Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

8gal kisliukai vienas tikras raudonvirsis 7baravykai 1didesnis kiti mazuliukai smile.gif pradejo dygt eglynuose, ryt eisiu i kita patikrint jei spesiu cool.gif
Atsakyti
Laba,mes sekmadieni buvom dzukijoje,uz Kapciamiescio jau netoli sienos,tai grybu tik puskibiri radom,kokias 2-3L voveraiciu ir kokius 20vnt lepsiu,ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neferite: 02 spalio 2012 - 07:28
ka tik is misko. Visiskai dingo lepsiai, kisliai ir raudonikiai. gal desimt radom, o baravyku apie 12. 6 didesni ir 6 mazuciai.
Atsakyti
Šios dienos radinis visai mažas 8 lepšiai ir 4 raudonviršiai galvos tokios bliškei rudos.Jau į pabaigą verysad.gif
Atsakyti
si ryta ezero pakrante man buvo dosni wub.gif tai daugiausia,ka ten apskritai esu radus wub.gif visi grazuciai storuciai, nes salika teko nusivilkt, tik peilio neturejau tai murzinoki unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 10 03, 12:58)
si ryta ezero pakrante man buvo dosni  wub.gif tai daugiausia,ka ten apskritai esu radus  wub.gif visi grazuciai storuciai, nes salika teko nusivilkt, tik peilio neturejau tai murzinoki unsure.gif

Nu tikri grazuliai, gal ir man reiks ryt palekti, gal bus ir pas mus bent keli isdyge g.gif
Atsakyti
siuo metu jauciasi nedidelis baravyku dygimas g.gif
Atsakyti
Oho ho, Lerikyte kaip faina visi tokie storuliukai thumbup.gif
Atsakyti
buvau turguj,tai lepsiu pilna pardavineja.daugiau nieko,tik lepsiai
Atsakyti
niekas negrybauja? mes radom lepsiu, kisliu, raudonikiu, 10 baravyku,kurie daug labiau kirmija.
Atsakyti
Lerikyte, neskaudinkit širdies verysad.gif Po darbo jau nebenulėksi, labai gretai sutemsta. Lieka tik savaitgalis. Turbūt šeštadienį lėksiu pažiūrėti kas darosi. Namuose pievoj pridygę kelmučių. Kaži miške nėra kelmučių?
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2012 10 04, 13:12)
Lerikyte, neskaudinkit širdies  verysad.gif Po darbo jau nebenulėksi, labai gretai sutemsta. Lieka tik savaitgalis. Turbūt šeštadienį lėksiu pažiūrėti kas darosi. Namuose pievoj pridygę kelmučių. Kaži miške nėra kelmučių?

kelmuciu labai mazai
Atsakyti