Ačiu Lerikyte.....su nuotraukom paaiškinimas Matyti jie man tik niekad neimdavau....(galvojau kad su sijonėliu tai jau netinkamas
ErikaN.....smagu kad patiko mano albumas....aš ji kai atsivečiu tai iš karto grybauti užsimanau.... Noris griepti kibira ir dui i miška
Gero laimiko tiems kas šendien grybaus
pas mus liūdnuma.. tik paberžiukai ir koks penketas raudonikių. Nebeauga.. Na, šalnos naktim nebepatinka grybams, nieko nepadarysi.
QUOTE(sandrandrius @ 2012 09 25, 07:27)
Ačiu Lerikyte.....su nuotraukom paaiškinimas Matyti jie man tik niekad neimdavau....(galvojau kad su sijonėliu tai jau netinkamas
ErikaN.....smagu kad patiko mano albumas....aš ji kai atsivečiu tai iš karto grybauti užsimanau.... Noris griepti kibira ir dui i miška
jei neesate 100 proc tikra, kad pazistat, ir kad tai tas grybas, geriau neimti, nes yra panasiu musmiriu.
Vakar siek tiek pagrybavom, bet ne ypatingai, 1 baravykas, puse koto nesveiko, 3 raudonvirsiai ir kruva lepsiu. Viena seimynele apie 10-12 stukiu radau vienoje vietoje , priepelkyje, ant duobes su vandeniu krasto, kur buvo labai auksta samana. Lepsiukai tvirti, bet ne demeti, kaip kisliukai, tik kad tamsiai pilki ir tvirtumas kaip kisliuku turbut, nes pats kotas ir trama tai kaip raudonvirsio. Lepsiu buna tokie plonesni ir sausesni kotai, bei be tokiu kaip vandens zenklu, o cia ir trama ir kotai buvo kaip su vandens zenklais.
Gusha kokie gražus raudonviršiai
nezinau, lyg ir nera necenzurinis, tai dedu
. Šaunu, Lerikyte. Gal reikėtų pradėti rinkti grybautojų folklorą.
QUOTE(Lerikyte @ 2012 09 25, 10:44)
o nepadarei tu grybu foto?
Padariau, bet su telefonu ir vakare, tai nelabai kokybisko gavosi, tiksliau visai prastos, o dabar jau jie isvirti
QUOTE(juliana1 @ 2012 09 25, 11:01)
Gusha kokie gražus raudonviršiai
Aga Fainuoliukai.
QUOTE(Lerikyte @ 2012 09 25, 14:17)
aha, šitas geras Aš kaip anekdotą kažkada skaičiau
Anekdotai
Svečiuose:
- Ar valgysite grybus?
- Ne, aš grybus tik rinkti mėgstu.
- Na, jei norite, galiu juos ant grindų išbarstyti...
- Kokie skanūs grybai, - giria vyras žmoną. - Iš kur tokį gerą receptą gavai?
- Ai, iš kažkokio kriminalinio romano.
Žinot, kiek radau anekdotų apie grybus, didesnė dalis iš jų čia netalpinami dėl cenzūros.
Svečiuose:
- Ar valgysite grybus?
Žinot, kiek radau anekdotų apie grybus, didesnė dalis iš jų čia netalpinami dėl cenzūros.
QUOTE(Vėta @ 2012 09 25, 20:22)
Anekdotai
Svečiuose:
- Ar valgysite grybus?
Svečiuose:
- Ar valgysite grybus?
geruliai
hmmm tu matai einu paieskot