Labas dienas
Ziur, kad linksminates visos
Yvette, na Tau reiktu medali kabint, kad palaikai sios temos dvasia. Aciu uz nauja portretu zaidima. Grazinai man nora fotografuot zmones, o tai paskutiniu metu tik geles ir butelaicius fotkinau (galet gryzau i pradine stadija). Jau vaizduotej susikuriau kelis portretus, ieskosiu priemoniu ir modelio tam igyvendinti. Gal net savo portreta pameginsiu padaryt, nors baisiai nemegstu as pries objektyva rodytis
Zodziu noriu as Tavo to atviruko, tik pasto islaidos zinok kainuos brangiau
QUOTE(Maggie @ 2012 09 13, 08:57)
* negalejau. tai yra tas mazutis veidrodelis, karpyti nesinorejo (nesu gera is to), tik siek tiek desines nuemiau. cia kai uzsinorejau baisiai i H&M'a, vaziavom i PL, baisiai nuobodziavau, tai masinai vaziuojant buvo sukurtas auto
** dar del auto. man baisiai liudna, kad likau tik as, pradzioj, pamenu, ir RG, ir Noisy ir dar kelios daresi,s magu buvo "kartu", dabar as viena, tokia balta varna arba juoda avis, islendu su savo fizjonomija
kartais net nesmagu. nu bet as stengiuos laikytis projekto, pasizadejau sau. ir tai paziurejau, paskaiciavau, esu praleidus 4. bandysiu kazka ieskot, nes retai kada isvis nepadarau, as tiesiog padarau, bet man arba nepatinka arba nesiziuri arba tiesiog NE ir tiek. aciu visoms uz komentarus. matau, kad sioji patiko, tokia paprastute (man kaip tik nieko ypatingo).
*** eeei, jauciat rudeni? verkt? ar dziaugtis?
* Man sis Tavo auto labai labai patiko
** Gal ir viena tam karo (su auto) lauke likai, bet, tikiu, palaikymo komanda gana didele turi. As viena is tu, kuri palaiko ir visada laukia nauju auto
*** As jauciu rudeni ir labai stipriai, tai vienas mylimiausiu mano metu laiku
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 13, 11:41)
O kad mokytis psichologiskai lengviau, kai yra struktura ir konkretus isipareigojimai, irgi niekam ne paslaptis...
Butent del strukturos as ir noriu mokytis, nes kitaip as prarandu saika, pasimetu, pradedu balskytis, puolu sen puolu ten, nes noriu visko ir kuo daugiau ir galiausiai rezultate raunuos plaukus
Ir siaip, mokytis visada patiko, todel net mano vyras juokauja, kad galeciau but amzina studente. Ko gero tokia ir busiu
QUOTE(Dincelis @ 2012 09 13, 13:57)
* Visi laukia tik senbuviu foto, o naujokiu tai jau neidomu? Na ir gerai, suprasiu, kad nuotrauka nebuvo verta demesio... bet as vis tik uzsispyrusi...
** Rodau kompozicija ir pasizaidima!
* As jau kaip tik ruosiausi komentuot. Man patiko, tik gal siek tiek daugiau desines noretusi ir pabandyciau WB (cia zinok itin retas atvejis kada man jo norisi). Man rodos WB padetu sukurti nuotaika tai nuotraukai
Bet siaip patiko, sustojo zvilgsnis patyrineti ir susimasciau apie ka ta mergyte galvoja
** Si nepatiko, ypac apdirbimas