Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

QUOTE(Lerikyte @ 2012 09 21, 22:46)
didelese samanose, dregnose , uzpelkejusiose vietose,kur ilgiausiai laikosi dregme ir dideliuose samanu pataluose wub.gif

Dekui, dabar zinau jau kur bandyti juju ieskoti 4u.gif
Atsakyti
Na,grybautojos,ka gero siandien prigrybavot ax.gif
Atsakyti
prie ezero snd radau didziausia siu metu derliu - pintine lepsiu, kelis storus raudonikius ir baravyka.
Atsakyti
as siandien negrybauju, ryt bandysiu lys i savo sabakstyna biggrin.gif wub.gif geras derlius Lerikyte
Atsakyti
Vakar vyriškis parnešė namo mažutį krepšiuką grybų. Bet išeiga gera irnesakyk.gif - 18 raudonikių, apie 10 baravykų, kisliukų, kurių maniškis niekaip nepripažysta raudonikiais ir lepšių. Man tai gražiausia, kad iš to paties miško bent keletas rūšių raudonikių.
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2012 09 22, 16:44)
Vakar vyriškis parnešė namo mažutį krepšiuką grybų. Bet išeiga gera  irnesakyk.gif  - 18 raudonikių, apie 10 baravykų, kisliukų, kurių maniškis niekaip nepripažysta raudonikiais ir lepšių. Man tai gražiausia, kad iš to paties miško bent keletas rūšių raudonikių.

xexe geras biggrin.gif
nu jo koks ten raudonikis jei galva juoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2012 09 21, 07:22)
Nu geras, as tai visada maniau, kad cia lepsis, tai pasirodo tu rudonikiu as randu

Aš irgi maniau, kad lepšis drinks_cheers.gif Lepšėm-čigonėm vadinu biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Lanas Grybautojai 4u.gif

Aš net nežinojau kad tokia kompanija egzistuoja blink.gif
Ačiu Lierikytei kad parodė.....Grybavimas mano 2 liga tik labai gaila kad jų nėra ištisus metus....Grybauju visur aplinkui Šilaės,Tauragės,Jurbarko miškuose...
pas mane kišenėje fotikas ir pora maximos maišu.....tai turiu daug grybų foto mėginsiu jum ka nors parodyti.... smile.gif jai pavyks ykelti

Papildyta:
Nuuuu gražiausiai o kaip nuotraukas kelti g.gif
gal kas pamokins aš tame forume naujokė blush2.gif
Atsakyti
Sveika, prisijungusi ar sveiki prisijungę, sandraandrius 4u.gif .

Tiesiog iš savo kompiuterio, ko gera, neišeis. Supermama neleidžia, arba aš nemoku. Susikeliu savo nuotraukas į kokį nors debesyje esantį sandėliuką biggrin.gif (aš pvz. keliu radikal.ru http://www.radikal.ru/ ) . Dar yra http://www.fotki.com/Lithuania/lt/ . Dar yra http://www.photobucket.lt/. Dar yra Picasa. Ten susikuri savo paskyrą, dedi nuotraukas, o paskui iš ten paimi nuotraukos nuorodą forumui ir dedi čia. Taip aš darau. Gal kas paaiškins suprantamiau. Gal yra trumpesnis kelias g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėta: 22 rugsėjo 2012 - 17:28
as irgi taip darau tik keliu i imageshack.us
Atsakyti
daugmaž supratau ta viena nuoroda (fotki.com) turiu smile.gif tai beliko tik ten jas visas sukelti .....o paskum tik kopinti ir čia ydeti ar taip supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrandrius @ 2012 09 22, 18:55)
daugmaž supratau ta viena nuoroda (fotki.com) turiu smile.gif  tai beliko tik ten jas visas sukelti .....o paskum tik kopinti ir čia ydeti ar taip supratau smile.gif

kai paspausi atsakyti ta nukopijuota nuotraukos nuoroda turi ikelti i langeli virs zinutes teksto ,,IMG''
Atsakyti