Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 13, 13:47)
Labai sutinku  drinks_cheers.gif Ir taip pat neatmetu plano kada nors ką nors studijuoti. Šiaip, for a hobby. Netgi kai man bus 50-60  smile.gif įsivaizduoju save tokią senikę pražilusiais išsidraikusiais plaukais pamišusią dėl ko nors, apie ką anksčiau nė nesvajojau  smile.gif

Cia daug kas taip daro - iseina zmones i pensija, arba ima maziau dirbti, kai vaikai is namu iseina ir nebereikia ju islaikyti, ir pradeda studijuoti. Savo malonumui. Man labai patinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristalines @ 2012 09 13, 13:55)
O mano kuklia nuomone, galima tų klaidų daryti smile.gif

Net jei tos klaidos kaskart tos pacios? Niekas gi nepuola aukleti ir taisyti, jei akivaizdu, kad netycia klaida padaryta. Nepainiokim skirtingu dalyku.
Atsakyti
Jurzole, sakydama "dėl mados" turėjau galvoje ką kita. Bet labai nenoriu vėl kelti šaršalo..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 13, 13:54)
Paburbėjimai pataisymų tema man nesuprantami: negi nesinori kultūringiau kalbėti ir sužinoti, kur darai klaidas? Man tai automatiškai asocijuojasi su tam tikrais asmeniniais bruožais, ne labiausiai teigiamais smile.gif Ir aš tikrai atsižvelgiu į tai, kad mes bendraujame internete, ne visos gali nešvepluoti, bet yra tam tikros klaidos, kurios rodo ne internetinį stiliuką, o stiprų neišmanymą; bent jau man tai rėžia akį ir trukdo skaityti to žmogaus mintis smile.gif Nepretenduoju į lietuvių kalbos mokytojus, bet jei mokytojai kažkur paliko skylių, kodėl jų neužtaisius? smile.gif

Svepluodama paantrinsiu tamstai mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 13, 13:54)
Kas kartą nebūtina ir kas kartą nedaroma.

tuomet jai daroma, geriau jau kas kartą tongue.gif ir tegul būna tema, fotografijos ir rašybos pradžiamokslis biggrin.gif joke smile.gif
ir as sveplai rasau, nes man taip patogiau, taip esu ipratusi, blush2.gif jau gerus 10 metu, sunku persilauzti. Bet kartais pabandau ir leituviskai rasyti biggrin.gif pasitikrinu, ar dar nera visai blogai su situo reikaliuku biggrin.gif

beto, nemanau kad režimas ir rėžimas tau maiso skaityti kazkieno mintis, kaip ir su tais senai ir seniai smile.gif

Nu isiveliau as cia i diskusija doh.gif vel doh.gif biggrin.gif

ir save pataisysiu, ne "jai daroma", o "jei daroma" biggrin.gif lotuliukas.gif prazioplinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 13 rugsėjo 2012 - 13:08
Stebiuosi, kiek jūs energijos išnaudojat diskusijoms, vietoj to, kad ką nors naujo sužinoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 09 13, 13:01)
tuomet jai daroma, geriau jau kas kartą tongue.gif ir tegul būna tema, fotografijos ir rašybos pradžiamokslis biggrin.gif joke smile.gif
ir as sveplai rasau, nes man taip patogiau, taip esu ipratusi, blush2.gif  jau gerus 10 metu, sunku persilauzti. Bet kartais pabandau ir leituviskai rasyti biggrin.gif pasitikrinu, ar dar nera visai blogai su situo reikaliuku biggrin.gif

beto, nemanau kad režimas ir rėžimas tau maiso skaityti kazkieno mintis, kaip ir su tais senai ir seniai smile.gif

Nu isiveliau as cia i diskusija  doh.gif vel doh.gif  biggrin.gif

jEi biggrin.gif

Tau nemaišo, man maišo. Jeigu Tu gali nekreipti dėmesio į pataisymus ir toliau daryti klaidas, tai daryk, bet tuomet aš lygiai taip pat turiu teisę tas klaidas taisyti, ir man dzin, kad niekam tai nereikalinga ar kažką erzina biggrin.gif

O jei rimtai, vakar parašiau "tobulink savo asmenybę, ir tobulėjimas fotografijoje bla bla bla kažkas ten savaime". Manau, kad visi šie dalykai susiję.

