Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristalines @ 2012 09 13, 16:00)
spalvos  schmoll.gif
ir siiap foto, atsistojo ir nefotkinau smile.gif be zmoniu sita foto  gal ir idomu butu  bigsmile.gif
ir pastarosiose postuose Tavo irgi daug minciu fotografijos tema  drinks_cheers.gif

Ilgai cia pesiotis nusiteikus?
Atsakyti
QUOTE(S.B.M. @ 2012 09 13, 16:04)
Ilgai cia pesiotis nusiteikus?

Nesusiteikus, išeinu su vaikais i lauką po balas braidyti mirksiukas.gif
Bet jei jau ateini kritikuoti temos turinio ir bendravimo, tai daryk su geru pavyzdžiu mums, kaip ir apie ką... o ne papilstyk iš tuščio i kiaurą. Lygiai taip, kaip ir mes. smile.gif
Atsakyti
kažkoks masinis pms'as lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man tai ne, aš tai normali pokolkas irnesakyk.gif

Dinceli man apdirbimas nelabai, perspausta ryškiai...

Ellux ND užskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 13, 16:09)

Ellux ND užskaitau smile.gif

ir aš
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 09 13, 16:09)
Nesusiteikus, išeinu su vaikais i lauką po balas braidyti mirksiukas.gif
Bet jei jau ateini kritikuoti temos turinio ir bendravimo, tai daryk su geru pavyzdžiu mums, kaip ir apie ką... o ne papilstyk iš tuščio i kiaurą. Lygiai taip, kaip ir mes.  smile.gif

Tai pabraidyk po rasa, gal ramiau ant sirdies pasidarys wink.gif

Kad nereiktu po to santykiu su muskietom aiskintis

user posted image
Atsakyti
Droviuosi dabar žvengt kai arklys. O atmosfera visai gera buvo (vartau akis)

ND ir aš užskaitau.
Atsakyti
Maniau, kad kitų foto nederėtų vertinti, jei nesi atsiskaitęs ND g.gif
Įvyko kažkokie pokyčiai ar ir čia pažintys turi įtakos? biggrin.gif
4u.gif tai fotografijos mokslus baigusiai merginai, nieko asmeniško, bet...
Atsakyti
Labas dienas 4u.gif Ziur, kad linksminates visos biggrin.gif
Yvette, na Tau reiktu medali kabint, kad palaikai sios temos dvasia. Aciu uz nauja portretu zaidima. Grazinai man nora fotografuot zmones, o tai paskutiniu metu tik geles ir butelaicius fotkinau (galet gryzau i pradine stadija). Jau vaizduotej susikuriau kelis portretus, ieskosiu priemoniu ir modelio tam igyvendinti. Gal net savo portreta pameginsiu padaryt, nors baisiai nemegstu as pries objektyva rodytis schmoll.gif biggrin.gif Zodziu noriu as Tavo to atviruko, tik pasto islaidos zinok kainuos brangiau biggrin.gif
QUOTE(Maggie @ 2012 09 13, 08:57)
* negalejau. tai yra tas mazutis veidrodelis, karpyti nesinorejo (nesu gera is to), tik siek tiek desines nuemiau. cia kai uzsinorejau baisiai i H&M'a, vaziavom i PL, baisiai nuobodziavau, tai masinai vaziuojant buvo sukurtas auto  biggrin.gif
** dar del auto. man baisiai liudna, kad likau tik as, pradzioj, pamenu, ir RG, ir Noisy ir dar kelios daresi,s magu buvo "kartu", dabar as viena, tokia balta varna arba juoda avis, islendu su savo fizjonomija biggrin.gif kartais net nesmagu. nu bet as stengiuos laikytis projekto, pasizadejau sau. ir tai paziurejau, paskaiciavau, esu praleidus 4. bandysiu kazka ieskot, nes retai kada isvis nepadarau, as tiesiog padarau, bet man arba nepatinka arba nesiziuri arba tiesiog NE ir tiek. aciu visoms uz komentarus. matau, kad sioji patiko, tokia paprastute (man kaip tik nieko ypatingo).
*** eeei, jauciat rudeni? verkt? ar dziaugtis?

