Niekas negrybaujat ? Ryt zadu vaziuoti
grybavom. Grybu nera daug - raudonikiai, kislieji, keli silbaravykiai. 7 baravykai - 3 didesni, 4 nedideli.
Labas.
vakar 4raudonvirsiai, 3mazuliukai baravykiukai ir apie40lepsiu. siandien neisiu turbut..... rytoj leksiu i kitas vietas paziuret, bet kazko nesitikiu
vakar 4raudonvirsiai, 3mazuliukai baravykiukai ir apie40lepsiu. siandien neisiu turbut..... rytoj leksiu i kitas vietas paziuret, bet kazko nesitikiu
Vadinasi kazkiek randat, nu ryt paziuresiu kas pas mus gero.
As jau is misko. Grybu nekazkas. 4 baravyka, apie 30 raudonvirsiu, lepsiu bei 2 geros saujos voverusku.
3raudonvirsiai, geras bliudas voverusku ir koki30lepsiu baravyko nei vieno, buvau i kitas vietas patikrint, bet ten daugiau turbut neisiu.
merginos,o siltbaravykiu nera?
raudonikiai, lepsiai. 9 baravykai. 4 didesni 5 mazi
buvau šiandien pušynuose-vaikščiok ir kaifuok,koks grožis ir malonumas ko nepasakysi apie grybus: dviese 20 baravykų,4 tokie net vyšninės spalvos,vienoj vietoj jie tik kartais padygsta,nedidukai,storuliai,ale kirmėlėti,gyvatės ,6 raudonikiai,lepšiu neskaičiavau,bet peraugusios,paėmiau džiovinimui dailesnes.Šilbaravykių gražių storuliukų padygę,bet irgi kirmėlėti.Susiparinau,bevalydama .Neapsisprendžiu,ar verta ryt važiuot į džiumbrynus,gal ten kas geresnio .Merginos,kas lapuočiuose gal šiandien buvot?koks vaizdelis?
QUOTE(Teoleda @ 2012 09 28, 19:19)
buvau šiandien pušynuose-vaikščiok ir kaifuok,koks grožis ir malonumas ko nepasakysi apie grybus: dviese 20 baravykų,4 tokie net vyšninės spalvos,vienoj vietoj jie tik kartais padygsta,nedidukai,storuliai,ale kirmėlėti,gyvatės ,6 raudonikiai,lepšiu neskaičiavau,bet peraugusios,paėmiau džiovinimui dailesnes.Šilbaravykių gražių storuliukų padygę,bet irgi kirmėlėti.Susiparinau,bevalydama .Neapsisprendžiu,ar verta ryt važiuot į džiumbrynus,gal ten kas geresnio .Merginos,kas lapuočiuose gal šiandien buvot?koks vaizdelis?
mes lapuotyne grybavom. turetumet rast lepsiu, raudonikiu, o baravyku tai ir snd nemazai radot
Patikrinom savo pušynus , pora sveikų baravykų, keletas raudonviršių, nemažai lepšiukų ir daug žaliokių, oras tai nuostabiai puikus