių privisę bigsmile.gif
Atsakyti
Erkių daugiausia ten, kur yra kokia pelkė ar šiaip šlapia.. Tai tinka ir tas pats eglynas. Drėgmę brudai mėgsta kiek žinau. Bjaurus sutvėrimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 06 06, 15:37)
Aš jį tai naudoju, kai važiuojam į kokius šlapius miškus, kur jau net žmoniškai išsitiesus negali eiti grybaudamas, kažkaip įsivaizduoju, kad ten labiausia tų erkių privisę  bigsmile.gif

Man uztenka viena erke ropojancia ant saves pamatyti ir mano grybavimas toje vietoje buna baigtas greituoju budu. scare.gif
Simtinis bensas isties neblogai su uodais "tvarkosi",jei teisingai supratau,tai is jo gaminami visi purskalai nuo uodu,tik gerokai praskiedziama ir dar kokiu kvapu primaisoma. ax.gif
Tik labai atsargiai ji purksti reikia,nes jis neigiamai reaguoja su sintetika ir guma,nors man ir odini laikrodzio dirzeli gerokai "pagrazino".
Atsakyti
su musem kazkokia tragedija.. neimanoma atsigulti pries saule paulet, tuoj apspinta....
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 06 07, 07:02)
su musem kazkokia tragedija.. neimanoma atsigulti pries saule paulet, tuoj apspinta....

Oho,dar nesusiduriau su tokiu puolimu.Vakar skaiciau,kad Palanga uzpuole didziuliai karkvabaliai,neimanoma iki juros per juos dasibrauti.... blink.gif
Kazin kaip reikalai siuo metu su erkemis miskuose,gal ju dar nera?
Atsakyti
Taip nebūna. Erkių būna nuo ankstyvo pavasario. O sabar , rašo, jos labai aktyvios, nes alkanos. Paguodžiau biggrin.gif .
Atsakyti