* Man sis Tavo auto labai labai patiko 4u.gif
** Gal ir viena tam karo (su auto) lauke likai, bet, tikiu, palaikymo komanda gana didele turi. As viena is tu, kuri palaiko ir visada laukia nauju auto mirksiukas.gif
*** As jauciu rudeni ir labai stipriai, tai vienas mylimiausiu mano metu laiku wub.gif
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 13, 11:41)
O kad mokytis psichologiskai lengviau, kai yra struktura ir konkretus isipareigojimai, irgi niekam ne paslaptis...  cool.gif

drinks_cheers.gif Butent del strukturos as ir noriu mokytis, nes kitaip as prarandu saika, pasimetu, pradedu balskytis, puolu sen puolu ten, nes noriu visko ir kuo daugiau ir galiausiai rezultate raunuos plaukus biggrin.gif Ir siaip, mokytis visada patiko, todel net mano vyras juokauja, kad galeciau but amzina studente. Ko gero tokia ir busiu biggrin.gif
QUOTE(Dincelis @ 2012 09 13, 13:57)
* Visi laukia tik senbuviu foto, o naujokiu tai jau neidomu? Na ir gerai, suprasiu, kad nuotrauka nebuvo verta demesio...  bet as vis tik uzsispyrusi...
** Rodau kompozicija ir pasizaidima!

* As jau kaip tik ruosiausi komentuot. Man patiko, tik gal siek tiek daugiau desines noretusi ir pabandyciau WB (cia zinok itin retas atvejis kada man jo norisi). Man rodos WB padetu sukurti nuotaika tai nuotraukai 4u.gif Bet siaip patiko, sustojo zvilgsnis patyrineti ir susimasciau apie ka ta mergyte galvoja 4u.gif
** Si nepatiko, ypac apdirbimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 09 13, 14:57)
Rodau kompozicija ir pasizaidima!

spalvos-ne ne ne schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 13 rugsėjo 2012 - 20:37
QUOTE(smalsi_ @ 2012 09 13, 15:15)
Maniau, kad kitų foto nederėtų vertinti, jei nesi atsiskaitęs ND  g.gif
Įvyko kažkokie pokyčiai ar ir čia pažintys turi įtakos?  biggrin.gif
4u.gif tai fotografijos mokslus baigusiai merginai, nieko asmeniško, bet...

niekas čia nieko nepažįsta, ale žmogui gi neuždrausi bendraut smile.gif ne privati kokia tema smile.gif jei nervina, galima per nustatymus pvz ignorą užsidėt smile.gif

aš tai suprantu, kad sunku vertinti žmogaus komentarus apie tavo darbą, kai realiai nežinai ką jis pats sugeba padaryt cool.gif
Atsakyti
Labai dekinga uz pastabas,,, kaip tik ta saika pastaruoju metu ir bandau pajausti.
Kadangi ne visada ir ne visus zmones galime paprasyti puzuoti kaip mus norisi, tai ir parasiau kad rodau kompozicija. Piktzolems prie griuvesiu tinka augti, nuvaziavusi ne nesitikejau ispuoseletu gelynu rasti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 13 rugsėjo 2012 - 15:30
QUOTE(Dincelis @ 2012 09 13, 16:24)
Labai dekinga uz pastabas,,, kaip tik ta saika pastaruoju metu ir bandau pajausti.
Kadangi ne visada ir ne visus zmones galime paprasyti puzuoti kaip mus nori, tai ir parasiau kad rodau kompozicija. Piktzolems prie griuvesiu tinka augti, nuvaziavusi ne nesitikejau ispuoseletu gylynu rasti  lotuliukas.gif

Visada galima prasyti, ne pozuoti, o tiesiog bendrauti tarpusavyje... Tada atsiranda risys tarp zmoniu, naturalios emocijos....
Atsakyti