Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(erikamaja @ 2012 09 15, 09:33)
Nebeturiu ką pasakyt. Siaubas kaži koks.
Say, pučiam iš temos, savo kokią susikuriam - baisių, senų, bobų.

bigsmile.gif aš tikriausiai atsliūkinčiau paskui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 15, 08:35)
bigsmile.gif  aš tikriausiai atsliūkinčiau paskui  bigsmile.gif

Tu gi geroji fėja, kas gi Tave įsileistų biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Na tik nereikia cia masinio pabegimo, geriau ka nors grazaus parodykit ax.gif

Svajone-reikejo man vakar i uzpakali spirti doh.gif Rytas uz vakara protingesnis biggrin.gif
Atsakyti
keliu foto, kad galėčiau teisėtai, be gudravimu su Sayonara atviruku pasidalinti biggrin.gif

naujai prisijungusioms info: fotografuota į vieną juostelę du kartus. T.y. pirmąkart fotografavo Sayonara. Atsukom juostelę atgal ir antrąkart fotografau į tą pačią juostą aš. Čia vienas iš rezultatu.

Esu tikra, kad viena kita naujokė išbandys juostinę fotografija. Tad išbandykit ateityje ir double expo, smagūs rezultatai smile.gif

user posted image

visada noriai prisijungiu prie tokių double fotografavimų. Tad jei yra norinčių brūkštelkit. Galit jūs pradėti, galiu aš. Man svarbu tik vidutinis formatas ir geriau jb juosta.
O jei yra drąsių naujokių su juostinukais, galiu irgi pabandyti. Jei su siaura juostele, tuomet geriau kuo mažiau kadrų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 15 rugsėjo 2012 - 08:49
Labas rytas,
dar kartą atkeliauju su 1ND, nors užskaitėte ir ankstesnį darbuką, bet perdariau su ilgesniu išlaikymu. Tikiuosi, nieks nesupyks, kad teršiu temą 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

QUOTE(Suprem @ 2012 09 14, 23:31)
Yra tokios zappy pagalvės nėštukėms biggrin.gif

Tiksliai, visai buvau pamiršusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 15, 08:39)
keliu foto, kad galėčiau teisėtai, be gudravimu su Sayonara atviruku pasidalinti  biggrin.gif

lens.gif didesnę možna? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zappy @ 2012 09 15, 08:53)
Labas rytas,
dar kartą atkeliauju su 1ND, nors užskaitėte ir ankstesnį darbuką, bet perdariau su ilgesniu išlaikymu. Tikiuosi, nieks nesupyks, kad teršiu temą 4u.gif

užskaitau smile.gif
Papildyta:
nu va, užklausiau vienam forume, tai pasirodo pentx juostiniai nešneka su sigmom doh.gif šūūūūūdazzzz
Papildyta:
QUOTE(Suprem @ 2012 09 15, 08:39)

Svajone-reikejo man vakar i uzpakali spirti doh.gif Rytas uz vakara protingesnis biggrin.gif

o aš jau vakar vos teoremų nepradėjau įrodinėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif matyt matematikos pasiilgau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 15, 09:33)
Nebeturiu ką pasakyt. Siaubas kaži koks.
Say, pučiam iš temos, savo kokią susikuriam - baisių, senų, bobų.

P.S robobebras mane paliko, nebus myte cray.gif , nu  o aš verkiančia širdim prisistatysiu.

nepūskit, ką? Aš nuotraukas peržiūrėjau- tokios skaidrios.. Na, negali būti gi pikto žmogaus tokios nuotraukos...

Ir dar pokvailis klausimas- tai renkamės tik plepėti, ar tempiamės ir fotikus blush2.gif
Atsakyti
galvojat senbūvės eis iš čia? eikit irnesakyk.gif eikit, jos durimis nesitranko, geriau visas lauk iš čia išgrūs, bet pačios čia liks irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 15, 10:02)
geriau visas lauk iš čia išgrūs, bet pačios čia liks  irnesakyk.gif

lotuliukas.gif

Zappy, siūlau pasirinkti kitus objektus namų darbams, su lygesniu gal paviršiumi geriau matysis skirtumas. Ir didesnius tarpus palikti tarp trijų daiktų, bei aplinkui. Dabar labai užspaudei viską.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 15 rugsėjo 2012 - 09:04
QUOTE(vilkra @ 2012 09 15, 09:00)
nepūskit, ką? Aš nuotraukas peržiūrėjau- tokios skaidrios.. Na, negali būti gi pikto žmogaus tokios nuotraukos...

Ir dar pokvailis klausimas- tai renkamės tik plepėti, ar tempiamės ir fotikus blush2.gif

Ačiū labai. Nes jau verkt norisi. Tokią gerą mergaitę šitaip išvadint.
Fotiką tai aš privalau pasiimt, gi senėm į sostinę vešiu šviežienas aparodyt.

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 15, 09:02)
galvojat senbūvės eis iš čia? eikit  irnesakyk.gif eikit, jos durimis nesitranko, geriau visas lauk iš čia išgrūs, bet pačios čia liks  irnesakyk.gif

Aukso žodžiai biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, Svajone mūsų smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 09 15, 09:03)
Zappy, siūlau pasirinkti kitus objektus namų darbams, su lygesniu gal paviršiumi geriau matysis skirtumas. Ir didesnius tarpus palikti tarp trijų daiktų, bei aplinkui. Dabar labai užspaudei viską.

Ačiū už patarimą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zappy: 15 rugsėjo 2012 - 09:32
QUOTE(Yvette @ 2012 09 15, 09:39)
keliu foto, kad galėčiau teisėtai, be gudravimu su Sayonara atviruku pasidalinti  biggrin.gif

gavos tikrai įdomiai bigsmile.gif Bet ta gavusis juoda juostelė ant akių sukelia labai prieštaringus jausmus...Tas skaidrumas foto labai mielas smile.gif

Dėl diskusijų- tai jei vienas kažkas paburbėjo- nereiškia, kad daugumai blogai smile.gif Bet, aišku, reakcija kyla natūraliai. Mes mylim ir labai vertinam labiau patyrusių (ir ne tik) nuomones ir komentarus aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti