Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

Ačiu Lerikyte.....su nuotraukom paaiškinimas smile.gif Matyti jie man tik niekad neimdavau....(galvojau kad su sijonėliu tai jau netinkamas blink.gif
ErikaN.....smagu kad patiko mano albumas....aš ji kai atsivečiu tai iš karto grybauti užsimanau.... smile.gif Noris griepti kibira ir dui i miška biggrin.gif
Gero laimiko tiems kas šendien grybaus 4u.gif
Atsakyti
pas mus liūdnuma.. tik paberžiukai ir koks penketas raudonikių. Nebeauga.. verysad.gif Na, šalnos naktim nebepatinka grybams, nieko nepadarysi.
Atsakyti
QUOTE(sandrandrius @ 2012 09 25, 07:27)
Ačiu Lerikyte.....su nuotraukom paaiškinimas smile.gif Matyti jie man tik niekad neimdavau....(galvojau kad su sijonėliu tai jau netinkamas blink.gif
ErikaN.....smagu kad patiko mano albumas....aš ji kai atsivečiu tai iš karto grybauti užsimanau.... smile.gif Noris griepti kibira ir dui i miška biggrin.gif
Gero laimiko tiems kas šendien grybaus 4u.gif

jei neesate 100 proc tikra, kad pazistat, ir kad tai tas grybas, geriau neimti, nes yra panasiu musmiriu.
Atsakyti
Vakar siek tiek pagrybavom, bet ne ypatingai, 1 baravykas, puse koto nesveiko, 3 raudonvirsiai ir kruva lepsiu. Viena seimynele apie 10-12 stukiu radau vienoje vietoje blink.gif , priepelkyje, ant duobes su vandeniu krasto, kur buvo labai auksta samana. Lepsiukai tvirti, bet ne demeti, kaip kisliukai, tik kad tamsiai pilki ir tvirtumas kaip kisliuku turbut, nes pats kotas ir trama tai kaip raudonvirsio. Lepsiu buna tokie plonesni ir sausesni kotai, bei be tokiu kaip vandens zenklu, o cia ir trama ir kotai buvo kaip su vandens zenklais.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 09 25, 10:22)

o nepadarei tu grybu foto?
Atsakyti
Gusha kokie gražus raudonviršiai wub.gif
Atsakyti
nezinau, lyg ir nera necenzurinis, tai dedu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
lotuliukas.gif thumbup.gif . Šaunu, Lerikyte. Gal reikėtų pradėti rinkti grybautojų folklorą.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 09 25, 10:44)
o nepadarei tu grybu foto?

Padariau, bet su telefonu ir vakare, tai nelabai kokybisko gavosi, tiksliau visai prastos, o dabar jau jie isvirti biggrin.gif

QUOTE(juliana1 @ 2012 09 25, 11:01)
Gusha kokie gražus raudonviršiai  wub.gif

Aga bigsmile.gif Fainuoliukai.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 09 25, 14:17)
nezinau, lyg ir nera necenzurinis, tai dedu biggrin.gif

aha, šitas geras thumbup.gif Aš kaip anekdotą kažkada skaičiau biggrin.gif
Atsakyti
Anekdotai

Svečiuose:
- Ar valgysite grybus?
- Ne, aš grybus tik rinkti mėgstu.
- Na, jei norite, galiu juos ant grindų išbarstyti...

- Kokie skanūs grybai, - giria vyras žmoną. - Iš kur tokį gerą receptą gavai?
- Ai, iš kažkokio kriminalinio romano.

Žinot, kiek radau anekdotų apie grybus, didesnė dalis iš jų čia netalpinami dėl cenzūros. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2012 09 25, 20:22)
Anekdotai

Svečiuose:
    - Ar valgysite grybus?
    - Ne, aš grybus tik rinkti mėgstu.
    - Na, jei norite, galiu juos ant grindų išbarstyti...
- Kokie skanūs grybai, - giria vyras žmoną. - Iš kur tokį gerą receptą gavai?
- Ai, iš kažkokio kriminalinio romano.

Žinot, kiek radau anekdotų apie grybus, didesnė dalis iš jų čia netalpinami dėl cenzūros.  unsure.gif

geruliai thumbup.gif
hmmm tu matai g.gif einu paieskot lotuliukas.gif
Atsakyti