Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

Nu viskas-reik lėkt grybaut bigsmile.gif Jau net raudonikių randat thumbup.gif Mano močiutė vakar sode miškelyje rado 20 baravykų ir 5 paažuolius ohmy.gif
Atsakyti
Labas grybautojos 4u.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2013 06 05, 08:32)
grybai neįtikėtinai sveiki. Pakirmiję nebent koteliai, o galvutėse nėra pridėta net lervų! Kai kitais kartais būna kiek pjausi tiek privaryta ten jų...

drinks_cheers.gif vat kad taip būtų ne tik šį grybavimo sezoną, bet ir visuomet.

QUOTE(Lyžuka @ 2013 06 05, 08:53)
O prie šaldant apverdat, ar tiesiog nuvalytus sudedat?  4u.gif

Neverdam. Apvalom, į maišiukus ir į kamerą.

QUOTE(powerpuff @ 2013 06 05, 09:48)
Nu viskas-reik lėkt grybaut  bigsmile.gif  Jau net raudonikių randat  thumbup.gif  Mano močiutė vakar sode miškelyje rado 20 baravykų ir 5 paažuolius  ohmy.gif

Tikrinių baravykų? blink.gif
Ne, nu dar mano namiškiai suprastų, jei eičiau šalia sodo į miškelį pagrybauti. Bet jei paprašysiu iki baravykų vietos pavažiuoti....kaži supras unsure.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2013 06 05, 09:57)
Tikrinių baravykų?  blink.gif 
Ne, nu dar mano namiškiai suprastų, jei eičiau šalia sodo į miškelį pagrybauti. Bet jei paprašysiu iki baravykų vietos pavažiuoti....kaži supras  unsure.gif  cool.gif

Aha tikrinių 20 ir paažuolių 5 bigsmile.gif Aš irgi čiut nenugriuvau kai pasakė blink.gif
Atsakyti
čia kažkoks kataklizmas, dar gerai, kad sedžiu biggrin.gif, kažin ar nebus pirmi ir paskutiniai šiais metais, o gal bus baravykų metai, jau net dėl kokių umėdžių ar piengrybių net nesilenksim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2013 06 05, 11:03)
Aha tikrinių 20 ir paažuolių 5  bigsmile.gif  Aš irgi čiut nenugriuvau kai pasakė  blink.gif

thumbup.gif Nu sestadieni i baravyko vieta nuvaziuosiu.Siaip viena ausim girdejau,kad voveraites isdygusios jau,bet labai mikroskopines dar
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2013 06 05, 10:42)
thumbup.gif Nu sestadieni i baravyko vieta nuvaziuosiu.Siaip viena ausim girdejau,kad voveraites isdygusios jau,bet labai mikroskopines dar

Zinokit tikrai jau yra voveraiciu blink.gif .Siandien prie parduotuves diedukas pardavinejo svogunu laiskus ,krapukus ir voveraites.Voveraites tokios nedidukes,bet labai grazios ir svarios,na ir zinoma kaina -kosmine..... doh.gif
Atsakyti
Beskaitant ir išprotėti galima kaip noriu į mišką bigsmile.gif biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif vakar prisiskaičiau, kad grybai auga. Šiandien nuvažiavau į mišką, tai voveraitės tik tik išdygusios, didžiausios kokio pusės centimetro bigsmile.gif rinkt dar niekaip, bet jei palis ir bus šilta, tai po keletos dienų ir vėl į mišką keliausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 06 05, 12:23)
Zinokit tikrai jau yra voveraiciu  blink.gif .Siandien prie parduotuves diedukas pardavinejo svogunu laiskus ,krapukus ir voveraites.Voveraites tokios nedidukes,bet labai grazios ir svarios,na ir zinoma kaina -kosmine..... doh.gif

tikrai yra smile.gif Aš vakar jau rinkau. Nedidukės dar, bet jau yra. Bet kaip sausa pas mus miške doh.gif O musių blink.gif Aš dar gyvenime tiek nemačiau, tik išlipi iš mašinos - kaip spiečius aplimpa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 06 06, 07:11)
tikrai yra  smile.gif  Aš vakar jau rinkau. Nedidukės dar, bet jau yra. Bet kaip sausa pas mus miške  doh.gif  O musių  blink.gif  Aš dar gyvenime tiek nemačiau, tik išlipi iš mašinos - kaip spiečius aplimpa  doh.gif

Jau geriau muses,nei uodai,bet labiausiai erkiu bijau doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 06 06, 08:11)
...O musių  blink.gif  Aš dar gyvenime tiek nemačiau, tik išlipi iš mašinos - kaip spiečius aplimpa  doh.gif
Košmaras kiek musių unsure.gif
Zyzia aplink galvą, lenda į akis, nosį...reik abiejų rankų jas numakaluoti, tad nebelieka su kuo krepšelį grybams nešti laugh.gif , o vakarop prieš lietų ir uodai bais atkuto wink.gif
Vakar buvom prie ežerų, tai pašokom ir į savo vieteles, per valandikę radom porą raudonikių, porą lepšiukų, vieną tikrinį gražuolį bordinį baravyką ir truputuką voveruškų, nes dar tik pradeda jos dygti, tai pabirę daug mažų, tad tik biskutį pririnkom jau paaugusių ax.gif
Atsakyti
O tai purškalai nepadeda ar čia jūs jų tiesiog nenaudojat ? smile.gif
Atsakyti