Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

QUOTE(ErikaN @ 2012 10 05, 16:08)
Nu gera viecike, turbut niekas net nesitiketu ten ko rasti  thumbup.gif

noretum biggrin.gif vietiniai snarina, net ausys lapsi biggrin.gif reguliariai biggrin.gif siandien atvaziavus anksti per baisu lietu radau grybautoja, nebuvau pirma
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 10 05, 16:34)
noretum biggrin.gif vietiniai snarina, net ausys lapsi biggrin.gif reguliariai biggrin.gif siandien atvaziavus anksti per baisu lietu radau grybautoja, nebuvau pirma

Nu jo, taip norisi tureti nuosavu biggrin.gif grybynu, deja.
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2012 10 05, 21:14)
Nu jo, taip norisi tureti nuosavu  biggrin.gif  grybynu, deja.

pasak tave biggrin.gif
Atsakyti
Na ką mielos grybautojos, atsisveikinam iki sekančios vasaros 4u.gif mano manymu, šiemet buvo visai grybingi metai, bet dygo grybai bangomis ir kirmėlės nesnaudė doh.gif Bet aš bent pasiruošiau žiemai gausiai ir sau, ir artimiesiems-prišaldyta, pridžiovinta pakankamai smile.gif Va konservuot neapsiimu-turiu liūdnos patirties, viena giminaitė mirė nuo botulizmo, tai mūsų giminėj tas grybų ruošimo būdas tabu schmoll.gif
Na ir pabaigai gražus atvirukas kurį gavau iš Suomijos 4u.gif Man šis grybas yra miško puošmena smile.gif

user posted image
Atsakyti
nu jau nereikia atsisveikint, butu smagu,kad cia ir ziema/rudeni butu plepanciu biggrin.gif
mes grizom is misko ir paezeres. Svieziai pridyge visokiu lepsiu, radom raudonikiu. per abi vietas apie 20 baravyku, ziauriai sukirmije. IS ju apie 9 tikrai mazi dar.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 10 07, 11:47)
nu jau nereikia atsisveikint, butu smagu,kad cia ir ziema/rudeni butu plepanciu biggrin.gif
mes grizom is misko ir paezeres. Svieziai pridyge visokiu lepsiu, radom raudonikiu. per abi vietas apie 20 baravyku, ziauriai sukirmije. IS ju apie 9 tikrai mazi dar.

Paplepėsim drinks_cheers.gif Manau dalinsimės receptais grybų valgių, va šiandien viriau sriubą mirksiukas.gif Vadinu tokį viralą "sriuba iš kirvio':0 Taigi-bulvės, burokėliai, pakepintas svogūnas, du kubeliai grybų buljono (naudoju juos nepaisydama mados nenaudoti tuos E)ir šaldytų ūmėdžių garduolių pakelis iš šaldiklio ax.gif
Fantastika kaip skanu thumbup.gif
Atsakyti
O aš šiandien jau atsisveikinau su mišku. Neištvėriau ir nulėkiau. Tuščias miškas. Tik vienoje vietoje radau peraugusių raudonikių apie 10. Dar keletas juodųjų grūzdų. Tikrai jau viskas verysad.gif .
Atsakyti
O mes visai netyčia šiandien vėl ištrūkom į pušynus ir ...vėl radom visai nemažai grybukų, tame tarpe ir didelių ir mažų baravykų bigsmile.gif
Penktadienį lapuočių miške tai visiškai tuštuma buvo, anei vieno grybo schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Vėta @ 2012 10 07, 22:59)
O aš šiandien jau atsisveikinau su mišku. Neištvėriau ir nulėkiau. Tuščias miškas. Tik vienoje vietoje radau peraugusių raudonikių apie 10. Dar keletas juodųjų grūzdų. Tikrai jau viskas  verysad.gif .

10 raudonikų, tai visai nemažai čia manyčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai nustebus,kad pas mus grybynuose dar yra ka veikt. Vakar parsinesem grybu kaip vasara, viskas i dziovykle netilpo, tai dar ir grybiene darem. thumbup.gif
Atsakyti
tai ka, as tik viena jau grybauju? g.gif siandien palaukeje radau apie 14 nedideliu svieziu jaunuciu baravyku smile.gif kairej didziuosius radau kitur. Prie ezero taip pat 8 siandien radau smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 09 spalio 2012 - 17:32
Grybaujam.... smile.gif
nors po svaitgalio audra žemaitijoi tai tikrai kelius užtvėrė... blink.gif mežiai išvirte blink.gif na jau šakų,lapų ir spyglių tai kpstai priberti blush2.gif kaipasakė kad bus šalnų verysad.gif verysad.gif tai galvojų bus viskas...bet vistiek dar mausim smile.gif http://public.fotki....sam-1996.htmlVa visas laimikishttp://public.fotki.com/sandrandrius/grybai/sam-1987.html
o čia sūnaus rastas
Atsakyti
buvau pametus tema blink.gif nesupratau, maniau kad baigesi ir nujos nera.

s vakr visa krepsy raudonvirsiu, siandien baravyku, vyksta dziovinimai ir saldymai. thumbup.gif
Atsakyti