Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

QUOTE(Lerikyte @ 2012 10 04, 12:34)
niekas negrybauja? mes radom lepsiu, kisliu, raudonikiu, 10 baravyku,kurie daug labiau kirmija.

As ka tik is misko biggrin.gif A kaip gi neleksi, kai tokiu grazuoliu prirodei doh.gif Vel grizau apsipatenkinus, nes radau virs 30 raudonvirsiu is kuriu apie 10 raudonvirsiai giganticum biggrin.gif Jaunuciu maziau, kelis jaunus lepsiukus radau, 1 jaunuti drucki baravykuti, bet is jo liko tik sestadalis kepureles unsure.gif Tikrai ziauriai sukirmije. Dar maciau ir voverusku padyge vel.

Veliau imesiu foto ax.gif
Atsakyti
pas mus irgi raudonikiai gigantai buvo siandien biggrin.gif
Atsakyti
Mano siandienines misko dovanos bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ohoho bigsmile.gif grybai!
Šiandien taip norėjom abu su vyru į mišką. Vyras sako, būtų sezono užbaigimas, bet, kad abu jau sergam. O čia dar jūs su tokiais gėriais blink.gif .
Atsakyti
Gusha, grazu. Neatsilaikiau ir as, po darbo nudumiau i miska. Ko gero uzbaigiau sezona. Laimikis apie 30 raudonikiu, lepsiu ir vienas didokas baraykas. Miske jau labai daug prikritusiu lapu, ne kazkas ir pridyge.
Atsakyti
gusha super!
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2012 10 04, 20:07)
Gusha, grazu. Neatsilaikiau ir as, po darbo nudumiau i miska. Ko gero uzbaigiau sezona. Laimikis apie 30 raudonikiu, lepsiu ir vienas didokas baraykas. Miske jau labai daug prikritusiu lapu, ne kazkas ir pridyge.

Nu va kaip liuks, irgi labai panasus grobis kaip mano drinks_cheers.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2012 10 04, 20:34)
gusha super!

blush2.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Sunku ir patiket,kad tiek grybu radot!Man raudonikiai pasitaiko laaabai retai.Nemoku ju ieskot blush2.gif
Atsakyti
siandien vel prie ezero radau 12 baravyku bigsmile.gif bigsmile.gif sulijo kaip vista, ale susirinkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 10 05, 12:30)
siandien vel prie ezero radau 12 baravyku  bigsmile.gif  bigsmile.gif sulijo kaip vista, ale susirinkau  smile.gif

Saunuole, LERIKYTE. Bet kaip keistai skamba man prie ezero bigsmile.gif Tai cia pievoj, pamiskej, ar miskas prie ezero? Zinociau, kad baravyku rasiu, lekciau ir as dar, bet ko gero jau vsio.
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2012 10 05, 12:39)
Saunuole, LERIKYTE. Bet kaip keistai skamba man prie ezero  bigsmile.gif Tai cia pievoj, pamiskej, ar miskas prie ezero? Zinociau, kad baravyku rasiu, lekciau ir as dar, bet ko gero jau vsio.

ne, ten tokie ezerai, apauge medziais ir tiek. ir ant tos pakrantes , metras nuo vandens dygsta baravykai, nu man mistika kazkokia.. paskui ten yra smelynu, tai aplink dar auga visokiu medziu/krumu saleliu tai dar ir ten eina rast. kitoj vietoj tai toks maziukas plotelis medziu ir palaukelej,kur trumpa zole, auga toj zolej doh.gif ten vasara dar ir versiukus gano...
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 10 05, 15:52)
ne, ten tokie ezerai, apauge medziais ir tiek. ir ant tos pakrantes , metras nuo vandens dygsta baravykai, nu man mistika kazkokia.. paskui ten yra smelynu, tai aplink dar auga visokiu medziu/krumu saleliu tai dar ir ten eina rast. kitoj vietoj tai toks maziukas plotelis medziu ir palaukelej,kur trumpa zole, auga toj zolej  doh.gif ten vasara dar ir versiukus gano...

Nu gera viecike, turbut niekas net nesitiketu ten ko rasti thumbup.gif
Atsakyti