Nu viskas-reik lėkt grybaut Jau net raudonikių randat Mano močiutė vakar sode miškelyje rado 20 baravykų ir 5 paažuolius
Labas grybautojos
vat kad taip būtų ne tik šį grybavimo sezoną, bet ir visuomet.
Neverdam. Apvalom, į maišiukus ir į kamerą.
Tikrinių baravykų?
Ne, nu dar mano namiškiai suprastų, jei eičiau šalia sodo į miškelį pagrybauti. Bet jei paprašysiu iki baravykų vietos pavažiuoti....kaži supras
QUOTE(Lerikyte @ 2013 06 05, 08:32)
grybai neįtikėtinai sveiki. Pakirmiję nebent koteliai, o galvutėse nėra pridėta net lervų! Kai kitais kartais būna kiek pjausi tiek privaryta ten jų...
vat kad taip būtų ne tik šį grybavimo sezoną, bet ir visuomet.
QUOTE(Lyžuka @ 2013 06 05, 08:53)
O prie šaldant apverdat, ar tiesiog nuvalytus sudedat?
Neverdam. Apvalom, į maišiukus ir į kamerą.
QUOTE(powerpuff @ 2013 06 05, 09:48)
Nu viskas-reik lėkt grybaut Jau net raudonikių randat Mano močiutė vakar sode miškelyje rado 20 baravykų ir 5 paažuolius
Tikrinių baravykų?
Ne, nu dar mano namiškiai suprastų, jei eičiau šalia sodo į miškelį pagrybauti. Bet jei paprašysiu iki baravykų vietos pavažiuoti....kaži supras
QUOTE(Samanta @ 2013 06 05, 09:57)
Tikrinių baravykų?
Aha tikrinių 20 ir paažuolių 5 Aš irgi čiut nenugriuvau kai pasakė
čia kažkoks kataklizmas, dar gerai, kad sedžiu , kažin ar nebus pirmi ir paskutiniai šiais metais, o gal bus baravykų metai, jau net dėl kokių umėdžių ar piengrybių net nesilenksim
QUOTE(powerpuff @ 2013 06 05, 11:03)
Aha tikrinių 20 ir paažuolių 5 Aš irgi čiut nenugriuvau kai pasakė
Nu sestadieni i baravyko vieta nuvaziuosiu.Siaip viena ausim girdejau,kad voveraites isdygusios jau,bet labai mikroskopines dar
QUOTE(smala @ 2013 06 05, 10:42)
Nu sestadieni i baravyko vieta nuvaziuosiu.Siaip viena ausim girdejau,kad voveraites isdygusios jau,bet labai mikroskopines dar
Zinokit tikrai jau yra voveraiciu .Siandien prie parduotuves diedukas pardavinejo svogunu laiskus ,krapukus ir voveraites.Voveraites tokios nedidukes,bet labai grazios ir svarios,na ir zinoma kaina -kosmine.....
Beskaitant ir išprotėti galima kaip noriu į mišką
Sveikos vakar prisiskaičiau, kad grybai auga. Šiandien nuvažiavau į mišką, tai voveraitės tik tik išdygusios, didžiausios kokio pusės centimetro rinkt dar niekaip, bet jei palis ir bus šilta, tai po keletos dienų ir vėl į mišką keliausiu
QUOTE(gurmans @ 2013 06 05, 12:23)
Zinokit tikrai jau yra voveraiciu .Siandien prie parduotuves diedukas pardavinejo svogunu laiskus ,krapukus ir voveraites.Voveraites tokios nedidukes,bet labai grazios ir svarios,na ir zinoma kaina -kosmine.....
tikrai yra Aš vakar jau rinkau. Nedidukės dar, bet jau yra. Bet kaip sausa pas mus miške O musių Aš dar gyvenime tiek nemačiau, tik išlipi iš mašinos - kaip spiečius aplimpa
QUOTE(saintlina @ 2013 06 06, 07:11)
tikrai yra Aš vakar jau rinkau. Nedidukės dar, bet jau yra. Bet kaip sausa pas mus miške O musių Aš dar gyvenime tiek nemačiau, tik išlipi iš mašinos - kaip spiečius aplimpa
Jau geriau muses,nei uodai,bet labiausiai erkiu bijau .
QUOTE(saintlina @ 2013 06 06, 08:11)
...O musių Aš dar gyvenime tiek nemačiau, tik išlipi iš mašinos - kaip spiečius aplimpa
Košmaras kiek musių Zyzia aplink galvą, lenda į akis, nosį...reik abiejų rankų jas numakaluoti, tad nebelieka su kuo krepšelį grybams nešti , o vakarop prieš lietų ir uodai bais atkuto
Vakar buvom prie ežerų, tai pašokom ir į savo vieteles, per valandikę radom porą raudonikių, porą lepšiukų, vieną tikrinį gražuolį bordinį baravyką ir truputuką voveruškų, nes dar tik pradeda jos dygti, tai pabirę daug mažų, tad tik biskutį pririnkom jau paaugusių
O tai purškalai nepadeda ar čia jūs jų tiesiog nenaudojat ?