Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

gotte, man tai šita smagi. linijos gražios, apdirbimas. Svajonės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif geras pastebėjimas dėl kojos. man dar patys batai kliūna, norisi į juos spoksoti biggrin.gif diedo veidas geras smile.gif patinka steam-punk'iški akiniai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 15 rugsėjo 2012 - 17:05
QUOTE(sayonara @ 2012 09 15, 16:58)
gotte, man tai šita smagi. linijos gražios, apdirbimas. Yvettes geras pastebėjimas dėl kojos. man dar patys batai kliūna, norisi į juos spoksoti biggrin.gif diedo veidas geras smile.gif patinka steam-punk'iški akiniai smile.gif

gėrei šiandien vynelio? g.gif
Atsakyti
Gotte, jau mačiau šią foto Flickr. Patiko thumbup.gif

Lunameja, WB mėlynuoja.

Viktorija, tik atsivertus puslapį akys sužibo bigsmile.gif Bet vėliau apžiūrinėjant man tas užrašas kliūna. Rankinis WB lyg tamsus, lyg dar kažkas kito. Susilaikau nuo vertinimo 4u.gif
Atsakyti
merginos, dėl w/b nd namų darbų pasuoju, nežinau ar ten tikrai balta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 15, 16:59)
gėrei šiandien vynelio?  g.gif

upsy pupsy biggrin.gif
Atsakyti
vaidenuosi, (auto)portretas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 09 15, 17:58)

aš tai nesikabinėsiu, man patink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 09 15, 17:58)

doh.gif puikiai. rankos ir profilis - tobulai. bet dešinioji pusė man per sunki, gal dėl kairiosios rankos kampo, gal ją reikėjo visiškai tiest kairėn, nežinau.
bet žiūrėt juodai gera. esi talentingas vaiks, ***** wink.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 15 rugsėjo 2012 - 18:02
Del mano ND gal dar kazkas galetu komentara parasyti.jei melynuoja perdarysiu,tik reik konkreciu komentaru smile.gif
Atsakyti
ND 3 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kur buvus, kur nebuvus, bet negaliu neapasidžiaugt tokiu gražiu je t`aime darbu... ŠAUNUOLĖ.... wub.gif

Supreme , teoriškai gerai, bet manau gali ir lbiau pasistengt.. mirksiukas.gif

Atnešu kritikai... Vistiek rankų nenuleidžiu varau tą fotiką na lieva na prava ir viskas.. biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 09 15, 19:56)
Atnešu kritikai... Vistiek rankų nenuleidžiu varau tą fotiką na lieva na prava ir viskas..  biggrin.gif

Mačiau FK. bigsmile.gif
Atsakyti