Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

QUOTE(rituker @ 2012 11 19, 11:08)
Sveikutes  4u.gif
Savaitgali buvau kaimuke  bigsmile.gif Prisirinkau apie kilograma voveraiciu. Visas dziovinau, bus padaziukams  smile.gif
user posted image

Savaitgaly buvom prie Druskininkų. Žaliuokių l. mažai, bet ir vietų nežinom. Radom šilbaravykių šviežučių nedaug, bet šiaip, tai tikrai, miškas jau miega...Kai kur jau ir šalnos gavę grybukai.
Atsakyti
Kazlų Rūdos miškuose pažįstamas dar lapkričo antroj pusėj irgi grybavo, rinko šilbaravykius, o dabar jau tenka tik iš stiklainiuko skanias salotas su grybukais valgyti ir prisiminti smagias akimirkas miškuose 4u.gif
Atsakyti
4u.gif keliu temutę į viršų, gal dar kas kokiu įdomiu šių metų radiniu gali pasigirti smile.gif, aš pvz. šiemet pirmą kartą miške radau poniabudes, bet kadangi buvau prisiskaičius apie jų bjaurų kvapą tai net neprisiliečiau prie jų tik iš tolo pasižiūrėjau smile.gif keistas grybas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2012 12 11, 11:46)
aš pvz. šiemet pirmą kartą miške radau poniabudes, bet kadangi buvau prisiskaičius apie jų bjaurų kvapą tai net neprisiliečiau prie jų tik iš tolo pasižiūrėjau smile.gif keistas grybas  g.gif

Kita karta prigriebk, priglausciau ax.gif Mes juos naudojam kaip vaista, taciau jau keli metai nerandam verysad.gif Radau puslapiuka gal reiks atsisiuti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 11 gruodžio 2012 - 11:27
QUOTE(rituker @ 2012 12 11, 12:23)
Kita karta prigriebk, priglausciau  ax.gif  Mes juos naudojam kaip vaista, taciau jau keli metai nerandam  verysad.gif Radau puslapiuka gal reiks atsisiuti  g.gif

tai va ir aš girdėjau, kad vaistas, bet jos kartu ir nuodingos yra, turbūt nelabai tiktų kartu neštis su kitais grybais, atrodo gana šlykštokai mirksiukas.gif , visas viršus tokiom gleivėmis nuėjęs ...
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2012 12 11, 11:46)
gal dar kas kokiu įdomiu šių metų radiniu gali pasigirti smile.gif, aš pvz. šiemet pirmą kartą miške radau poniabudes

O aš šiemet pirmą k. gyvenime žvynabudę radau blush2.gif Žinau, kad ne retenybė, bet lig šiol nersadavau. Skani smile.gif
Atsakyti
su sventemis grybautojos 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 12 24, 13:34)
su sventemis grybautojos  4u.gif  biggrin.gif

Su 4u.gif user posted image
Jau grybukai greit bus ant kūčių stalo biggrin.gif
Atsakyti
Su sventemis, mielosios ! Linkiu visoms sveikatos, laimes, meiles ir zinoma grybingu metu !
Atsakyti
Visiems grybautojams linkiu, kad kiti metai būtų derlingi grybais, sveiki ir Jums ir grybams. Kad nepultų visokie vabalai ir negandos. su šventėmis!

user posted image
Atsakyti
Linkiu grybingu ateinanciu metu....

Sveikatos Jums

Kantrybes Jusu vyrams arba Zmonoms

Meiles ne tik seimai bet ir stiklainiams, dziovintuvams ir saldikliams 4u.gif

Geru metu visu. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Grybai žiemą smile.gif turbūt tik troškiuose ir pyraguose smile.gif, laukiam kantriai vasaros smile.gif
Atsakyti