Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

Geras thumbup.gif . Bet valgyti, manau, netinkamos.
Atsakyti
Sveikos mergaitės, įlysiu su klausimėliu į temukę.
Ar dar nėra bobausiu, ar kaip jie ten vadinasi?
Tokie tamsūs, garbanoti, kaip smegenys. smile.gif
Šiaip nemgstu rinkti grybūų, bet va, valgyti tai labai.....
Jei yra, išsiūsčiau vyrą į mišką, jam vienas malonumas. smile.gif
Atsakyti
Abejoju, dar prie namo po spygliuočiais pašalas neišėjęs, tai manau miške tuo labiau dar bus sniego ax.gif
Atsakyti
Va apsišvietimui ir seilės pavarvinimui toks straipsnelis
Atsakyti
na va jau oficialiai patvirtinta smile.gif grybai dygsta miškuose
Atsakyti
user posted imageSavaitgali vaziuoju grybaut user posted image
Atsakyti
Vos nuo kėdės nenugriuvau.Aš galvojau,kad čia ūmedės peržiemoję,o čia plačiataurės.Pirmą kartą sužinau apie tokius grybus. blink.gif blink.gif Gaila,kad nevalomi.Šeštadienį buvome vėl kitame miške ir vėl aš jas mačiau. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2013 04 24, 06:32)
Vos nuo kėdės nenugriuvau.Aš galvojau,kad čia ūmedės peržiemoję,o čia plačiataurės.Pirmą kartą sužinau apie tokius grybus. blink.gif  blink.gif Gaila,kad nevalomi.Šeštadienį buvome vėl kitame miške ir vėl aš jas mačiau. bigsmile.gif

Geras, bendradarbė rado, sako "radau umėdžių gerai peržiemojusių lotuliukas.gif " ale pabijojau imti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 03 24, 13:33)
ugniesdebesys ikeltoje nuorodoje yra grybas "neaisku"
Sis grybas labai skanus, primena vistiena  wub.gif Ji dazniausiai kepam tesloje.. jau seile varva prisiminus

QUOTE(Lyžuka @ 2013 04 07, 18:43)
O aš jų jau kelinti metai nerenku, nors puikiai žinau, koks tai geras grybas, bet kai mirė vienas pažįstamas juos sumaišęs su musmirėmis, negaliu ir viskas, kaip kažkoks barjeras uždėta doh.gif

Sveikos, grybautojos 4u.gif
Man jau irgi nekantru, kaip laukiu grybavimo sezono! Ne daug ir teliko biggrin.gif Vat delto ir prisiminiau SM grybu temute biggrin.gif
Del zvynabudziu: esu skaiciusi, kad yra labai panasus grybai i zvynabudes. Nepamenu nei kaip jie tiksliai vadinasi, nei pagal kokius pozymius juos atskirti nuo valgomuju zvynabudziu, ar panasus grybai yra nuodingi ar tik nevalgomi. Dabar kaip tik ieskau info.
Mano drauge juos renka. Ir kepa kepureles apvoliojus kiausinyje ir miltuose. Man ju keptu skoli labiau kepta zuvi primena cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2013 05 05, 19:21)
Sveikos, grybautojos  4u.gif
Man jau irgi nekantru, kaip laukiu grybavimo sezono! Ne daug ir teliko  biggrin.gif  Vat delto ir prisiminiau SM grybu temute  biggrin.gif
Del zvynabudziu: esu skaiciusi, kad yra labai panasus grybai i zvynabudes. Nepamenu nei kaip jie tiksliai vadinasi, nei pagal kokius pozymius juos atskirti nuo valgomuju zvynabudziu, ar panasus grybai yra nuodingi ar tik nevalgomi. Dabar kaip tik ieskau info.
Mano drauge juos renka. Ir kepa kepureles apvoliojus  kiausinyje ir miltuose. Man ju keptu skoli labiau kepta zuvi primena  cool.gif

man rodos tas supainiojamas grybas tai rausvoji musmire. nors man asmeniskai tai tie grybai kardinaliai skirtingi.

user posted image

zvynabude neturi musmirems budingo sustorejusio pagrindo ir zvyneliu
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 05 09, 20:36)
man rodos tas supainiojamas grybas tai rausvoji musmire. nors man asmeniskai tai tie grybai
zvynabude neturi musmirems budingo sustorejusio pagrindo ir zvyneliu

Ech, nepamenu kur skaiciau... visi grybai turi "antrininkus", bet zvynabude ir musmire tai tikrai ne. Nes tik belieka tau paantrinti, jog kardinaliai skiriasi ax.gif
Atsakyti
Atsargiai blink.gif
Atsakyti