Pvz., pasakyk sau prieš veidrodį: "Kalbu ir rašau gražiai, nes skaitau daug knygų ir man svarbi kalba bei išsilavinimas, apsiskaitymas; tai mano vidinės kultūros didelė dalis, tai susiję su mano asmenybės vystymusi, tai padeda man kasdien vystyti vaizduotę, tai yraaaaaaaaaa, tai padeda man fotografuoti." Ar skamba varpai? Man tai skambėtų.
Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 13, 13:09)
Stebiuosi, kiek jūs energijos išnaudojat diskusijoms, vietoj to, kad ką nors naujo sužinoti  biggrin.gif

po kad bendratis nevartojama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 13, 14:09)
Stebiuosi, kiek jūs energijos išnaudojat diskusijoms, vietoj to, kad ką nors naujo sužinoti  biggrin.gif

kodel taip manai? as daug naujo dbr zinau biggrin.gif diskusijos metu kankinau google su tuo ninja, apie kuri rG. vakar rase tongue.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 09 13, 14:11)
jEi biggrin.gif

Tau nemaišo, man maišo. Jeigu Tu gali nekreipti dėmesio į pataisymus ir toliau daryti klaidas, tai daryk, bet tuomet aš lygiai taip pat turiu teisę tas klaidas taisyti, ir man dzin, kad niekam tai nereikalinga ar kažką erzina biggrin.gif

O jei rimtai, vakar parašiau "tobulink savo asmenybę, ir tobulėjimas fotografijoje bla bla bla kažkas ten savaime". Manau, kad visi šie dalykai susiję.

Pvz., pasakyk sau prieš veidrodį: "Kalbu ir rašau gražiai, nes skaitau daug knygų ir man svarbi kalba bei išsilavinimas, apsiskaitymas; tai mano vidinės kultūros didelė dalis, tai susiję su mano asmenybės vystymusi, tai padeda man kasdien vystyti vaizduotę, tai yraaaaaaaaaa, tai padeda man fotografuoti." Ar skamba varpai? Man tai skambėtų.

aplenkiau tave su tuo jai biggrin.gif tongue.gif

Eik tu, niekas nepadės fotografuoti, nei vidiniai balsai, nei savęs lavinimas... irnesakyk.gif esu beviltiška ir tą žinau, ir žinau, kad toks požiūris man taip pat nepadeda fotografijoje smile.gif nu bet nesvarbu ax.gif (situo sakiniu nenorejau pasakyti, kad nesilavinu ir nesitobulinu)
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 09 13, 13:16)

aplenkiau tave su tuo jai biggrin.gif  tongue.gif

Eik tu, niekas nepadės fotografuoti, nei vidiniai balsai, nei savęs lavinimas... irnesakyk.gif esu beviltiška ir tą žinau, ir žinau, kad toks požiūris man taip pat  nepadeda fotografijoje smile.gif nu bet nesvarbu ax.gif (situo sakiniu nenorejau pasakyti, kad nesilavinu ir nesitobulinu)

nu. šakės. bausiu biggrin.gif

padeda padeda. tikrai.
Atsakyti

QUOTE(kristalines @ 2012 09 13, 12:55)
O mano kuklia nuomone, galima tų klaidų daryti smile.gif Ir moksleiviai, ir studentai, ir dėstytojai jų tikrai daro, tai nejau jie neturi pradmenų? smile.gif Na turi gi. Ir aš turiu, ir pradmenis, ir daugiau nei pradmenis, bet pasimiršta gi. Ir nieko tame blogo nematau. Jei žmogus neraštingas, iškart matosi, nes nemoka sakinio normaliai suregzti smile.gif

kas čia tokio jei primenama? aš tai tik už... kažkaip labai jau jautriai reaguoji...
Atsakyti
aš už pataisymus,jei tik noro yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 13, 14:19)
nu. šakės. bausiu biggrin.gif

padeda padeda. tikrai.

nebausk schmoll.gif

pagyvensim - pamatysim smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 13, 14:30)
kas čia tokio jei primenama? aš tai tik už... kažkaip labai jau jautriai reaguoji...

kodėl jautriai?
Tik parašiau ką aš manau ax.gif Tai tu kažkaip jautriai į mano sureagavimą sureagavai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 09 13, 13:37)

kodėl jautriai?
Tik parašiau ką aš manau  ax.gif Tai tu kažkaip jautriai į mano sureagavimą sureagavai  biggrin.gif

aha, aš tai jautri biggrin.gif

karsta.gif karsta.gif karsta.gif
Atsakyti