Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

QUOTE(saintlina @ 2013 03 22, 20:34)
kur?  blink.gif  Po sniegu ir briedžiukai neauga  mastau.gif
Papildyta:
oi, kad taip būtų  bigsmile.gif  Kaip baravykų pasiilgau..  wub.gif

Kirtimuose kur saule nutirpdziusi sniega ax.gif Esu rovus grybus is po sniego. Tai buvo ziemos pradzioj. Jie kaip saldyti bigsmile.gif Tuomet su mama kalbejom...jei kas pamatytu isvestu ir uzdarytu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu negalim mes negrybaut....atsilus orams daznai sapnuojam, kad grybus raunam bigsmile.gif

ugniesdebesys ikeltoje nuorodoje yra grybas "neaisku"
Sis grybas labai skanus, primena vistiena wub.gif Ji dazniausiai kepam tesloje.. jau seile varva prisiminus doh.gif Jis cia parodytas dar jaunas. Mes palaukiam kol jis pasidaro plokscias, tuomet ji pjaunam tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 24 kovo 2013 - 13:37
Ech ta priklausomybės liga doh.gif biggrin.gif . Mano šeimoje trys iš keturių priklausomi.
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 03 24, 13:33)
Sis grybas labai skanus, primena vistiena  wub.gif Ji dazniausiai kepam tesloje..

čia žvynabudė, ar ne?
Girdėjau. kad žmonės jas mėgsta keptas, bet pati nėkart nesiryžau jų paragauti. Net ir nerenku jų, nors grybaudama neretai matau..
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2013 03 24, 11:19)
Norint grybauti, visur galima rasti grybų smile.gif

nesiginčiju smile.gif Tik visą gyvenimą turint pašonėj pušynus sunku ir įsivaizduoti grybavimą kokiam lapuočių miške ax.gif
Atsakyti
Taip, zvynabude
Dabar ir tikra pavadinima zinosiu thumbup.gif "skeciais" vadinam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 03 24, 17:17)
Taip, zvynabude
Dabar ir tikra pavadinima zinosiu  thumbup.gif "skeciais" vadinam  ax.gif

Aš jos irgi nepažystu,bet kaimynė žino ir sakė pas mus daugiausia pievose auga.Ir būna nemaži grybai,palyginti su kitais.Esu ragavųsi pas kaimynę,labai skanus,tikrai primena vištieną. mirksiukas.gif
Atsakyti
Joms pievos, pamiskes patinka. Megsta ir musu kieme augti biggrin.gif Jei siais metais pasirodys padarysiu foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2013 03 24, 16:32)
Aš jos irgi nepažystu,bet kaimynė žino ir sakė pas mus daugiausia pievose auga.Ir būna nemaži grybai,palyginti su kitais.

aš tai pažįstu jas, tik nerenku smile.gif Visad miško pakraščiuose jas teko matyt. Tikrai didelės, iš tolo matosi.
Na, gal kitais metais įsidrąsinsiu ir pabandysiu pasirinkt ir paragaut smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rituker @ 2013 03 24, 16:38)
Megsta ir musu kieme augti  biggrin.gif

pas mus tai briedžiukai vaismedžių sode auga. Bet jais tik MB susigundo.
Atsakyti
user posted image

Vėl dangaus skliautai šviesėja,
Linksmas paukščių čiulbesys.
Te skambus Velykų Aleliuja
Uždega naujas, šviesias viltis.

Su Šv. Velykom!

Atsakyti
buvau aplankyti misko, paziuret kas liko po ziemos kirtimo... vai vai kai kuriu veitu pazint neina.... birzemis isvare... mazeja vietu grybavimui. Gaila labai dar pernai vaiksciojom

Zvynabudes kepem pries pora metu pirma karta - labai patiko. O siaip pakirmyt megsta jos, pernai sveiku praktiskai neradom,kad jau normaliai pasikept
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kaip noriu grybauti, stoga gali nurauti,belaukiant sezono biggrin.gif
O zvynabudes ir as renku, kepu, labai skanu, bet kad kirmija jos tai tikrai, pernai neteko kepti, nes kiek tik radau, buvo skyletos verysad.gif
Atsakyti
O aš jų jau kelinti metai nerenku, nors puikiai žinau, koks tai geras grybas, bet kai mirė vienas pažįstamas juos sumaišęs su musmirėmis, negaliu ir viskas, kaip kažkoks barjeras uždėta doh.gif
Atsakyti
Tikite ar ne?Bet šiandien radau ūmedžių. blink.gif blink.gif Važiavau į mišką eglišakių(vainikams pinti),pakėliau šakas,kažkas raudonuoja,galvojau gal kokios uogos,pasižiūriu arčiau,patrynu tarp pirštų,netikiu-ūmedės. bigsmile.gif Puikiai išsilaikė per žiemą,po šakomis,šviežut šviežutėlės. bigsmile.gif
Atsakyti