Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

QUOTE(Lyžuka @ 2012 12 11, 12:46)
4u.gif  keliu temutę į viršų, gal dar kas kokiu įdomiu šių metų radiniu gali pasigirti smile.gif, aš pvz. šiemet pirmą kartą miške radau poniabudes, bet kadangi buvau prisiskaičius apie jų bjaurų kvapą tai net neprisiliečiau prie jų tik iš tolo pasižiūrėjau smile.gif keistas grybas  g.gif

gal galite atskleisti paslapti kuriuose vietovese radot? man vis nesiseka ju rast ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waidoshele: 09 sausio 2013 - 11:21
Esu radusi tokiam Strošiūnų šile (maždaug prie Bačkonių jis šone autostrados ), o kur tiksliai jau tikrai nenurodysiu, nes per sezoną nemaža miškų pervažiuojam smile.gif, tik pamenu, ka dtai buvo lapuočių miškas, gana dregnas toks šlaitas smile.gif
Atsakyti
sako, jei ziema daug sniego - vasara bus daug grybu biggrin.gif tai gal ir geri metai nusimato biggrin.gif
Atsakyti
gariausia baravykingi, kad būtų bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif keliu temą į viršų, saulutė aukštyn, gal jau kas ras briedžiukų ar panašių į juos smile.gif
Atsakyti
Kita savaitgali vaziuosiu ieskoti bigsmile.gif
Atsakyti
Na kur jūs čia po sniegu ieškosit. Pas mus dar gili žiema, žemę gruodas sukaustęs.
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2013 03 21, 11:41)
Kita savaitgali vaziuosiu ieskoti  bigsmile.gif

kur? blink.gif Po sniegu ir briedžiukai neauga mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2013 01 25, 12:18)
sako, jei ziema daug sniego - vasara bus daug grybu biggrin.gif tai gal ir geri metai nusimato biggrin.gif

oi, kad taip būtų bigsmile.gif Kaip baravykų pasiilgau.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 22, 20:34)
oi, kad taip būtų  bigsmile.gif  Kaip baravykų pasiilgau..  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Senokai ir riešutų buvo metai. ax.gif
Kaip aš ankščiau neužėjau šitos temos? blush2.gif Dievinu mišką. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2013 03 23, 23:26)
Dievinu mišką. ax.gif

ir aš wub.gif Pas mus dieviški pušynai, vietom eglynėliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 24, 11:28)
ir aš  wub.gif  Pas mus dieviški pušynai, vietom eglynėliai  wub.gif

Norint grybauti, visur galima rasti grybų smile.gif, aš dar džiaugiuosi kad arti mūsų tų dieviškų pušynėlių nėra nes vyras kaip įeitų vasarą tai tik prieš šalčius išeitų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 03 24, 12:19)
Norint grybauti, visur galima rasti grybų smile.gif, aš dar džiaugiuosi kad arti mūsų tų dieviškų pušynėlių nėra nes vyras kaip įeitų vasarą tai tik prieš šalčius išeitų  lotuliukas.gif

Aš irgi,jei tik kas leistų neišeičiau iš miško. blush2.gif O va šeimyna nei vienas į mane neatsigimė. verysad.gif Šiemet gerai ir žiemą turiu reikalų miške,tai nors kelias akimirkas širdis pasidžiaugia. wub.gif
Atsakyti