8gal kisliukai vienas tikras raudonvirsis 7baravykai 1didesnis kiti mazuliukai pradejo dygt eglynuose, ryt eisiu i kita patikrint jei spesiu
Laba,mes sekmadieni buvom dzukijoje,uz Kapciamiescio jau netoli sienos,tai grybu tik puskibiri radom,kokias 2-3L voveraiciu ir kokius 20vnt lepsiu,ir viskas.
ka tik is misko. Visiskai dingo lepsiai, kisliai ir raudonikiai. gal desimt radom, o baravyku apie 12. 6 didesni ir 6 mazuciai.
Šios dienos radinis visai mažas 8 lepšiai ir 4 raudonviršiai galvos tokios bliškei rudos.Jau į pabaigą
si ryta ezero pakrante man buvo dosni tai daugiausia,ka ten apskritai esu radus visi grazuciai storuciai, nes salika teko nusivilkt, tik peilio neturejau tai murzinoki
QUOTE(Lerikyte @ 2012 10 03, 12:58)
si ryta ezero pakrante man buvo dosni tai daugiausia,ka ten apskritai esu radus visi grazuciai storuciai, nes salika teko nusivilkt, tik peilio neturejau tai murzinoki
Nu tikri grazuliai, gal ir man reiks ryt palekti, gal bus ir pas mus bent keli isdyge
siuo metu jauciasi nedidelis baravyku dygimas
Oho ho, Lerikyte kaip faina visi tokie storuliukai
buvau turguj,tai lepsiu pilna pardavineja.daugiau nieko,tik lepsiai
niekas negrybauja? mes radom lepsiu, kisliu, raudonikiu, 10 baravyku,kurie daug labiau kirmija.
Lerikyte, neskaudinkit širdies Po darbo jau nebenulėksi, labai gretai sutemsta. Lieka tik savaitgalis. Turbūt šeštadienį lėksiu pažiūrėti kas darosi. Namuose pievoj pridygę kelmučių. Kaži miške nėra kelmučių?
QUOTE(ErikaN @ 2012 10 04, 13:12)
Lerikyte, neskaudinkit širdies Po darbo jau nebenulėksi, labai gretai sutemsta. Lieka tik savaitgalis. Turbūt šeštadienį lėksiu pažiūrėti kas darosi. Namuose pievoj pridygę kelmučių. Kaži miške nėra kelmučių?
kelmuciu labai mazai