Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG. @ 2012 09 15, 19:14)
Nu jo,  K5 man kaip atsarginis ir vyro jau galima sakyt  biggrin.gif  Žinau žinau, buvau prisiekur gerbėja, bet yra kaip yra  biggrin.gif

biggrin.gif

nuuuu, aš kadangi į komerciją neplanuoju lyst, tai pakanka ir to šūduko smile.gif vis tiek juostiniai dažniau užkuriami, nei skaitmeninis, tas skaitmeninis labiau kaip atsarginis mėtosi smile.gif

o tai FF įsigyjai gal?
Papildyta:
QUOTE(rG. @ 2012 09 15, 19:17)
Tiesa, Sm, gavau vakar Samyang 35 1.4, jis gi rankinis, tai įsimylėjau objektyvą šitą, kaip man patinka kampas, eina sau. Kažkaip su juostom jie dažniausi būdavo, ania?

nežinau žinok, samyang nebandžius aš.. man 35mm žiauriai platus kampas, nenaudojamas biggrin.gif man 50mm ant juostos per platu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 15, 19:18)
o tai FF įsigyjai gal?
nežinau žinok, samyang nebandžius aš.. man 35mm žiauriai platus kampas, nenaudojamas  biggrin.gif  man 50mm ant juostos per platu  doh.gif

Man labai patinka 35. Nepaleidžiu nuo vakar iš rankų, net keista wub.gif Jo, ff Nikonas D800. Džiaugiuos, nesigailiu.

Bet dėl savęs tai tikrai nereik, nebent tikrai neskaudu kišenei toks hobis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 15 rugsėjo 2012 - 19:23
o kaip jus matot, jei kas is nariu ikelia foto flickr? nu as tai nematau smile.gif a kodi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunameja: 15 rugsėjo 2012 - 19:22
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 15, 20:07)
As nepriemiau asmeniskai, nes nei vieno tu issireiskimu nevartoju - tik pasidyvijau sau tyliai, kaip kiekviena pagal vis kitoki profili cia burbam  g.gif  smile.gif  Man pvz gerokai labiau nesuprantama ir nepriimtina, kai issilavines, kulturingas zmogus sako "zinau, kad rasau su klaidom, ir man netrukdo". Nes man rodos, gi turetu trukdyti, elementaru... visai taip kaip tau va "buitiakas" ir "a la menai" trukdo  mirksiukas.gif
biggrin.gif To ir tikimes - kad tycia neis... mirksiukas.gif
Jurzole, tau trukdo vieni dalykai man kiti. Susidėliojau prioritetus ir lietuvių kalbos gramatika bei stilius toje eilėje tikrai ne pirmoje vietoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 15 rugsėjo 2012 - 19:26
QUOTE(rG. @ 2012 09 15, 19:20)
Man labai patinka 35. Nepaleidžiu nuo vakar iš rankų, net keista  wub.gif  Jo, ff Nikonas D800. Džiaugiuos, nesigailiu.

Bet dėl savęs tai tikrai nereik, nebent tikrai neskaudu kišenei toks hobis.

man K5 gaila nusipirkt, ką apie FF šnekėt lotuliukas.gif

aišku neblogai jei kaip atsarginis koks vienas FF mėtytųsi vietoj pentaxo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lunameja @ 2012 09 15, 19:21)
o kaip jus matot, jei kas is nariu ikelia foto flickr? nu as tai nematau  smile.gif a kodi

reik draugaut alc.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 15, 19:38)
man K5 gaila nusipirkt, ką apie FF šnekėt  lotuliukas.gif

Jei riektų, tai ir nusipirktum, kai nereikia, tai tik ir kalbi, kad va norėčiau, va reiktų smile.gif

Bet žinai, kuo tolyn į mišką, tuo daugiau medžių, gi prasideda viskas - kortos atitinkamos, kompas atitinkamas, monikas atitinkamas, hardai ir t.t., ir t.t. biggrin.gif

Jūržole, aš vis noriu paklausti, primink, koks tavo teleobjektyvas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 15 rugsėjo 2012 - 19:41
visgi paskenavau vakar smile.gif

user posted image

nesigavo kvadratas, o kodel neapkarpiau normaliai, tai nezinau
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 09 15, 19:42)

http://farm9.staticf...997bb6ee8_z.jpg[/img]

Man tas šonas nepatinka, bet kadras tai super. Pavargusi žolytė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 15, 20:25)
Jurzole, tau trukdo vieni dalykai man kiti. Susidėliojau prioritetus ir lietuvių kalbos gramatika bei stilius toje eilėje tikrai ne pirmoje vietoje.

Butent. Ta pati as ir meginau pasakyti, kad kiekvienam skirtingai. Ir geriausia tuos ivairius paburbejimus tiesiog ignoruoti, jei jie ne i tema atrodo - nes kitam gal net labai i tema... tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 09 15, 19:42)

o man juostos natūralūs brokai ir tokios staigmenėlės patinka smile.gif nu ne koks wow kadras, nu bet mielas man jis, arba aš tavo darbams simpatiją jaučiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 09 15, 20:38)
Jūržole, aš vis noriu paklausti, primink, koks tavo teleobjektyvas?

Sigma 50-500 mm.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 15, 19:47)
Sigma 50-500 mm.

oho blink.gif jaučiu dydelis ir sunkus biggrin.gif turėjau 70-300, tai man jis laaabai didelis buvo doh.gif
Atsakyti