grybaujam grybu nedaug, labai apesti.
as irgi buvau , mazu jau maziau, bet dar yra, baravykai siaubingai sugriauzti, raudonvirsia grazus, ir rudmesiu daug prisirinkom sveikut , sveikuteliu
dar sekmadieni butinai noresiu papult jei pavyks, nes antradieni pranese sniego
dar sekmadieni butinai noresiu papult jei pavyks, nes antradieni pranese sniego
baravykus eda tai nenormaliai randi tik skutuku ir matai,kad ten BUVO baravykas
Nu tai aciu uz informacija, ryt ar poryt leksiu, nors ir atsisveikinau su misku.
na, ar kas grybavo?
musu derlius buvo laibai geras. Dvi pintines po daugiau nei puse ivairiu grybu - raudonikiai, silbaravykiai, baravykus nufotografavau atskirai:
visi sveiki buvo
musu derlius buvo laibai geras. Dvi pintines po daugiau nei puse ivairiu grybu - raudonikiai, silbaravykiai, baravykus nufotografavau atskirai:
visi sveiki buvo
Šiandien tokia graži diena, kad išlėkėme ir mes į mišką. Mano vyrai labai norėjo atsisveikinti su mišku. Visas miškas tuščias, keletas gražuolių musmirių ir smulkių šungrybių. Tik vienintelė mums ištikima vieta dovanojo tris visiškai sveikus raudonikius ir keletą rudmėsių. Paskutinė šių metų grybų vakarienė garantuota. Kepti grybukai jau garuoja ant stalo, o gal, kol rašau, ir kažkieno pilvuose . Miškas tylus, mačiau tik vieną geniuką. Pasibendravom maloniai, lapai užburiamai krinta sklando ore. O vienas grybynas (ištikimiausias) visas šernų išvagotas...
QUOTE(Vėta @ 2012 10 20, 18:50)
O vienas grybynas (ištikimiausias) visas šernų išvagotas...
gražiai aprašei
o šernų pas mus irgi daug labai labai daug vietų išknista, išarta, baisu
beje prieš kelias dienas pirmą kartą gyvenime su jais susitikau.... ėjau pirmą kartą ta vieta, palaukė, ir einu link pievos ir staiga tik ,,kriu kriu'' paleidau gerklę šernai paleido kojas ir pabėgo, spėjau pamatyt juos dabar man jie visur vaidenasi, išgasdino labai
Ojojoj kaip bijau sutikti sernus. Esu macius tik vaziuojant misko keliuku ir prabego jaunikliai. O pas mane miske liudna. 3 sukirmije baravykai, 1 maziukas sveikas, 2 seni raudonvirsiai ir keli seni lepsiai. Viska palikau seklai. Na bet buvo geras oras, vienas malonumas pasivaikscioti. Dabar tai jau tikrai su misku atsisveikinau.
ir siandien grizau su baravykais! tokiais paaugusiais, bet sveikais
snd vaziavom ieskot grybu tiesiog vaziavom i miska, ieskojom palaukiu ir ju pakrasciais ejom. Na ir neveltui
tik foto telefonine ir cia truksta dar berod 8 vidutiniu baravyku, jie jau supjaustyti
tik foto telefonine ir cia truksta dar berod 8 vidutiniu baravyku, jie jau supjaustyti
Kokios foto Taip ir jaučiau, kad reikėjo šiandien nulėkti pažiūrėti baravykų...bet, tegul lieka sėklai, kitiems metams
Mano atsisveikinimas su mišku, paskutinis pagrybavimas - maišelis žaliuokių. Ten, kur jas rinkau, kiti grybai neauga, o gaila, Lerikytės baravykai tokie puikūs, kad ir pati panorau bent vieną rasti
Mano atsisveikinimas su mišku, paskutinis pagrybavimas - maišelis žaliuokių. Ten, kur jas rinkau, kiti grybai neauga, o gaila, Lerikytės baravykai tokie puikūs, kad ir pati panorau bent vieną rasti