Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

QUOTE(Vėta @ 2012 11 08, 16:21)
Grybaujam  biggrin.gif  - sandėliuke ir stiklainiuose  biggrin.gif .

thumbup.gif
Atsakyti
praėjusį savaitgalį dar radom voveraičių ir šilbaravykių bei vienintelį tikrą baravyką. O dabar šilta dar visai, gal reiks pabandyt ryt į mišką nušuoliuot?..
Atsakyti
Laaabai norėčiau dar bent pavaikščioti po gražų mišką....ale kad toli ir brangu važiuoti, juolab, kad nžn. ar rasi nors ką....
Atsakyti
Per radiją bendradarbė girdėjo, kad Dzūkijoj moteriškė parsinešė pilną krepšą sveikų baravykų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2012 11 09, 14:55)
Per radiją bendradarbė girdėjo, kad Dzūkijoj moteriškė parsinešė pilną krepšą sveikų baravykų  doh.gif

aaaaaaaaaaa isprotessssiu biggrin.gif jau senai kirba mintis dar nulekt biggrin.gif ko gero teks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 11 10, 14:40)
aaaaaaaaaaa isprotessssiu biggrin.gif jau senai kirba mintis dar nulekt biggrin.gif ko gero teks biggrin.gif

Bliamba ir man nagai panižo biggrin.gif Nu lauksim naujienų iš miško bigsmile.gif
Atsakyti
radom vienoj vietoj prieš tuos matyt visus šalčius ir sniegus pridygusių šilbaravykių. Dabar jau jie kažkokie belabai, stiprus kvapas, neėmėm. Toje jų vietoje išvis netekę jų rast, o čia buvo tiek daaaaaaaaaaaug kad šakės........ labai gaila,kad tada taip užšąlo ir užsnigo viskas, būtų dar tikrai neblogai galima prisigrybaut buvę. Pora ir baravykų radom bet irgi po šalnų. Žodzžiu nieko neėmėm ir nebevaikščiojom daug, miškas jau miega.
Atsakyti
buvau sekmadienį eglišakių savo lepiems medeliams, tai pasidairiau truputį - tik šungrybius kelis mačiau..
Atsakyti
Labukas, mergaitės!
Tai negi nei viena nebuvot išlėkusi į mišką?
Atsakyti
QUOTE(Rituliukas777 @ 2012 11 15, 17:25)
Labukas, mergaitės!
Tai negi nei viena nebuvot išlėkusi į mišką?

tai buvom 12 diena
Atsakyti
merginos girdejau kad zaliuokiu yra gal kas buvote pie druskininkus ryt vaziuojam i ta puse, duokite zinoti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Savaitgali buvau kaimuke bigsmile.gif Prisirinkau apie kilograma voveraiciu. Visas dziovinau, bus padaziukams smile.gif
user posted image
Atsakyti