Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis

QUOTE(Gusha @ 2012 09 21, 10:34)

pagal galvas tai nei vienas is ju nera kislusis. ju galvos pilkos, tamsiai pilkos, net beveik juodos buna, na pasitaiko ir sviesiai pilku.

as ir sau dziovinu jaunus grybus. man tie dideli kai, vyresni isdzziusta nelabai ten is ju kas lieka. g.gif

kislieji:
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

atsiprasau jei trpt per dideles foto
Atsakyti
siandienos derlius, siemet geriausias grybavimas, bet ir grybai ne is misko, o is avietyno karsta.gif

cia dukra nutare kad saules puse ir puse ne lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
ohhhh kokie baravykai wub.gif wub.gif wub.gif

mes kisliuju prisirinkom snd. Raudonikiu nedaug, baravykas........ vienas lotuliukas.gif doh.gif grrr.
Atsakyti
vyras kisliuku parnese puse kiborioko, o as is tiesu lupau ir galvojau velnias koks sausas lepsis g.gif ir galva berods nelipni, nugis per sviesi lotuliukas.gif
Atsakyti
paskutinej foto jie slapi todel atrodo lipnus
Atsakyti
Lerikyte ar vesi pas mus i turgeli
Atsakyti
kur, ka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 09 21, 11:55)
pagal galvas tai nei vienas is ju nera kislusis. ju galvos pilkos, tamsiai pilkos, net beveik juodos buna, na pasitaiko ir sviesiai pilku.

Ojej kokie grazuoliai wub.gif Ne, tada mano tikrai ne kislieji unsure.gif Tokiu niekur dar nemaciau. O kur anie megsta augti, prie ko?
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 09 21, 17:58)
Ojej kokie grazuoliai  wub.gif  Ne, tada mano tikrai ne kislieji  unsure.gif  Tokiu niekur dar nemaciau. O kur anie megsta augti, prie ko?

Pas mus tai auga ir samanose, ir zemetoj paklotej. Man ir jie labai grazus, baltuciai.
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2012 09 21, 17:58)
Ojej kokie grazuoliai  wub.gif  Ne, tada mano tikrai ne kislieji  unsure.gif  Tokiu niekur dar nemaciau. O kur anie megsta augti, prie ko?

didelese samanose, dregnose , uzpelkejusiose vietose,kur ilgiausiai laikosi dregme ir dideliuose samanu pataluose wub.gif
Atsakyti
prienu turgun Lrikyte, pameni pernai minejei g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 09 22, 08:33)
prienu turgun Lrikyte, pameni pernai minejei  g.gif

nu jau biggrin.gif biggrin.gif
niekada nieko neveziau i Prienu turgu ir niekada pati niekur nevaziavau smile.gif Pernai ka pertekliaus turejau duodavau giminaiciams, kurie prekiauja Kaune ukininku turgeliuose ir tiesiog prie savo prekiu pasistatydavo ir mano.
O siaip dabar grybu tiek,kad netureciau nei ka jiems duot..
Atsakyti