Įkraunama...
Įkraunama...

Sūdyta lašiša

QUOTE(jolantele-lele @ 2012 07 31, 11:35)
Prasau padekite,

nieko nesuprantu , nuspirkau lasisa, visa, nulupau zvynus, isemiau vidini kaula, pagal receptus pasudziau su cukrumi, palaikiau para kad butu mesa prigludusi su mesa, atidarau, paprstas zuvies kvapas (tikrai ne kaip parsuotuveje), pagalvojau numusiu ta kvapa prieskoniais, idejau santos marijos citrininiu, palailiau para, kaip buvo zalia zuvis  taip ir liko, parduotuveje buna tokia riebi, lengvai pjaustoma, o pas mane ir liko tokia lyg temptusi, na zodziu kaip zalia, ka padariau ne taip?

as aisku nes 100% spece, bet parduotuvine nesudoma vien su druska. jei norejote labai labai minkstos gal reikejo su minkstinancia druska. g.gif
Atsakyti
gal blogai issireiskiau, bet norejau pasakyti va jau vakaras, gaunasi antra para, o zuvis kaip zalia, as suprantu kad tai ir yra zalia zuvis, ne virta, ne kepta , bet ji vistiek turi tureti pagamintos zuvies skoni, o pas , mane lyg butu katik kaip prapjauta, tik jauciasi prieskoniai, nejau taip turi buti? nesuprantu...ta prasme kai perki is parduotuves tai ji lengvai kramtosi ir panasiai, o mano lyg butu kaip saltai rukytas kumpis, va tokios konsistencijos...labai nusimyniau, nes sugadinau zuvi...negalim abu su vyru valgyti, sakykite o kaip pas jus gaunasi? ar yra skirtumas tarp namu salygom pasudytos ir parduotuvines? gal tiesiog pas mane taip ir turi buti ? gal tiesiog namu salygom nesigauna padaryti kaip pardej???? prasau patarkite ar bent pasakykite ka manote siuo klausimu....pirma karta sudau, nesinori sugadinti zuvies, va gal per mazai laikiau?
Atsakyti
QUOTE(jolantele-lele @ 2012 07 31, 22:30)
gal blogai issireiskiau, bet norejau pasakyti va jau vakaras, gaunasi antra para, o zuvis kaip zalia, as suprantu kad tai ir yra zalia zuvis, ne virta, ne kepta , bet ji


jolantele-lele

as sia zuvte ismokau sudyti is [neringos blogo}

Isivesk ir pasiziurek {namu saluygomis sudyta lasisa}

Gal tau pades.
Atsakyti